Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η νέα αποστασία;


Όποιος μπει σε κυβέρνηση κατοχής, θα περάσει στην Ιστορία σαν επαίσχυντος προδότης. Η αποστασία του 1965 έφερε τη χούντα του 1967 και το βιασμό της Κύπρου το 1974.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως κακόγουστη φάρσα. Εκείνος που θα προδώσει την θέληση του λαού να ζήσει ελεύθερος από τα δεσμά του μνημονίου, δεν θα χαρακτηριστεί απλά αποστάτης, προδότης, εφιάλτης κλπ. Οι αποστασίες και προδοσίες του μέλλοντος, θα έχουν το δικό του όνομα. Οι πιο επαίσχυντες πράξεις θα... αναφέρονται σ αυτόν.
Ο λαός μας δε θα κάτσει αυτή τη φορά με σταυρωμένα χέρια. Απαιτούμε να γίνει σεβαστή η απόφαση μας, να καταργηθεί η αιτία της χρεοκοπίας, το μνημόνιο. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτή την απόφαση του λαού, θα είναι πράξη εσχάτης προδοσίας και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί από τους απλούς ανθρώπους.
Αν λόγω του καλπονοθευτικού νόμου, ο οποίος αφήνει χωρίς βουλευτή το 19%, ενώ δίνει 100+ βουλευτές στο 18,5%, δεν σχηματιστεί καθαρά αντιμνημονιακή κυβέρνηση, πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές. Αλλιώς έχουμε ένα νέο πραξικόπημα.
Ο λαός ας είναι σε επιφυλακή. Τα σχέδια της ανωμαλίας δε πρέπει να περάσουν, αλλά να πνιγούν αμέσως. Θέλω να πιστεύω, πως έστω και τώρα, τα καθάρματα που απεργάζονται καπέλωμα της λαϊκής ετυμηγορίας, θα σκεφτούν, όχι τη χώρα που θα βάλουν σε περιπέτεια, αλλά την κρεμάλα που τους περιμένει από τα λαϊκά δικαστήρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: