Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Κι άλλη αγωγή από τον δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Καραπάνο


Αγωγή σε βάρος του Βασίλη Μπρούµα κατέθεσε ο Ν. Καραπάνος θεωρώντας εαυτόν θιγµένο από σχόλια και χαρακτηρισµούς σε δηµοσιεύµατα (εδώ) του Μεσολογγίτη γιατρού, όπως πληροφορούμαστε από την Αιχμή.

Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στην αγωγή προς το μέλος της επιτροπής πολιτών Αιτωλικού, Θόδωρο Μπότα από τον οποίο όπως είναι γνωστό ζητά 150.000 ευρώ.

Το δίδαγμα που θέλουν να πέρασει προς τους πολίτες το έχουμε αναλύσει εδώ.

Κι ενώ οι αγωγές προς πολίτες πέφτουν βροχή, περιμένουμε τα αποτελέσματα της εθιμοτυπικής πλέον σύσκεψης που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή ανάμεσα σε περιφέρεια και δήμο, για να διαπιστώσουν τα χάλια της θάλασσας μας.

Η σύσκεψη έγινε πριν μερικές μέρες και κατέληξε στα ίδια συμπεράσματα που είχε καταλήξει και η περσινή. Η ιστορία αυτή επαναλαμβάνεται κάθε τέτοια εποχή.

Πέρυσι ο δήμαρχος υποσχόταν ότι θα ...λύσει το θέμα κατά 80% με την άρση του δρόμου του Πόρου και θα μαζέψει τα φύκια με δίχτυ. Βέβαια το ότι τίποτα από αυτά δεν έγινε, δεν τον εμποδίζει να υποσχεθεί κάτι ανάλογο για φέτος, όπως η μεταφορά του βιολογικού. Εξάλλου αφελείς που θα χειροκροτήσουν και είναι έτοιμοι να καταπιούν ότι πασάρει κάθε φορά η εξουσία, είναι εύκολο να βρείς.

Μένει να δούμε για αυτήν την καταστροφή και δυσφήμιση του τόπου μας που γίνεται τόσα χρόνια, ποιός δήμαρχος και περιφερειάρχης θα κληθεί να πληρώσει αποζημίωση.


https://sosetoliko.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: