Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Η μΑΡΙΑ της Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση σωφρονισμού προς την επιτροπή Λιμνοθάλαζα

Θα… «λιμνοθάλλαζες», αλλά άλλαξες; ( Από τίτλο η Τριανταφύλλου κορμάρα, είναι να το 'χεις το άτιμο το γλωσσικό, αλλιώς τα κάνεις λιμνοθάλασσα).

Σκέψου: ( Η Μαρία σε μάθημα διαλογισμού )

- Σου αρέσει ο δημοκρατικός διάλογος; ( Αχ Μαριώ μας, χρησιμοποιείς κακές λέξεις και δεν θα σου βγει σε καλό και ο μπακλαβάς μας αρέσει, τι μ' αυτό;) 

- Εκτιμάς την αλήθεια; ( βεβαίως, 5 ευρώ το κομμάτι, ρώτα και τον κουμπάρο σου, έχει πείρα )

- Σε ενδιαφέρει να περιφρουρήσεις την έννοια της συλλογικότητας για την οποία λες ότι αγωνίζεσαι; ( Τώρα Μαριώ μας, συλλογικότητα με εσένα, ως τι; Άσε που η περιφρούρηση κοστίζει, τι θα πει ο ταμίας σου; )

Σύντροφοί, όχι πανικό όλοι θα πάρετε… ( όλος αυτός ο πανικός και εισήγηση για τους συντρόφους; δηλαδή εμείς οι κακοί δεν συμμετέχουμε στη δημοκρατία σου και στο διάλογο; Και μας λες να μην πανικοβληθούμε; Ζητάς πολλά Μαριώ μας)

Οι συναγωνιστές της «Λιμνοθάλλαζα», ( άλλη καταγγελία αυτή ή είναι συνέχεια του περί συντρόφων; ) αφού έκαναν μια γύρα από όλους τους θεσμικούς και μη, ( έτσι έλεγε και ο μπανιέρας για τον Παπαγεωργίου, αν θυμόμαστε καλά, προσοχή Μαριώ μας τις παρέες σου) αφού περπάτησαν σε φεγγαράδες, ( αυτές οι φεγγαράδες είναι χρηματοδοτούμενες από την κυβέρνηση που εκπροσωπείς Μαριώ μας ή το ξεκαθάρισες ότι εκπροσωπείς πλέον τις φεγγαράδες του κουμπάρου σου; ) αφού συναντήθηκαν με το Σωκράτη Φάμελλο με παρέμβαση της Μαρίας Τριανταφύλλου, ( ιερή παρέμβαση, στα πλαίσια της συντροφικότητας) αφού έφτασαν στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, ( και ταξιδιάρηδες οι λιμοθαλλαζιώτες, πες τα Μαριώ μας όλα και για τις φραπεδιές που πίνανε στις Βρυξέλλλες) αφού σφετερίστηκαν την τροπολογία που κατέθεσε ο Σωκράτης Φάμελλος, ( θάνατος στους σφετεριστές, ζήτω η δημοκρατία της Μαριώς) αφού εντόπισαν τους υπεύθυνους, ( μια κατσαριδούλα η μικρή Τερέζα, πάτησε στη Λιμνοθάλλαζα και Τέζα) αποφάσισαν να προσφέρουν άλλη μια υπηρεσία στον τόπο… ( να συζητήσουν μαζί σου ) και έγιναν γραφείο τύπου βουλευτή. ( πα πα πα... τι διαστροφή ;;; χάθηκαν τα χαλιά να τα πατήσεις; )

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, που ενημέρωσαν τον τοπικό τύπο, πως τους καλέσαμε. ( στα πλαίσια της δημοκρατίας, όπως είπαμε) Θα έπρεπε, όμως, ( έτσι μπράβο, ρίξε τώρα τον ορισμό της δημοκρατίας κατά Μαρίας Τριανταφύλλου, ευαγέλιο ) πέρα από το δικό μας κάλεσμα, να σημειώσουν ότι ... μέσω του κυρίου Γιώργου Φλώρου, έχουν ζητήσει από την προηγούμενη εβδομάδα συνάντηση με τη βουλευτή, ( επιτρέπει η δημοκρατία σου Μαριώ μας, να ρωτήσουμε ποια είναι η βουλευτής ή είναι αυτή που φανταζόμαστε; ) εν μέσω συνεχόμενων ψευδών αναρτήσεων για το περιεχόμενο των τοποθετήσεών της. ( στη πυρά τους άθλιους συναγωνιστές, που τόλμησαν να κάνουν τοποθετήσεις και μάλιστα δημόσιες. Εμείς όμως επιμένουμε, ποια είναι αυτή η κακόμοιρη βουλευτής, που πέρασε τα πάνδεινα, από αυτούς τους αντιδημοκράτες και σφετεριστές του διαλόγου; ) 

Φυσικά θα μας επιτρέψουν, ( αλίμονο... και αν δεν θέλουν αυτοί, σου την δίνουμε εμείς Μαριώ μας την επιτρεψιμότητα, ενσαρκώτρια εσύ της δημοκρατίας μας) αφού πήραν αυτή την πρωτοβουλία, εμείς να επιμείνουμε στο χαρακτήρα της παρέμβασής μας. ( αγνός, ηθικός, ισορροπιστικός, καλόβουλος, να βάλουμε και λίγο σως ή πάμε παρακάτω; ) 


Εμείς θα επιμείνουμε να ενημερώσουμε για τη δράση της βουλευτή, τους τοπικούς φορείς, ( άιντα πάλι η βουλευτής, δεν θα τη βρούμε; θα τη βρούμε, αχ τι έχουμε να της σούρουμε ! ) τα θεσμοθετημένα όργανα της τοπικής κοινωνίας και φυσικά την επιτροπή πολιτών «Λιμνοθάλλαζα», για ένα τόσο σημαντικό θέμα για το περιβάλλον αλλά και τον παραγωγικό χαρακτήρα της περιοχής. ( Στο θέμα μας Μαριώ μας, πότε θα μπούμε; γιατί κάπου χαθήκαμε, γιατί τόσο κόπο και δημοκρατία να σπαταλάς, για τους Λιμνοθαλλαζιώτες; Θα τους καταδικάσει το λαϊκό κίνημα, μην σκοτίζεσαι εσύ ) 


Η επιθυμία της ομάδας πολιτών «Λιμνοθάλλαζα» για μια πραγματικά ανοιχτή εκδήλωση είναι αναγκαία και μας βρίσκει σύμφωνους υπό προϋποθέσεις. ( Σ' ακούμε και καταγράφουμε την άποψή σου Μαριώ μας για τον νέο ορισμό της δημοκρατίας που εκπροσωπείς ) 


Η πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης πρέπει να φτάνει πιο κοντά στο στόχο, ( δηλαδή, στη πραγματοποίηση της ανόδου της εργατικής τάξης, μέσα από το καμίνι των σχέσεων αλληλεξάρτησης στη παραγωγική διαδικασία, για το νέο κόσμο που ανατέλλει με βιορευστά και επενδύσεις συμβατές στο περιβάλλον όπως ο οικοτουρισμός του κουμπάρου ) πρέπει να έχει όσο το δυνατό πιο πλατιά συμμετοχή και να ενεργοποιεί όσο το δυνατό περισσότερους, ( φώναξε και τον μπανιέρα Μαριώ μας, εγγύηση όχι μόνο του πλάτους, αλλά και του ειδικού βάρους και αν δεν σου φτάνει, φώναξε και τον Κουρουμπλή, μαζί τα καταστρώνεται τα νομοσχέδια ) κάτι που δυστυχώς σήμερα απουσιάζει. ( ποιος ο Κουρουμπλής ή ο μπανιέρας ; πες μου το για να ταραχτώ)


Διαφορετικά ενισχύεται το στρατόπεδο της απογοήτευσης, της γκρίνιας και κυρίως του αποπροσανατολισμού. ( Ναι Μαριώ μας, πολύ γκρίνια αυτοί της λιμνοθάλλαζας, αφού να φανταστείς το σ το προφέρουν ζ , να αγιάσει η δημοκρατία σου Μαριώ μας) 

Για να εξασφαλιστεί αυτό ( έτσι σε θέλουμε, κάτι τέτοια έλεγε και ο ηγέτης της Γερμανίας πριν τα κάνει όλα μπουρλότο και αυτός ήθελε να εξασφαλίσει την ποιότητα της δημοκρατίας ) χρειάζεται προετοιμασία και προσεκτική εκτίμηση των νέων δεδομένων, ( ε ναι, τώρα έχουμε επενδυτές, κουμπάρους και εμείς διαχειριζόμαστε επιτέλους ... το ΕΣΠΑ ) από όσους συμφωνούν στο στόχο, που δεν είναι πρέπει να είναι άλλος από το ( τι επίπεδο τι γλώσσα, τι παραμόρφωση!!! όμως στο διάλειμμα καν' το λιανά, τελικά πρέπει ή που δεν είναι πρέπει ή κάτι άλλο που θα πρεπε να πρέπει;) να μην αποτελέσει το Μεσολόγγι την Ιφιγένεια ( ποιος την χέζει αυτή Μαριώ μας, άσε που δεν ξέρουμε τον πραγματικό λόγο που την θυσίασε ο πατέρας της, οι κακές γλώσσες λένε ότι απηύδησε ο άνθρωπος, από τη γκρίνια και τη δυστροπία της, ρε ούστ ) για να πνεύσει ούριος άνεμος στα πανιά των όποιων επίδοξων καιροσκόπων πίσω από τις ΑΠΕ. ( Σεφέρης ή ... κάποιος άλλος το είπε αυτό ; για Κουρουμπλή, το αποκλείουμε, για μπανιέρα ... δεν παίρνουμε όρκο )
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την έγκαιρη δημοσίευση
 Το γραφείο τύπου


( Και εμείς ευχαριστούμε εσένα Μαριώ μας, τέτοια μπουρδολογία και τόσα επιχειρήματα για να φτάσουμε εκεί που ξεκινήσαμε, χωρίς να μπούμε καν στο θέμα, μόνο εσύ πάνω στης δημοκρατίας την ολόμαυρη ράχη, θα μπορούσες να ισορροπήσεις το νέο μοντέλο δημοκρατίας που επιβάλει τα θέλω σου και τα πρέπει σου και μετά να ζητάς διάλογο )




Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: