Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Βρε παιδιά, βρε παιδιά, σα τις κυριούλες της γειτονιάς καταντήσατε, τρώγεστε σα τα σκυλιά। Πάτε να βγάλετε ο ένας τα ματάκια του άλλου। Και όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά ξεχνιέστε, και απο τη λύσσα που έχετε βγάζετε και τα δικά σας। Σαν το Κατσούλη ένα πράγμα, που είπε τι είπε για τον βιολογικό, μετά θημήθηκε ότι ο ίδιος είναι ο υπεύθυνος του Δήμου γι' αυτόν και τα έβγαλε τα ματάκια του, σαν τον Οιδίποδα και έγινε Κατσουλίποδας। Βρε, δήμαρχε, αξίζει τόση φασαρία στο μαγαζί, για μια βεζυροπούλα; Αμ κι ό άλλος; περσινά ξινά σταφύλια, δεν πάει το πράγμα, στείλτους απο κει που ήρθανε।
Καλά, καλά, μη θυμώνεις, εγώ μια ιδέα είπα σα φίλος, πάρε και μια δεύτερη γνώμη। Αλλά τώρα τι λέω, τι την χρειάζεσαι εσύ τη δεύτερη γνώμη; δε ξέρουμε όλοι τι ξερόλας είσαι;
Όχι, όχι ξέχνα το, προχώρα μπροστά, τώρα που κοντεύεις να αποτελειώσεις και μας και τον τόπο. Τώρα που έφτασες στο τέλος και το ΟΡΑΜΑ σου ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ। Τώρα βέβαια ένα δίκιο στο δίνω εδώ, γιατί εσύ ξέχασες να μας πεις και εμείς ξεχάσαμε να σε ρωτήσουμε, τι ακριβώς είχες οραματιστείς।
Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: