Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Το βέτο των δημοτικών συμβούλων του Αιτωλικού, για να μην αποσυρθεί η αγωγή εναντίον συμπολίτη μας που έτρεχε για να έχουμε καθαρό νερό

Ερώτηση, προ ημερησίας διάταξης κατέθεσε ο κ. Βασιλείου στο δημοτικό συμβούλιο του Μεσολογγίου για τις αγωγές που κατέθεσε ο υποτιθέμενος δήμαρχος καραπάνος, εναντίον των συνδημοτών μας κ. Μπότα Θ. και Μπρούμα Β.
Αναλύοντας την κατάσταση ο κ. Βασιλείου, θέλησε ουσιαστικά να πείσει  τον καραπάνο, ότι είναι δήμαρχος και όχι περσόνα.

Με απλά λόγια του υπενθύμισε ότι, ο δημότης έχει κάθε δικαίωμα να αντιδρά, να αγωνίζεται ή ακόμη και να παραφέρεται, γιατί αυτός είναι ο ρόλος του στην άσκηση εξουσίας.
Η αντίδραση βέβαια από τον υποτιθέμενο δήμαρχο Μεσολογγίου δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από το να απορρίψει τις όποιες ενστάσεις του κ. Βασιλείου, γιατί αισθάνθηκε προσωπικά θιγμένος από την αντίδραση των δύο συνδημοτών μας.

Αυτό όμως είναι το γενικό συμπέρασμα της όλης παρέμβασης, όμως αν κάποιος παρακολουθήσει το βίντεο προσεκτικά, σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο, έχει και μια έκπληξη.



1. στο 0:45, παρέμβαση από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, δεν θέλει να ακούγονται τα ονόματα που έχει μηνύσει ο καραπάνος, γιατί άραγε; Για τον πρόεδρο και τους λοιπούς καραπανάκιδες, οι συμπολίτες τους είναι απρόσωποι, είναι αριθμοί ή αντικείμενα;

2. στο 0:59, παρέμβαση από τον δημοτικό σύμβουλο του καραπάνου, Σταθόπουλο, (καραπανάκι δεν τον λες γιατί είναι και κάποιας ηλικίας),ο οποίος για να τιμήσει το 500εύρω ή το κατιτίς βρε αδελφέ που παίρνει από τον μπανιέρα, άτυπα, για να γαβγίζει όταν μπαίνουν θέματα που πονάνε, στο δημοτικό συμβούλιο,   προτρέπει τον πρόεδρο να σταματήσει τη συζήτηση για το θέμα.

3. στο 1:39, έχουμε την παρέμβαση του μπουρτσόβλαχου κ. Τόλη, ο οποίος άκουσον άκουσον, ρωτάει τον κ. Βσιλείου αν ο κ. Μπότας θα ανακαλέσει τα όσα είπε για τους δημοτικούς συμβούλους. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτός ο αστραπόγιαννος ήταν  μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όταν είπε ότι αν οι Αιτωλικιώτες έχουν πρόβλημα με το νερό να φύγουν από τα σπίτια τους και να πάνε αλλού να μείνουν, μπας και βρουν και αυτοί την ησυχία τους. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος ώστε να έχει τόσο θράσος και πόσο ξεπουλημένο κορμί πρέπει να είναι κάποιος που λέει ότι εκπροσωπεί το Αιτωλικό και να κάθετε απαθέστατος, ακόμη και όταν βρίζουν την ίδια σου την πόλη που σε εξέλεξε ως δημοτικό σύμβουλο; Θαυμάστε τις φάτσες και την ... απάθεια των εκπροσώπων του Αιτωλικού Σταράμου, Ψυλογιάννη και Κότσαλου.

4. στο 2:07, ο καραπάνος ανακαλύπτει και καταγγέλλει ότι η επιτροπή πολιτών του Αιτωλικού για το νερό και τη λιμνοθάλασσα, είναι ανώνυμη άρα παράνομη και κατακεραυνώνει τον Βασιλείου επειδή και αυτός συμμετέχει σε αυτή την επιτροπή πολιτών. Σαν γνήσιος μπανιέρας δεν βλέπει τις υπογραφές των συμμετασχόντων γιατί μάλλον του μπήκε σαπουνάδα στο μάτι και δεν έμαθε ποτέ για την διαδικασία εκλογής των μελών της επιτροπής, ξεχνά ότι ακόμη και μέλη του συνδυασμού του από το δημοτικό συμβούλιο, ήταν και μέλη της επιτροπής και ως γνήσιος φασίστας απαγορεύει στον δημοτικό σύμβουλο Βασιλείου, να συμμετέχει σε επιτροπές και άλλες άσκοπες ενέργειες, ακόμη και αν αυτός ανήκει στην αντιπολίτευση.

5. στο 3:03, ο καραπάνος κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη. Δεν αποσύρει την αγωγή εναντίον του Μπότα γιατί όπως λέει, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Αιτωλικού του έθεσαν βέτο σε μια τέτοια ενέργεια και αν αποσύρει τη αγωγή τότε τα καραπανάκια του Αιτωλικού θα αποχωρίσουν από το δημοτικό σχήμα και ο δήμαρχος θα χάσει την πλειοψηφία.
Μήπως κάποιος περίμενε ότι τα καραπανάκια του Αιτωλικού θα αντιδράσουν; Όχι βέβαια, ο μπανιέρας τους κρεμάει στο καλάμι και τους περιφέρει στα σοκάκια του Αιτωλικού, ώστε ο ίδιος να εξιλεωθεί. Αυτοί μιας και πλέον έχουν ξεπουλήσει ακόμη και τη τελευταία σταγόνα ανδρισμού, φοράνε οικειοθελώς μίνι φούστα μπλούζα, χρώματος πουά και αποδέχονται τον εξευτελισμό, με αντάλλαγμα το μηνιάτικο μισθουλάκο των ιδίων αλλά και των οικείων τους.


6. στο 4:00 ο καραπάνος ανακαλύπτει ότι ο Μπρούμας ξεστόμισε βαριές κουβέντες και εκφράσεις,γι΄ αυτό του κάνει την αγωγή, το καλύτερο βέβαια το άφησε για το τέλος. Αυτοανακηρύχθηκε προστάτης όλων των δημάρχων, προηγούμενων και επόμενων. ΕΕΕ όχι, πόση άλλη ηλιθιότητα θα ακούσουμε, πόση άλλη καφρίλα από έναν υποτιθέμενο δήμαρχο που κάνει τα πάντα ώστε να διαλύσει τον δήμο Μεσολογγίου, να κάνει προσωπική υπόθεση τον θεσμό του δημάρχου και να φέρει σε αντιπαράθεση τους ίδιους τους συμπολίτες του;

7. στο 4:20, ο καραπάνος το απογειώνει, αισθάνεται όπως λέει ο ίδιος, ξεφτυλισμένος γιατί ο κ. Μπότας κυκλοφορούσε επί 20 μέρες με μια μπουκάλα σκούρου χρώματος, στα ΜΜΕ και έλεγε ψέμματα για την ποιότητα του νερού, διασπείρροντας έτσι το φόβο και την αγανάκτηση στους Αιτωλικιώτες και για όσους δεν το ξέρουν, ο καραπάνος λέει ότι το νερό μετά από 2 μέρες ήταν καθαρό. Δεν έχει σημασία όμως τι λέει ο καραπάνος, τα καραπανάκια του Αιτωλικού που ήταν εκείνη τη στιγμή; Μα και βέβαια πουθενά, το μυαλό τους ήταν στην αριθμητική και στο μέτρημα του μαμονά, πόση αξία έχει τελικά η προδοσία τους; μένει να το μάθουμε.

8. το κλου του επεισοδίου, παρέμβαση του κ. Παπαδόπουλου, ο οποίος καταγγέλλει ότι κάποιοι είχαν καταθέσει μηνύσεις και αγωγές εναντίον του δήμου και εντελώς ξαφνικά μετά τις αποσύρουν, αλλά και πάλι εντελώς ξαφνικά, το ίδιο άτομο βρέθηκε να αναλαμβάνει δημοτικό έργο με ανάθεση και όχι με δημοπρασία.

Για το τέλος προτείνουμε στον αναγνώστη, να βάλει το βίντεο από την αρχή και να κλείσει εντελώς τη φωνή. Για όσους το κάνουν, τους υποσχόμαστε ατελείωτες ώρες γέλιου με την σχιζοφρενική κίνηση σώματος του μπανιέρα. Δοκιμάστε το και δεν θα το μετανιώσετε.

Επίσης καλούμε τον κ. Μπρούμα, να λυπηθεί τον υποτιθέμενο δήμαρχο και να μην του κάνει μήνυση για ψευδή καταμήνυση, έχει πρόβλημα ο άνθρωπος και αυτό φαίνεται από μακριά.
Ας τον βοηθήσει έστω ψυχιατρικά.

Απολαύστε το ανεπανάληπτο βίντεο "καραπάνος σόου" και λοιπών δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού "Για τα παιδιά τους"






Δεν υπάρχουν σχόλια: