Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

5.851 ευρώ (!) σε δικηγόρο για έκδοση διαταγής πληρωμής για είσπραξη οφειλών λογαριασμών ύδρευσης!

Απίστευτες καταγγελίες για το πως τσεπώνει δημόσιο χρήμα ο μπανιέρας με την παρέα του.

Είναι και μια απάντηση γιατί ο υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου, για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης προχώρησε σε μηνύσεις και αγωγές κατά δημοτών που επικρίνουν το έργο του και τις επιλογές του.

Η νέα φάμπρικα του μπανιέρα για να ισοσκελίσει τη χασούρα από τότε που το έπαιζε επιχειρηματίας και πουλούσε μπανιέρες και καμπινέδες (πριν πιάσει φωτιά το μαγαζί), ακούει στο όνομα δικαστικά έξοδα και πληρωμές νομικών προσώπων.

Στο Μεσολόγγι ήδη τον αποκαλούν " Ο κύριος 25% ", όπου μάλλον θα είναι το ποσοστό που απαιτεί από κάθε συναλλαγή με τον δήμο.

Τα δε καραπανάκια, όπως έχουμε αποκαλύψει, έχουν το στόμα ερμητικά κλειστό γιατί τους έχει βολέψει όλους με μηνιάτικο σίγουρο μισθό, των ίδιων αλλά και όλων των κοντινών τους προσώπων.
Γεγονός που τους κάνει όχι μόνο να γλύφουν τα οπίσθια του μπανιέρα, αλλά πολλές φορές και να ψηφίζουν ενάντια του Αιτωλικού.

Σε εμάς ήταν γνωστό το ύψος των χρημάτων που καταναλώνει η διοίκηση του δήμου για νομική συνδρομή, η οποία από ότι δείχνουν τα στοιχεία, τα ενθυλακώνει ένας συγκεκριμένος δικηγόρος και είναι της τάξης των 6.000 ευρώ μηνιαίως, αλλά δεν είχαμε επίσημη επιβεβαίωση. 

Σε επόμενη ανάρτηση, θα αναφέρουμε το όνομα τα ποσά και τις δήθεν υποθέσεις που καλύπτει.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης " Η Κοινωνία Μπροστά " και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

5.851 ευρώ (!) σε δικηγόρο για έκδοση διαταγής πληρωμής για είσπραξη οφειλών λογαριασμών ύδρευσης!

Η φάμπρικα της έκδοσης διαταγών πληρωμής σε βάρος του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, συνεχίζεται ασταμάτητα και μάλιστα με πλήρη ευθύνη και συνέργεια της Δημοτικής Αρχής. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί η ΔΕΥΑΜ.

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθ. 1413/27-4-2017 ΑΔΑ: 6ΛΣΘΟΕ9Θ-48Ζ απόφαση του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ, γίνεται ανάθεση σε δικηγόρο του Μεσολογγίου για έκδοση διαταγής πληρωμής στο Μονομελές Πρωτοδικείο προς είσπραξη οφειλών για λογαριασμούς ύδρευσης έναντι του εξωφρενικού ποσού των 5.851,10 ευρώ με ΦΠΑ! Η υπόθεση ξεπερνάει τα όρια της νομιμότητας και εξαντλεί την αντοχή της επιχείρησης και την ανοχή της τοπικής κοινωνίας.

Κοντά στα παραπάνω, η ΔΕΥΑΜ πληρώνει έναντι – πάλι με διαταγή πληρωμής – 17.538,08 ευρώ ΑΔΑ: 6ΖΚ80Ε9Θ-ΥΦΝ σε δικηγόρο για την ...πρώην ΔΕΥΑ Οινιαδών σχετικά με τη διαδικασία αποστολής λογαριασμών – που έχει αποδειχθεί σε παλαιότερα ΔΣ ότι δεν έχουν αποσταλεί καθ’ ολοκληρίαν και υπήρξαν σοβαρές αμφισβητήσεις επ’ αυτού.

Σταματήστε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να παίζετε με το δημόσια χρήμα! Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Εποπτεύουσες Αρχές, Υπουργείο Εσωτερικών ακούει; Κάντε επιτέλους κάτι! Ο κατήφορος αυτός δεν μπορεί να συνεχιστεί.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: