Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Οι ηλίθιοι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του Μεσολογγίου


Το κατάφεραν και αυτό!

Έβαλαν τους γύφτους απέναντι από τους Αιτωλικιώτες, ώστε να κυριαρχήσουν, οι μεν ως ανύπαρκτη (δικαιοσύνη, αστυνομία) και οι δε ως ανύπαρκτη τοπική αυτοδιοίκηση.


Φιγούρα για κλάματα οι επαγγελματίες εφετηολόγοι – διεκδικητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γλύψουν εισαγγελείς και σαρδελοφόρους για ευμενή έκβαση υποθέσεων πελατών τους.


Η μάνα και ο γονιός που θα κλάψει πρώτος, είθε να πέσει ανάθεμα στα κεφάλια σας, ανεγκέφαλοι γενίτσαροι του σχεδίου Καλλικράτης και των δοσίλογων της κυβέρνησης του πασοκ.


Καταφέρατε το ακατόρθωτο, επισημοποιήσατε τις δραστηριότητες των ακραίων πολιτικών ομάδων (Χρυσή Αυγή), τους ηρωοποιήσατε στα μάτια των δημοτών του Αιτωλικού και καταργήσατε με επίσημο ανακοινωθέν την πολιτεία.


Προτείνω να απονεμηθεί το χρυσό παράσημο του Μπικιονού στον οργανωτή και ειδικά σε αυτόν που έκανε τη μεγαλειώδη σύλληψη της ιδέας για την διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης.


Μετά απορείτε γιατί σας πηγαίνει τρενάκι το Αγρίνιο.


Η ΓΕΚΙΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιμένατε τον καλλικράτη για να βαλετε ταξη?τουλαχιστον εσεις αντιδρατε.Ελατε στο Μεσολογγι να δειτε ποσο ανεξελεγκτοι ειναι οι γυφτοι.

Ανώνυμος είπε...

Καμιά άλλη ηλιθιότητα θα διαβάσουμε; Μας κατέστρεψαν όσοι μας διοικούσαν τόσα χρόνια και τώρα τα βάζουμε με τους μεσολογγίτες που ασχολήθηκαν για πρώτη φορά σοβαρά με το πρόβλημα; Εμείς είμαστε τα μπικιόνια γι' αυτό και σε δέκα χρόνια οι γύφτοι θα είναι περισσότεροι από μας και κάποιοι θα αλλάζουν τα Q7 κάθε μήνα χωρίς να τους πειράζει κανείς

Ανώνυμος είπε...

Έχουν δίκιο οι φίλοι Μεσολογγίτες, (γιατί και οι δύο Μεσολογγίτες είναι). Όλα αυτά, είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του Γαλάνη στο Αιτωλικό και του λαδόγιαννου στο Μεσολόγγι. Δυστυχώς όμως με τέτοιες εκδηλώσεις (όπως η χθεσινή), δεν αντιμετωπίζετε σοβαρά ένα τέτοιο πρόβλημα. Μάλλον δημόσιες σχέσεις και υποσχέσεις ολοκληρώνει με κίνδυνο τη γενικότερη σύρραξη μεταξύ κατοίκων και γύφτων.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ! ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η
"ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΡΟΥΜΑ"... ΟΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΒILL , ΝΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΟΞΥΘΥΜΟΙ ΜΕΛΑΜΨΟΙ , ΓΗΓΕΝΕΙΣ Ή ΜΗ !

ΓΥΦΤΙΕΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ήταν εκεί και έχει στοιχειώδη κριτική ικανότητα, κατάλαβε ότι άλλο είχαν στο μυαλό τους οι διοργανωτές και οι καλεσμένοι και άλλο οι Αιτωλικιώτες.
Βλέπετε, οι διοργανωτές ήρθαν σχεδόν να στηρίξουν τους ρομά, να τους ενισχύσουν, να τους θυματοποιήσουν και στο τέλος τέλος να δικαιολογήσουν τις πράξεις του.
Οι Αιτωλικιώτες ήρθαν για να πάρουν απαντήσεις στο πρόβλημα τους. Να το καταθέσουν και να το λύσουν. Ούτε να συμπορευθούν με τους ρομά, ούτε να τους καταλάβουν. Οι περισσότεροι στο μπροστά μπροστά μέρος του μυαλού τους είχαν τον διωγμό, βίαιο αν είναι δυνατόν, την πυρά, ίσως και τον βασανισμό.
Προσδοκίες που όταν ήρθε η ώρα, η ευκαιρία, ανέλπιστη πραγματικά, δεν είχαν το θάρρος να υλοποιήσουν. Γιατί μη γελιόμαστε. Χθες οι Αιτωλικιώτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν όλα όσα ήθελαν. Είχαν την αριθμητική υπεροχή, το εδαφικό πλεονέκτημα, τη δύναμη, την ανοχή εισαγγελέα και αστυνομίας. Θα μπορούσαν να βγάλουν το άχτι τους. Να κάψουν τα Q7, να σακατέψουν το πρόβλημα, να το λύσουν οριστικά.
Χωρίς θανάτους, χωρίς αυτόφωρα, χωρίς φυλακές, και το σημαντικότερο, χωρίς κουκούλες.
Το τσαγανό, η μαγκιά, το νταιλίκι τους όμως, φάνηκε για άλλη μια φορά.
Ηγούμενοι από ηλίθιους, δεν είναι ικανοί παρά μόνον για καταστροφή και βλακεία.
Και λυπούμαι πολύ που το λέω, μα αυτό συνέβαινε πάντα.
Τώρα είμαστε αντιμέτωποι μια ομάδα ακόμη πιο δυνατή, γνωρίζοντας ότι έχει τη στήριξη της αστυνομίας, και για αντίπαλους άβουλους ηλίθιους.
Είμαστε δυστυχώς μπροστά απ τα χειρότερα. Και έρχονται με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Στον απολογισμό της χθεσινής βραδιάς,
τραγικές μορφές, η αντιδήμαρχος Αιτωλικού, η κυραφούνταινα, η οποία πολύ πριν τη φασαρία, αντιμέτωπη με ένα έντονο διάλογο πολιτών, απείλησε στο μικρόφωνο.. Αν συνεχίσετε θα φύγουμε!
Απείλησε! Λες και την κάλεσε κανείς εκεί. Λες και κάνει έργο στο Αιτωλικό και θα μας λείψει.
Τραγικός ο δήμαρχος, σιωπηλός, φουσκωμένος, κουρασμένος, κάθονταν και χάζευε τις δύο ομάδες να καταστρέφουν το πρώην δημαρχείο. Όταν βαρέθηκε, μειδίασε, τα μάζεψε και αποχώρησε και αυτός.
Τραγική η κυρία εισαγγελεύς, που ήρθε με λόγο γραμμένο από το σπίτι της, στηρίζοντας την ΕΕ που προσπαθεί να βοηθήσει τους ρομα. Εκτός τόπου και χρόνου, νόμιζε ότι ήταν σε δικαστήριο όπου δεν τολμά κανείς να τη διακόψει. Πραγματική μεγαλειότατη, όταν η φασαρία άρχισε, αντί να κάνει τη δουλειά της, να φέρει όλη τη δύναμη της, γέλασε και αποχώρησε.
Ανύπαρκτη η λένη, που κάνει ηρωικό έργο, λέει, με πολλά προβλήματα.
Εκτός τόπου και χρόνου οι διοικητές, εκτός ίσως από το γάτο Μπεκατώρο που σίγουρα ήξερε τι καπνό φουμάρει ο καθένας. Όταν άρχισε να μπαίνει στο θέμα δυστυχώς άρχισε ο καβγάς και δεν ακούσαμε και 5 πράγματα ουσιαστικά.
Ο Ατσαλάκης ήταν όμως ο γελοιωδέστερος όλων. Οργανώθηκε λέει έφοδος από διμοιρίες ΟΠΚΕ ώστε να βρεθούν κλοπιμαία, ναρκωτικά, όπλα, αλλά τη σταματήσαμε(!!!) για να τα βρούμε μεταξύ μας...
Για κλάματα πραγματικά.
Για κλάματα όμως και οι αιτωλικιώτες. Ο Γιώργος με τις υπογραφές του, οι Μπουζιώτες με τη Νέμεση τους, τα τσιγγάνικα σπίτια και τα δάνειά τους, οι γριές που φώναζαν ότι δεν φωνάζουμε, ο Ντορής με την μελωδική φωνή του να φωνάζει αραιά και που, η Μάρω… η κλασσική Μάρω, όταν κατηγόρησαν το δήμαρχό της το νικολάκη τσαντίστηκε, φώναξε.
Κρίμα. Πολύ κρίμα.