Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Υπεύθυνη Δήλωση καραπάνου περί Ανευθυνότητας των αντιδημάρχων, αλλά και όλης της δημοτικής αρχής.

Νίκος Καραπάνος :<<Καμία θέση ευθύνης δεν «ανήκει» σε κανένα μας>>

Άφωνους άφησε ο δήμαρχος καραπάνος του Μεσολογγίου, όσους παραβρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα στο δημαρχείο της πόλης, για να ανακοινώσει τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την δημοτική ομάδα η οποία θα συντονίζει το ανύπαρκτο δημοτικό έργο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι υπεύθυνοι στις ευθύνες, από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχουν, καλό θα κάνουν οι δημότες να τους ψάξουν αλλού, η δημοτική ομάδα "δήμος για τα παιδιά μας" δεν διαθέτει τουλάχιστον για αυτή την περίοδο, κάποιο Υπεύθυνο.

Διαθέτει όμως Ανεύθυνους μισθοδοτούμενους αιρετούς, οι οποίοι μπορούν και είναι υποχρεωμένοι να μας υποδεικνύουν τον κατά το δοκούν υπεύθυνο, σε επιμέρους προβλήματα που μπορεί να άπτονται της δημοτικής ευθύνης, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι οι ίδιοι.

Δηλαδή με απλά λόγια ο κάθε αντιδήμαρχος και ο δήμαρχος, είναι πλέον υπεύθυνος για κατάθεση στεφάνων, για κοπή πίτας ή γουρνοπούλας, για συναντήσεις με πολιτικούς ή πολιτειακούς παράγοντες και για μεταφορά του ίδιου ή συγγενών προσώπων με οχήματα του δήμου.
Για ότι κακό, υπεύθυνο είναι το σύνολο των προσώπων του δήμου, μαζί και οι δημότες, η Περιφέρεια, η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το τελευταίο ανδραγάθημα του δημάρχου βέβαια, το αποδεικνύει αυτό σε όλο του το μεγαλείο.
Όταν ο κόσμος δεν είχε νερό να πιει, αυτός μήνυσε τους πρωτοπόρους της κοινωνικής αντίδρασης, θέλοντας με αυτό το τρόπο να στιγματίσει τους υπεύθυνους για αυτή τη κατάσταση που έχει περιέλθει
η κοινωνία του Αιτωλικού και εμμέσως να καταγγείλει τους σομποτέρ του καλού νερού του Κεφαλοβρύσου.

Το ερώτημα που πλανάτε όμως μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι, τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τη ποιότητα ζωής των δημοτών και πως θα μπορέσει η δημοτική ομάδα να σκοράρει ή να ισοφαρίσει τις κακές εντυπώσεις που έχει αφήσει μέχρι σήμερα, μιας και χάριν της συνυπευθυνότητας, Υπεύθυνος δεν θα υπάρχει!

Η απάντηση είναι στο παρακάτω βίντεο που μας έστειλε ο Υπεύθυνος (χα χα χα) του δημοτικού έργου και προπαγανδιστής της ουτοπίας του δημάρχου, με τον οποίο θα ασχοληθούμε άλλη φορά.

Δείτε το Βίντεο



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φιλε μου εισαι η αποδειξη για τις βλαβες που προκαλει το νερο του Αιτωλικου

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Κρύβε λόγια, αν διαβάσουν κι άλλοι το σχόλιό σου, φαντάζεσαι πόσα Μπλόκς ενεργών ή μη ενεργών πολιτών θα υπάρξουν;
Θα χάσεις εκτός από τον ύπνο σου και το μισθό σου, καλοταϊσμένε υποβολέα

Ανώνυμος είπε...

μη σκιαζεσαι δε σε διαβαζει κανενας

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Α γεια σου, έρχεσαι στα λόγια μου. Είστε ανύπαρκτοι

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε ανικητοι ειμαστε λεγεωνα ετοιμασου
ερχομαστε