Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Σύνδεση με BLOGOσφαιρα

Στην ανάρτηση μας, δεύτερο μέρος του αφιερώματος μας ΩώώώΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ, ρωτήσαμε την γνώμη σας για το εξής: Αν θα έπρεπε να στείλουμε το θέμα της μήνυσης στο troktiko. H ψηφοφορία ήταν συντριπιτική υπέρ του........ ΝΑΙ στείλτε το, με ψήφους e-mails 11 ΝΑΙ και ένα ΌΧΙ στο chat.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι τα θέμα έχει ήδη φύγει για εκεί, και σε λίγο θα φύγει και για την Sibilla, το άλλο μεγάλο αντιδραστικό, blog,

Το περιεχόμενο του μηνύματος έχει ώς εξής:

Μήνυση κατέθεσε η δημοτική αρχή στο blog μας, θέλοντας με αυτή την ενέργεια να φιμώσει την φωνή αντίδρασης και αγανάκτησης που έχει συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια, χάριν της απαξίωσης του θεσμού και των πολιτών της κοινωνίας του Αιτωλικού.
Επικαλείται μάλιστα, ότι με κάποιες αναρτήσεις τους απειλούμε με σωματική βία, χρησιμοποιώντας πιθανότατα με αποδεικτικό στοιχείο τη φωτογραφία αυτής της ανάρτησης και κάποιες εκφράσεις καθημερινότητας.
Δεν έχει υπολογίσει όμως ότι εμείς είμαστε ένα χιουμοριστικό σατιρικό και μετά την απόφαση της δικαστικής διαμάχης μεταξύ Λαζόπουλου και Σαρρή, το δικαστήριο αποφάσισε ότι η σάτιρα δεν έχει όρια, ή τουλάχιστον αυτά δεν είναι θεσμοθετημένα και έτσι απάλλαξε τον Λάκη από την κατηγορία και την ιλιγγιώδη αποζημίωση που ζητούσε η κυρία αυτή.
Θέλουνε να βάλουνε την πολιτεία του Αιτωλικού στο γύψο, ποδοπατούν κάθε είδους δραστηριότητα κάθε προσπάθεια για πρόοδο και συμμετοχή.

Με αυτές τις αρχές και πιστεύω, σταμάτησαν την προσπάθεια των μαθητών του Λυκείου να δημιουργήσουν βιβλιοθήκη, τους αφαίρεσαν τον λόγο και τους απαξίωσαν κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, & εδώ τους αφαίρεσαν τα κλειδιά από το πολιτιστικό κέντρο.

Το ίδιο έκανε με τη μαθήτρια που του ζήτησε ευθύνες & εδώ για την ποιότητα του νερού που πίνουμε. Δεν άντεξε στο άκουσμα της αλήθειας από το παιδί που του έλεγε, «μα κύριε δήμαρχε εσείς είστε κάτοικος Αγρινίου, πως ξέρετε για το νερό μας;».

Η μητέρα μου ακόμη για να βράσει ένα αυγό χρησιμοποιεί εμφιαλωμένο νερό.
Με τον ίδιο τρόπο θέλουν να αποβάλουν τον πολιτιστικό σύλλογο από την αίθουσα η οποία του έχει παραχωρηθεί με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα ήταν τόσο βιαστική η ενέργεια του Δημάρχου που ξέχασε να ρωτήσει και το ίδιο το δημοτικό του συμβούλιο. Πίστεψε ότι με προσωπική απόφαση του θα επιβάλει τα σχέδιά του. Μην φοβάστε να ψελλίσετε τη λέξη, ναι είναι φασισμός και η πράξη του και η ιδεολογία που τον διακατέχει.

Το ίδιο έκανε με τους ψαράδες, διαβάστε τι λένε και τι γράφουν αυτοί για την συμπεριφορά της δημοτικής αρχής απέναντι σε γραπτές αιτήσεις τους. "Θα σας πάρω τηλέφωνο, θα τα πούμε στο καφενείο, δεν χρειάζονται απαντήσεις γραπτές, κάπου θα βρεθούμε και θα τα πούμε". Μήπως μπορούμε να ξεχάσουμε την κοροϊδία που έκανε σε όλο το Αιτωλικό ο αξιότιμος δήμαρχος κ. Γαλάνης όταν μας υποσχότανε ότι ο αγωγός & εδώ, με τα λύματα του βιολογικού δεν θα πέσει εντός της λιμνοθάλασσας και πάνω στο Ντολμά όπου θυσιάστηκαν οι προγονοί μας. Και αναρωτιόμαστε και ανατριχιάζουμε με τη σκέψη, δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι κομματιάστηκαν από τους Τούρκους ώστε ο μελλοντικός δήμαρχος Αιτωλικού να τους πετά πάνω στο σημείο της θυσίας τους τα λύματα;
Που είναι οι ισολογισμοί και οι προϋπολογισμοί που πρέπει να έχει ένας Δήμος; Που πάνε τα χρήματά μας; Πως επενδύονται; Γιατί τα ταμεία είναι άδεια; Γιατί δεν γίνονται συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όπως ορίζει ο νόμος; Γιατί τα μόνα έργα που έχει να επιδείξει η σημερινή δημοτική αρχή είναι τα μπαζώματα στον αιγιαλό και την παραλία και τα οικόπεδα δημόσιας γης που ιδιωτικοποίησαν σύμβουλοί του; Τι έκανε για τη προστασία της υγείας μας από την αυθαιρεσία των σφαγείων & εδώ ; Τι έκανε η δημοτική αρχή για την παράνομη χωματερή που δημιούργησε και συντηρεί στον Αι-Γιάννη;

Γιατί τοποθέτησε και καταστρέφονται οι κάδοι ανακύκλωσης, & εδώ χωρίς να γίνεται ανακύκλωση
Είναι δικό μας φταίξιμο που ο δήμαρχος Αιτωλικού καταδικάστηκε για παράνομες προσλήψεις και ο χαρακτηρισμός που του απεύθυνε ο Εισαγγελέας ότι είναι μειωμένης αντίληψης; Αυτοί είναι οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιήσαμε και θέλει να μας καταδικάσει; Τότε γιατί δεν κάνει μήνυση και στον ίδιο τον Εισαγγελέα;
Έχουν καμιά σχέση όλα αυτά με τη Δημοκρατία και τη νομιμότητα; Έχουν καμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ & εδώ, (η δεύτερη ανάρτηση (ΧΑΣΑΤΕ την ΜΠΑΛΑ) έχει ήδη "ταξιδέψει στους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας) και τους αγώνες του για ιδέες, όπως ελευθερία και Δημοκρατία; Τώρα πλέον που έπεσαν οι μάσκες, είστε ηθικά συνυπεύθυνοι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, δεν χωράνε ποια δικαιολογίες δεν ενημερώθηκα δεν ήξερα δεν το περίμενα.

Η τιμή της παράταξή σας αυτή τη στιγμή σκυλεύεται από κάποιον που λέει ότι είναι μέλος και έχει εκλεγεί ελέω μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ.
Κύριε Εισαγγελέα καλέστε μας να σας δώσουμε έγγραφα στοιχεία και ότι άλλο έχουμε στη διάθεσή μας.

Διασταυρώστε αν τα γραφόμενα στο blog μας είναι αληθή και σας υποσχόμαστε ότι αν δεν ευσταθούν εμείς δεν θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και θα αποδεχθούμε την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Όσο για την προτροπή πρόκλησης σωματικής βίας δεν το συζητάμε, σεβόμαστε την αντίληψή μας η οποία πιστεύουμε ότι είναι οξυδερκής σε αντίθεση με κάποιους άλλους.

ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΡΑΚΙΝΤΖΗ

Βρίσκουμε ΟΛΕΣ τις πόρτες κλειστές

Δεν υπάρχουν σχόλια: