Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Η επιστημονική ομάδα του Δήμου για τα παιδιά μας, σας ενημερώνει για το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του νερού ύδρευσης στο Αιτωλικό




Καμιά ενημέρωση από τη δημοτική αρχή, καμιά δόση τσίπας από τους τοπικούς συμβούλους του καραπάνου.

Και για να μην είμαστε άδικοι, το μόνο που μάθαμε από αυτούς είναι ότι, δεν πρέπει να πλένουμε τα αυτοκίνητά μας με το νερό που τρέχει στις βρύσες μας και να μην ποτίζουμε τα λουλούδια μας,
μιας και το πρόβλημα είναι πίεσης και όχι καταλληλότητας.

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Υγιεινής, ούτε που απασχόλησε την ντριμ τιμ του καραπάνου,  η οποία απαγορεύει παντελώς τη χρήση του νερού για υγειονομικές ανάγκες.

Μάθαμε όμως ότι για όλα φταίει το χλώριο που έπεσε κατά λάθος, η ανομβρία, η πομόνα που μεταφέρουν στη νέα γεώτρηση και πηγαιμό δεν έχει, κάτι σεισμικές δονήσεις στα πέριξ, ακόμη και το ενδεχόμενο κακόβουλων σαμποτέρ, ώστε να αμαυρώσουν τον πολυχρονεμένο δήμαρχο Μεσολογγίου.

Η αλήθεια όμως είναι ότι πέρσι σε επίσημη ανακοίνωση μας έλεγαν ότι για όλα φταίνε οι βροχοπτώσεις του Οκτωβρίου, τώρα μας λένε για ανομβρία, τελικά δεν την γλιτώνουμε ούτε με ζέστη ούτε με κρύο.

Αν βέβαια κάποιος θέλει περισσότερη ενημέρωση για τα γεωφυσικά φαινόμενα της περιοχής, μπορεί κάλλιστα να ενημερωθεί από τον πρόεδρο του δδ Αιτωλικού μούκολα.
Αυτός ξέρει!!!

Η Γέκια

Δεν υπάρχουν σχόλια: