Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Κλείστε το μαγαζί να φύγουμε! Συνεργάτης του Γριβέα, βρέθηκε στην εταιρεία του Στουρνάρα! Φάτε παιδιά, τσάμπα είναι…

Η Τζωρτζίνα που συνδέει Στουρνάρα - Γριβέα
Κάτι «ενδιαφέρουσες» μετεγγραφές στελεχών φέρουν κοντά Στουρνάρα και Γριβέα – μιλάμε για τον φερόμενο ως φίλο του Αντρίκου Παπανδρέου που εμπλέκεται από τη Δικαιοσύνη στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και αναζητείται από τις αρχές κάπου στη Βενεζουέλα και γενικά στην…περιοχή της Λατινικής Αμερικής.

Η εικόνα της ιστορίας μας συντίθεται από 2 εταιρείες. Η μία ανήκει στην οικογένεια Στουρνάρα και η άλλη στους Γριβέα – Βάτσικα.

Η πρώτη εταιρεία είναι...
η MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS. Γενική διευθύντρια είναι η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα υπ. αρ. 14903 ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ της 30ης Δεκεμβρίου του 2009, μέτοχοι της εταιρείας μετά την αγορά μεριδίων γίνονται η Μυρτώ Στουρνάρα και η Νεφέλη Στουρνάρα. Πρόκειται δηλαδή για την οικογενειακή επιχείρηση Στουρνάρα!

Η MINDWORK δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας, έχει αναλάβει δουλειές για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας κ.α., συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας μάλιστα το «Forum για την υγεία και τις πολιτικές υγείας», το οποίο από τον Νοέμβριο του 2009 έως σήμερα έχει διοργανώσει 5 συναντήσεις έχοντας σαν χορηγούς μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.

Η δεύτερη εταιρεία είναι η C&C International που ανήκει στους Γριβέα – Βάτσικα. Είναι αυτή που τους εμπλέκει στις ποινικές διώξεις για το σκάνδαλο με τα θαλασσοδάνεια που έδινε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Στην εταιρεία Στουρνάρα εδώ και 5 μήνες (από τον Σεπτέμβριο) εργάζεται ως Congress & Event Manager η Τζωρτζίνα Αλεξοπούλου. Πρόκειται για ένα στέλεχος που η αγορά το έμαθε μέσα από την C&C International του Γριβέα! Από το 2001 μέχρι το Μάρτιο του 2012 η Τζ. Αλεξοπούλου ήταν μεταξύ άλλων υπεύθυνη επικοινωνίας, ενώ για αρκετά χρόνια ήταν υπεύθυνη του Business Development. Κάποιοι θυμούνται την νεαρή δημοσιογράφο που ξεκίνησε από το Αθηνόραμα και έφθασε να γίνει μάνατζερ επικοινωνίας και διευθυντικό στέλεχος σε επιχειρήσεις…

AvantiPopoloGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: