Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                                                                           12-5-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ενωτικού μας σχήματος για την αμέριστη βοήθειά τους που είχε σαν αποτέλεσμα την εκλογή για πρώτη φορά βουλευτή της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στο Νομό μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ επιμένει στην πολιτική του που στηρίζεται στο τρίπτυχο:
ü  Ακύρωση του μνημονίου·
ü  Συνεργασία αριστερών δυνάμεων·
ü  Εναλλακτικό πρόγραμμα που έχουμε υποβάλει στο λαό και που βγάζει την χώρα από την κρίση με όρους κοινωνίας, υπέρ του κόσμου της εργασίας.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές Γενικές Συνελεύσεις με την παρουσία στελεχών μας για την πολιτική επικαιρότητα και την συνδιαμόρφωση των δράσεων της επόμενης μέρας. 
 Το Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ
ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ (ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ
ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.


******ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΗ ΟΜΑΔΑ
ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.******

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι η καταγγελία σου είναι αληθής ως προς τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, πες μας σε παρακαλώ η εφαρμογή του μνημονίου με τα επακόλουθα που επιφέρει (καθίζηση του εμπορίου, ανεργία, παράλυση της αγοράς, πτώση της αγοραστικής δύναμης, λουκέτα και ανεργία) δεν είναι μια ας το πούμε εθελοντική έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ; Έως πότε τα κράτη θα κυβερνιόνται με τέτοιου είδους φοβίες;
Γιατί τελικά δεν λες την πρότασή σου για έξοδο από την κρίση, παρά ασχολείσαι με το τι είπε ο ΣΥΡΙΖΑ και κάθε ΣΥΡΙΖΑ;
Και μιας και εξειδικεύεσαι στη διασπορά φόβου και μελλοντολογίας, ενημέρωσέ μας για την συνθήκη ένταξης στην ΕΕ και πολύ περισσότερο την συνθήκη ένταξης στο Ευρώ, αν υπάρχει κάποια παράγραφος που αναφέρετε για αποπομπή ή ακόμη και παραίτηση κάποιου μέλους από την ένωση. Δυστυχώς για εσένα δεν υπάρχει, ακόμη και αν η Ελλάδα θέση ως θέμα την αποχώρησή της, δεν το επιτρέπει η συνθήκη ένταξης. Αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μόνο στη περίπτωση που όλες οι χώρες της ένωσης ψηφίσουν υπέρ της αποπομπής και η Ελλάδα δώσει θετική ψήφο σε αυτή την εξέλιξη.
Και μια συμβουλή ως συνΈλληνας, μην επενδύεις στο φόβο, άστο να το κάνουν αυτοί που χάνουν τα άνομα συμφέροντά τους. Αύριο θα σε καλέσουν να πληρώσεις φόρο γιατί μένεις στο σπίτι σου και αν είσαι γονιός, γιατί φιλοξενείς τα παιδιά σου. Δηλαδή με απλά λόγια πρέπει να καταβάλεις ενοίκιο στον καινούργιο αγοραστή της χώρας σου, εκεί μας οδήγησε το μνημόνιο και οι τέτοιου είδους εκβιασμοί.
Εκεί είναι το πρόβλημα