Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ – ΒΟΜΒΑ βάζει στο τραπέζι ο Τσίπρας που προκαλεί τρόμο στους τραπεζίτες της διαπλοκής!

Μία πρόταση που θα …διασύρει πολλούς, βάζει στο τραπέζι ως “κόκκινη γραμμή” ο Αλέξης Τσίπρας κατά τις διαπραγματεύσεις που θα έχει με τους πολιτικούς αρχηγούς. Η πρόταση αυτή έχει διαρρεύσει μερικώς και στο σύστημα της διαπλοκής προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις παρά το ότι δεν θα γίνει αποδεκτή από τους αρχηγούς των μεγάλων κομμάτων.
Εκεί οφείλεται και η παραφιλολογία περί τρόμου, απόσυρσης καταθέσεων αλλά και η απίστευτη αρθρογραφία “ξένων” που διαχρονικά έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους ντόπιους βαρώνους.
Όπως καταλάβατε, η πρόταση αφορά αποκλειστικά τις ...διοικήσεις των τραπεζών και την εμπλοκή της δικαιοσύνης στο τραπεζικό σύστημα. Το σκεπτικό είναι απολύτως λογικό: Ο Ελληνικός λαός καλείται να ματώσει για να χρηματοδοτηθούν οι τράπεζες με ποσό που πλέον υπερβαίνει τα 100 δις Ευρώ, την ίδια στιγμή που η κεφαλαιοποίηση τους διολισθαίνει κάτω από τα 2 δις! Ενώ η πλειοψηφία των μετόχων, αρνείται να βάλει το χέρι στην τσέπη!
Η εμπλοκή της δικαιοσύνης (πιστεύουμε ότι η πρόταση αφορά την ανάληψη της διοίκησης των τραπεζών όχι από τους γνωστούς …μανατζαραίους της διαπλοκής αλλά από Αρεοπαγίτες και δικαστές) καθιστά αυτόματα τον Τσίπρα ως “θεσμικό” και όχι “κουκουλοφόρο”, ενώ το σκεπτικό είναι η αναχαίτιση της ασυδοσίας απέναντι στους πολίτες.
Φανταστείτε όμως να μπουν δικαστές μέσα στις τράπεζες, τι έχει να ακολουθήσει, από αυτά που θα βρουν. Τα δάνεια της οικογένειας Τσοχατζόπουλου, θα φαντάζουν παρανυχίδα!
Ο Τσίπρας μάλιστα φαίνεται αποφασισμένος να μιλήσει και με την Τρόικα, θέτοντας ένα “θεματάκι” το οποίο θα αποκαλύψουμε σε λίγο…



http://newspressagrinio.blogspot.com/2012/05/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: