Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Το όρνεο καραπάνος, απειλεί όποιον δημότη δηλώνει αντίθετος της υποψηφιότητάς του. Καταγγείλετε τον




Ο διπολικός καραπάνος, μαθαίνουμε ότι απειλεί κάθε δημότη ή υποψήφιο που δηλώνει τη θέλησή του να συμμετάσχει σε ψηφοδέλτιο, εκτός του δικού του, ή ακόμη και αν έχει μια στάση αρνητική στη δική του υποψηφιότητα.

Τα περιστατικά είναι πολλά και παύουν να είναι οι χαριτομενιές του γνωστού κωμικού ευτραφούς δημάρχου του Μεσολογγίου.

Είναι μια κατάφωρη επίθεση στη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των δημοτών.

Είναι η ιδεολογία ενός ακραίου φασιστοειδούς στοιχείου, που θέλει να επιβάλει τα συμφέροντά του, με κόστος την ύπαρξη της περιοχής μας.

Οι ευθύνες και του κυβερνώντος κόμματος δεν είναι λιγότερες.
Θα πρέπει κάποτε να βγουν από το κουκούλι που κοιμούνται και να ξεμπροστιάσουν όλα εκείνα τα στελέχη που συνεργάζονται με τον καραπάνο και μάλιστα τον βοηθάνε με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, ώστε να αναστέλλονται ή ακόμη και να του συγχωρούνται οι εγκληματικές του ενέργειες.

Είναι πολύ το χρήμα και καταλαβαίνουμε ακόμη και το ότι, κάθε ελληνική κυβέρνηση είναι νομοτελειακά υποχρεωμένη να δημιουργεί τα δικά της νέα οικονομικά και πολιτικά τζάκια, ώστε να ελέγχει τις εξελίξεις και να δημιουργεί κομματικούς στρατούς.
Τους προειδοποιούμε όμως ότι μια λυκοφιλία με έναν ψυχάκια σαν τον καραπάνο, μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει και το κόστος θα υπερβαίνει του κέρδους.

Καλούμε τους δημότες να αντισταθούν στις απειλές και την τρομοκρατία του υποκόσμου που δημιούργησε ο καραπάνος.
Εάν τώρα φοβηθείτε, θα φοβάστε μέχρι τη στιγμή που θα είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε τα σπίτια σας και τον τόπο που γεννηθήκατε, εξαιτίας των σχεδιασμών της εγκληματικής οργάνωσης του καραπάνου.

Βγείτε ανοικτά και καταγγείλετε τον σκοταδισμό που θέλει να επιβάλει ο καραπάνος και η παρέα του.
Το μόνο που φοβούνται, ο ίδιος και οι μπιστικοί του, είναι το φως, είναι η ημέρα, είναι η αγώνας για το καλύτερο.

Δώστε τέλος στη καταστροφική μανία του υπόδικου για κακουργήματα καραπάνου.

Κλείστε κατάμουτρα την πόρτα στους εκπροσώπους του, που θα θελήσουν να σας εγκλωβίσουν συναισθηματικά και να σας τάξουν διορισμούς ή να σας απειλήσουν με απολύσεις από τη δουλειά σας.


Η ώρα της αλήθειας είναι κοντά και τότε θα κριθεί ο καθένας μας ξεχωριστά για τη στάση που κράτησε στον αγώνα ενάντια στον υπόκοσμο του καραπάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: