Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΩώώώΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ, παραλειπόμενο 4ο. ΝΟΜΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Γράφαμε στο 2ο και στο 3ο μέρος του αφιρώματός μας ΩώώώΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ, νέα και πληροφοριές σχετικές με τους ισχυρισμούς του Νικολέοντος και σία, αλλά και με τις αηδίες που διαδίδουν στη πόλη.
Σας (τους) έχουμε λοιπόν κι άλλα σχετικά νέα με το τι ΑΚΡΙΒΩΣ προβλέπεται, έτσι ώστε αν τυχόν τους.... ακούσετε να λένε (αν και δεν πάνε στα ίδια μαγαζιά με εσάς, αυτοί συχνάζουν μόνο στο ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της ΠΑΡΑΛΙΑΣ), στο οποίο παρεπιπτόντως ο Πάνος κάνει τον καλύτερο esprresso του Αιτωλικού, (αυτό λέγεται έμμεση διαφήμιση και τα πήραμε χοντρά), τι λέγαμε; Α!ναι, σας έχουμε λοιπόν νέα (εδώ) και ένα ενδιαφέρον link με τον E-LAWER (εδώ).
Ελπίζω αυτά να τα διαβάζει ο δικηγόρος τους, να μην πηγαίνει και τόσο ψάξιμο χαμένο δηλαδή, κα μην τον πληρώνουμε και τσάμπα.
Τώρα που είπα πληρώνουμε, τι λέτε θυμήθηκα, αυτό και δεν μας απάντησαν (φυσικά), οπότε φοβάμαι ότι οι υποψίες μου ΔΕΝ είναι απλώς υποψίες.



Καρακάξα

Γνωρίζουν καλά την τέχνη να πατάνε πυροτεχνήματα. Τόσα λεφτά ΧΡΕΏΝΟΥΝ κάθε Αγ΄Αγάθης για αυτό το ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΘΙΜΟ.
Και είναι παραδοσιακό, διότι όταν μαζεύονταν εκεί απάνω εν μέσω τουρκοκρατίας, είναι φυσικό ότι είχαν μαζί τους και πετούσαν κινέζικα πυροτεχνήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: