Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Γενετικά Τροποποιημένα Προϊόντα – γιατί θέλουν να μας τα επιβάλουν;





Εφόσον έχει αποδειχθεί ότι τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα δεν αυξάνουν το εισόδημα των αγροτών, δεν είναι άτρωτα στις ασθένειες και δεν συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία της φύσης, τότε γιατί μας τα επιβάλουν ακόμη και δια νόμου;

Έχει επίσης αποδειχθεί, ότι τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα είναι υπεύθυνα για δυσλειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, πρόκληση ασθενειών και στη καλύτερη περίπτωση, εμφάνιση αλλεργιών.

Αν υποθέσουμε ότι κάποιοι οργανώνουν όλο αυτό το έγκλημα για τα χρήματα και το κέρδος, τότε θα θελα κάποιος να μας εξηγήσει, πόσο άλλο κέρδος; Ήδη το χρήμα το έχουν συγκεντρώσει, ο πλούτος έχει κατανεμηθεί και απλά αλλάζει χέρια σε ημερήσια βάση, μέσω τραπεζών. Η παγκόσμια δήθεν κρίση έχει στερέψει τις τσέπες των ανθρώπων και έχει γιγαντώσει υπερεθνικά κέντρα έξω από κυβερνήσεις και πολιτικοοικονομικούς σχεδιασμούς. Οπότε και να θέλουν να κερδίσουν χρήμα, δεν υφίσταται πλέον το αντικείμενο.

Τότε τι μπορεί να ισχύει;

Αν αποδεχθούμε, ότι είμαστε αυτό που τρώμε, τότε καταλαβαίνουμε ότι τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, το πρώτα πράγμα που επηρεάζουν είναι ο γενετικός μας κώδικας, είναι η ίδια η ύπαρξή μας. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας διαδικασίας;
Μήπως αυτοί που τα φτιάχνουν προωθούν αλλά και επιβάλουν δια νόμου την κατανάλωσή τους έχουν ως απώτερο σκοπό την μετάλλαξη του ανθρώπου σε κάτι που θα θυμίζει άβουλο, σε μόνιμη αφασία ζώο, που το μόνο που θα τον νοιάζει είναι η επόμενη δόση μεταλλαγμένου φαγητού; Τα αποτελέσματα του πειράματος σε μεγάλη κλίμακα (βλέπε ΗΠΑ)
απέδειξε ότι είναι κατορθωτό. Το 85% των Αμερικάνων πολιτών είναι όχι απλά υπέρβαρο αλλά παχύσαρκο. Ποιές είναι οι παρενέργειες του πάχους όλοι τις ξέρουμε, το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο άνθρωπος γίνετε δυσκίνητος και οι αντιδράσεις του σε όλα τα επίπεδα τείνουν να εξαφανιστούν. Ακόμη και ο συναισθηματικός του κόσμος περιορίζετε, αν όχι εξαφανίζετε, και γίνετε μονοθεματικός.

Φανταστείτε λοιπόν ότι αυτό το πείραμα ήταν μόνο η αρχή, τι σχεδιάζουν να μας φέρουν οι διαχειριστές της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας υπερεθνικής κυβέρνησης, κανείς δεν το ξέρει, εμείς μόνο μπορούμε να το φανταστούμε και να εικάσουμε.




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ










Η ΓΛΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: