Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Συνελήφθη ο συνεργάτης του ΜΕΠ με το ψευδώνυμο Κουμπάνος.


Με λύπη και αγανάκτηση σας πληροφορούμε ότι δυστυχώς έχουμε την πρώτη σύλληψη συνεργάτη του blog μας. Ο γνωστός Κουμπάνος, σήμερα συνελήφθη από μετά από μπλόκο από τους γνωστούς κουκουλουφόρους και συνεργάτες του δημάρχου γαλανάρτη και τον παρέδωσαν στις αρχές, όπου μάλλον θα εκτελεστεί πιθανότατα με teza ή με μυτερή μπότα σε γωνία.
Καλούμε τους δημότες του Αιτωλικού να μην σκύψουν το κεφάλι, εμείς θα αλλάξουμε τον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα μας και μπορεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του capetan viva Costas Zapata, ο οποίος έχει καταφύγει στο γνωστό όρος όπου συγκεντρώνει όλες του τις δυνάμεις για την τελική αντεπίθεση με όχημα την ξαπλώστρα του.
Το γεγονός έχει πάρει διαστάσεις και έχει αναφερθεί σχεδόν σε όλα τα blogs. Στο άρθρο που θα ανοίξετε μετά το κλικ, αναφέρονται ονόματα και επιχειρήσεις που συνεργάστηκαν με τον συνεργάτη μας με το ψευδώνυμο Κουμπάνος και οι οποίοι βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση.
Λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, η τρομοκρατία δεν θα περάσει.
Εις ανάμνηση του βιαίως προσαχθέντος κουμπάνου εξετάζουμε το ενδεχόμενο να νοικιάσουμε το πλωτό σπίτι από τον miazoigelio και να κάνουμε απεργία πείνας, στη μέση του καναλιού προς τη λιμνοθάλασσα της Σταμνάς όπως την μετονόμασαν κάποιοι ειδήμονες, μέχρι να χάσουμε τουλάχιστον ένα κιλό.
Η θυσία και ο αγώνας του φίλου μας Κουμπάνου δεν θα πάει χαμένος θα μείνει στη καρδιά μας με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Το κείμενο που σας γράφουμε αυτή τη στιγμή είναι από το ελεύθερο μέχρι τώρα internet café της γειτονιάς, έχουμε πληροφορίες ότι σε λίγο θα προσπαθήσουν να το καταλάβουν και αυτό.
Αδέρφια μην τους ακούτε ο φασισμός δεν θα περάσει.
Στην ωραία φωτό μας (paparazzi) είναι το ντοκουμέντο που καταφέραμε και πήραμε με κρυφή κάμερα, κατά την ώρα πρασαγωγής του δύστυχου Κουμπάνου.
Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ και διαβάστε προσεκτικά τα ονόματα των συνεργατών του Κουμπάνου, καθώς και το πρόσωπο του διαβόητου συνεργάτη μας, που μάλλον θα προτιμήσει το θάνατο παρά να δώσει τα ονόματά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: