Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Special Rambo!

Eλπίζω να είναι ένα αστείο και μόνο, αλλά έχουμε μπλέξει με ανθρώπους που βλέπουν το Ρομπέν των Δασών, και είναι με το μέρος του Σερίφη και των εισπρακτόρων του.
Θα υπάρχουν λέει ειδικά περιπολικά τα οποία θα σε ελέγχουν τυχαία μεν για τροχαία παράβαση, αλλά θα έχουν online σύνδεση με το TAXIS και εκεί θα πράττουν ανάλογα. Αν το ποσό που χρωστάς θα είναι άνω των 5.000€, θα σε περνάνε μία βολτούλα από το Αστυνομικό τμήμα για μια Αρμένικη βίζιτα, που λένε. Είναι ποινικό αδίκημα το να χρωστάς στο κράτος αλλά αν σου χρωστάει εκείνο, είναι για το καλό του τόπου!
Υπάρχουν ήδη περιπολικά που έχουν αυτή τη δυνατότητα και δε μένει παρά να δούμε στην...πράξη τι θα γίνει. Ελπίζω για μία ακόμα φορά να επέμβει ο Άξιος Πρωθυπουργός μια και δίνει πάντα λύσεις σε ότι στραβό υπάρχει. Καλός άνθρωπος!
Όσοι χρωστάνε πάνω από το όριο και έχουν σκοπό πηγαίνουν βόλτες, καλά θα είναι να μην είναι μόνοι και ο συνοδηγός να έχει μαζί του κιάλια. Κάτι θα βοηθήσει να βλέπετε πιο μακριά.
Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε νέους φίλους με συγκεκριμένη εργασία. Οι ψυχίατροι όπως έχουμε ξαναπεί, θα είχαν πολύ δουλειά, αν είχαμε λεφτά.

 

Από Ούτε λόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: