Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΩωωωΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ μέρος 1ο.

Μια ανατριχίλα, (τώρα τρόμου ήτανε; από τα γέλiα ήτανε; θα σας γελάσω) διαπέρασε το μεσημέρι την σπονδυλική μου στήλη και δεν λέει ακόμα να μου περάσει.
Στέλνω μηνύματα στους συντάκτες των Μ.Ε.Π., κάνα δυο, ήταν με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο, ένας στην ταράτσα του δημαρχείου έτοιμος να πέσει, ένας άλλος ήταν στην υπηρεσία διαβατηρίων να φύγει για Αργεντινή και δυο έχουν ανοιχτεί με ένα μικρό ιστιοπλοϊκό σκαφάκι στο κανάλι, έχουν περάσει και από μια θηλιά με μια πέτρα στο λαιμό τους και περιμένουν να γυρίσει ο καιρός να τουμπάρει το σκάφος και να πνιγούνε. Δεν μπορούσα πουθενά να βρώ την Γέκια, μαθαίνω τελικά ότι είναι στο νεκροτομείο, αυτοκτονημένη, σε άσχημη κατάσταση. Είχε τινάξει το στομάχι της στον αέρα. Κι όλα αυτά γιατί δεν άντεξαν από τα........ γέλια μόλις διάβασαν (αυτό).
Τι να κάνω, μέχρι να μπορέσουν να συνέλθουν αυτοί από τα γέλια, λέω να το πάρω πάνω μου, αφού είμαι ο μόνος που αντέχω και σφίγγω τα δόντια να μην ξεσπάσω και εγώ σε νευρικό ασταμάτητο γέλωτα.

Είναι τυχερούλης ο φίλος μεγαλοεκδότης κυρ' σπύρος που του είχαμε μια αναρτησούλα, δεν πειράζει στην ώρα της.
θα κάνουμε λοιπόν ένα ωραίο αφιέρωμα οδοιπορικό, για να δούμε πως φτάσαμε μέχρι εδώ.
Σ' αυτό το 1ο μέρος θα δούμε περί τίνος πρόκειται.
Πριν όμως το κάνουμε αυτό έχουμε κάνα δυό πραγματάκια, για τον διαχειριστή του etoliko-news και τον συντάκτη της συγκεκριμένης ανάρτησης.
1ο. Που τη βρήκατε ρε παλικάρια την μήνυση; Πως ήρθε στα χέρια σας; Μην μου πείτε ότι εκεί που περπατούσατε έπεσε μπροστά στα πόδια σας. Μην μου πείτε επίσης ότι σας πήρε σήμερα το πρωί ο Ειρηνοδίκης Αιτωλικού και σας είπε, για περάστε να πάρετε μια μηνυσούλα που κατέθεσε ο δήμαρχούλης για να την δημοσιεύσετε.
Από πότε ρε φιλαράκια του news, έχετε γίνει η επίσημη φωνή του γαλάνη και του δημοσιεύτε μέχρι και τις μηνύσεις. Γιατί αυτό το χαρτάκι σας ήρθε πεσκέσι και με την ΕΝΤΟΛΗ της δημοσίευσης από το μεγάλο κτήριο της πλατείας.
Εκτός και εάν έχετε τόσο μεγάλες άκρες στα δικαστήρια, που εισαγγελείς και δικαστές είναι πρόθυμοι να σας δίνουν ότι χαρτιά περνούν από τα χέρια τους και αφορούν τον δήμο μας.
Και τότε, πως ξέχασαν να σας δώσουν και τις κατασχέσεις που καταφθάνουν με αυξητική πρόοδο στο ίδιο κτήριο;
2ο. Για θυμηθείτε (εδώ) τι λέγατε (εδώ) και (εδώ) σημ. είναι η ίδια ανάρτηση, σε δυο διαφορετικά blogs αλλά προτιμήστε την δεύτερη γιατί έχει και ωραία σχόλια.
Τι άλλαξε από τότε; Μωρέ παιδιά, μην έχετε καμία σχέση με τους μυστικοσυμβούλους του νικολέοντος;
3ο. Προσέξατε παιδιά του news, (μια και από ότι καταλαβαίνω εσείς τους συμβουλεύετε) ποιες αναρτήσεις έχουν βάλει σαν συκοφαντικές, μην είναι καμία από εκείνες που μας έχετε στείλει εσείς, γιατί φοβόσασταν να τις δημοσιεύσετε, γιατί εμείς έχουμε πλήρες αρχείο με τα e-mails που μας έχετε στείλει, όχι τίποτα άλλο, μη βρείτε κάνα διάολο δηλαδή, μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι.
Στο θέμα μας τώρα, ξεχαστήκατε μου φαίνεται
Μας ενημερώνει λοιπόν περιχαρής ο συντάκτης της ανάρτησης, ότι τα παλικάρια από το μεγάλο κτήριο της πλατείας, κατέθεσαν μήνυση που "αφορά ανώνυμους γράφοντες στο παραπάνω ιστολόγιο, οι οποίοι «έχουν αναρτήσει κατ’ εξακολούθηση διάφορα σχόλια, στα οποία αναφέρονται κατά τρόπο αξιόποινο, δηλαδή υβριστικό, συκοφαντικό και δυσφημιστικό στα πρόσωπά μας"
Για την συκοφαντική δυσφήμηση τα έχουμε ξαναπεί (εδώ) και απαντήσαμε (εδώ)- δείτε και (εδώ) και το σχετικό link-
γι αυτό τα παλικάρια μας δεν βασίστηκαν σε αυτό (γιατί ξέρουν ότι ΔΕΝ είναι αρκετό, ΑΛΛΑ, κότσαρισαν και μια "κατηγορία διατύπωσης σαφούς απειλής χρήσης σωματικής βίας κατά των εγκαλούντων", όπως γράφει ο συντάκτης της ανάρτησης.
Εδώ είναι αλήθεια, ανατρίχιασα λίγο περισσότερο, λέω, λες να μας έχει ξεφύγει πουθενά τίποτα, που να μπορούν να το πάρουν σαν απειλή;
Το ψάχνω και διαπιστώνω ότι ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, είναι σαφές ότι στοιχειοθετείται το αδίκημα αυτό σε δύο αναρτήσεις μας, αλλά θα σας τα φυλάξω για έκπληξη στο δεύτερο μέρος του αφιερώματός μας ΩώώώΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ
Βέβαια στην πρώτη φωτογραφία που έχουν αναρτήσει (εδώ) δεν φαίνεται καν ποιον έχουνε μηνύσει και τι ακριβώς γράφει, εμείς όμως επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, λέμε ότι δεν έγινε εσκεμμένα και ότι πράγματι έχουν μηνύσει εμάς.
Στην δεύτερη τώρα φωτό (εδώ) ενώ στην ανάρτηση γράφουν ότι μηνύτρια είναι και η κυρά βάσω πρόεδρος βεζυροπούλα, (αυτό δεν της το κολλήσαμε εμείς, αλλά το news - τότε που ήσαν εχθροί ακόμα- και δείτε με την ευκαιρία τους ΩΡΑΙΟΥΣ χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούσαν ως μαινόμενοι ταύροι, για τους σημερινούς τιμητές τους), η υπογραφή και το όνομα της κυρά βάσως ΔΕΝ υπάρχει.
Γιατί δεν υπάρχει; Τι έγινε και λάκισε; Πως ΔΕΝ την ψήσανε τελικά; Εμείς ξέρουμε, αλλά δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να το πούμε. Ας κρατήσουμε και κάτι κρυφό για εμάς.
Τέλος του 1ου μέρους. Σε ολίγον θα προβληθεί και το 2ο επεισόδιο


Τειρεσίας
Η ετικέτα χιουμοριστικά μπαίνει, γιατί ΜΟΝΟ ως χιούμορ μπορούμε να δούμε για να το πάρουμε σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: