Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Εκτός από βλήματα, η ΔΕΥΑΜ θα εξάγει νερό με κρέας στη Σαουδική Αραβία.




Παγκόσμια πρωτοτυπία για τη ΔΕΥΑΜ, η οποία μετά από επισταμένη έρευνα ετών, πολύ κόπο και μεράκι, ανακάλυψε τη μέθοδο με την οποία ο καταναλωτής της ερήμου της Σαουδικής Αραβίας, όχι μόνο θα πίνει νερό για να ξεφύγει από τη θανατηφόρα ζέστη της ερήμου, αλλά θα καταναλώνει και μια μερίδα ζωικών πρωτεϊνών, οι οποίες θα περιέχονται στο φιαλίδιο ύδατος που θα καταναλώνουν.

Με αυτό το τρόπο ο φτωχός Βεδουίνος, θα έχει εξασφαλισμένη την οικονομία σε βρώση αρκετών κιλών κρέατος καμήλας, η οποία πλέον θα μπορεί να μεταφέρει εμπορεύματα και όχι να γίνεται θυσία, ώστε να μπορέσει ο ταξιδευτής να επιβιώσει.

Το αναπάντεχο και η έκπληξη αυτού του επιτεύγματος είναι ότι το κρεάτινο νερό, η ΔΕΥΑΜ θα το προμηθεύετε από την πηγή του Κεφαλοβρύσου, η οποία τόσα χρόνια παρέχει δωρεάν αρκετή ποσότητα κολοβακτηριδίων, εντεροβακτηριδίων και άλλων ...ιδίων σε πληθώρα.

Το γεγονός αυτό και με τη βοήθεια των φίλτρων άνθρακα, (επένδυση που βρίσκεται σε εξέλιξη), τα βλήματα της ΔΕΥΑΜ, θα συλλέγουν τεράστιες ποσότητες σε καθημερινή βάση αυτών των οργανισμών, όπου μετά και κατόπιν παραγγελίας, θα επανατοποθετούνται στα φιαλίδια ύδατος, καθιστώντας το νερό, πηγή ζωικών πρωτεϊνών ή αλλιώς κατά το λαϊκότερον, κρεάτινο νερό.

Η ποσότητα και το μέγεθος αυτών των ζωικών οργανισμών, θα καθορίζουν και την τιμή του τελικού προϊόντος, που θα πληρώνει ο καταναλωτής στην έρημο.

Ήδη ο δήμαρχος Μεσολογγίου, μετά από αυτή την ανακάλυψη και τα διαφαινόμενα κέρδη, έχει σχηματίσει μια ολόκληρη λίστα από εδέσματα, όπως, παστουρμά καμήλας, σουλτάν καταίφι, κουρκουμά και χουρμάδες.

Ο έτερος του οπλοστασίου της ΔΕΥΑΜ, σχεδιάζει την κατασκευή αγωγού, όπου θα παραδίδονται απευθείας τεράστιες ποσότητες κρεάτινου νερού από το ...Κεφαλόβρυσο, ακόμη και μέσα στην έρημο.
Η δε Άραβες, ως ένδειξη σεβασμού και ανταποδοτικότητας (χαρακτηριστικό της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΜ), θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν σε πετρέλαιο, ώστε να μπορεί το ένα βλήμα να μεταφέρει το άλλο, με το νέο τζιπ της εταιρείας, χάριν του οποίου, παραλίγο να τιναχθεί στον αέρα όλη η ΔΕΥΑΜ.

Οπότε η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών της ΔΕΥΑΜ, είναι πλέον παρελθόν και μάλιστα προ πολλού.
Οι όποιες αψιμαχίες μεταξύ τους είναι για τα μάτια του κόσμου, αλλά κυρίως για να μην το πάρουν χαμπάρι οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΜ, ότι έχει αποφασιστεί η εξαγωγή του νερού του Κεφαλοβρύσου, σε άλλες χώρες.

Για ακόμη μια φορά, οι Αιτωλικιώτες βρίσκονται έκθετοι στα μάτια όλων των δημοτών του ιερού δήμου.
Η αχαριστία τους και ο χουλιγκανισμός τους απέναντι στον επιχειρηματία δήμαρχο και τον άοκνο εργάτη διευθυντή της δημόσια αλλά ιδιωτικού δικαίου εταιρίας (ΔΕΥΑΜ), θα μείνουν σαν φάντασμα πάνω από το νησί για να τρομάζουν τους ίδιους και τους απογόνους τους.

Εκτός αν το πάρουν απόφαση και φύγουν από τα σπίτια τους, όπως τους είχε προτείνει ο δημοτικός σύμβουλος του καραπάνου, μιας και ο ίδιος διεκδικεί και αυτός, την ιδιότητα του βλήματος από τη συνολική συλλογή που διοικεί τον ιερό δήμο.






Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: