Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βρήκαμε την χαμένη αδερφή της παραλίγο αντιδημάρχου Αιτωλικού.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ


Ναι ναι μη γελάτε, είναι η Κριστίν Λαγκάρντ και είναι ,όντως η χαμένη αδελφή της ξώφαλτσης αντιδημάρχου Αιτωλικού (ή αν το προτιμάτε, αυτή που πέρασε σύριζα, από τη κατοχική διοίκηση του Αιτωλικού).


Οι δύο αδελφούλες χωρίστηκαν τα δύσκολα χρόνια του εμφυλίου, η μια έψαξε να βρει την τύχη της στη Γαλλία και η άλλη παρέμεινε στις επάλξεις του αγώνα, διότι πίστεψε ότι η νίκη είναι κοντά και θα μπορέσει να ρευστοποιήσει τον ιδρώτα που είχε χύσει όλο αυτό τον καιρό.


 Εξάλλου ο βαθμός της ως αντιπλοίαρχος, ήδη από εκείνους τους καιρούς, της έδινε κάποιο προβάδισμα σε σχέση με την αδελφή της Κριστίν, η οποία ήταν ανέμελη αλλά με πολύ συναίσθημα.

 Το εξαρθρωμένο τεσσαρακοστό ποδαράκι μιας σαρανταποδαρούσας ή ακόμη και ο πόνος του αρσενικού σκύλου μετά το μαρκάλισμα, ήταν τα αδύνατα σημεία της. 


Έλα όμως που η άτιμη η ζωή τα φέρνει ανάποδα! 


Η Κριστίν έγινε επικεφαλής του ΔΝΤ, το οποίο ήρθε στην Ελλάδα από το ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ΠΑΣΟΚ, είχε στις γραμμές του, την πρώην αντιπλοίαρχο της εθνικής αντίστασης. 



Τώρα ίσως καταλαβαίνετε τι παίχτηκε και το γιατί, αναγκάστηκε ο μέγιστος πολιτικός της σύγχρονης Ελλάδας ( για τον ΓΑΠ λέμε βρε παιδιά) να κάνει όλα αυτά που έκανε. 


Με αυτή μας την ανάρτηση ξεσκεπάζουμε την συνομωσία της σιωπής και καλούμε την Κριστίν να εμφανιστεί στην εκπομπή, Πάμε Πακέτο, ώστε να ξανασμίξουν οι δύο οικογένειες σε μία και με αυτό τρόπο να βρούμε και εμείς την ησυχία μας. 








ΥΓ
Οι επιζώντες από την εθνική αντίσταση μας διαβεβαίωσαν για τον εξαίρετο χαρακτήρα της αντιπλοιάρχου Μαρίας και μας εκθείασαν τη σβελτάδα του μυαλού της. Σφαίρα (η κάπως έτσι) την φώναζαν στην εποχή της αντίστασης και μάλιστα μέσω αυτού του προσόντος, βύθιζε ακόμη και αεροπλανοφόρο, (όχι που θα της γλίτωνε το ΠΑΣΟΚ ή το Αιτωλικό!!!!)
Α ρε Μαρία και δεν στο ‘χαμε




               



Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι σαρδανάπαλες στο θράσος προπονούνται
και θέλουν να πιστεύουνε πως στα ψηλά, ηγούνται.
Και, τι ταγιέρ και, τι μαλλί και, τι φουλάρι μάρκα…
Η μισανδρία τους αισχρή κι η κγλαμουριά τους μάπα.
Με έκλυτα τα ήθη τους θαρρούν εξουσιάζουν
και παχυλά αμείβονται στα SPA να κοπιάζουν.
Αλήθειες τώρα ας πουν τα χείλη οι Διογένηδες ψάχνουν για νουν.
Οι σαρδανάπαλες βλακομετράνε , το κάθε βήμα μας που ακολουθούν.
ΜΕΛΙΝΑ