Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Αποκάλυψη : Ποιο είναι το υπόγειο κύκλωμα μεταξύ Σύριζα και ΝΔ, που θέλει να μας επιβάλει τις επιλογές του;





Πριν λίγες μέρες και μέσα στο πλαίσιο της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής ζωής του τόπου μας, ακούσαμε ονόματα όπως αυτό του δαουτίδη από το Νιχώρι, να προσχωρεί στο ψηφοδέλτιο του καραπάνου.

Το γεγονός αυτό, ο υπόδικος για κακουργήματα, καραπάνος, το υποδέχτηκε με ανακούφιση, αλλά και με τις δέουσες φανφάρες που επιβάλλονται για έναν υποψήφιο που είναι ένα βήμα πριν τη μόνιμη εγκατάστασή του στον Κορυδαλλό.
Κυρίως όμως το διασκέδασε για το λόγο ότι, ουδείς έχοντας σώας τας φρένας ή επειδή θεωρεί ότι η αξιοπρέπεια είναι μάλλον ότι πολυτιμότερο έχει αποκτήσει στη ζωή του, δεν δήλωσε τη συμμετοχή του, στα ψηφοθηρικά κελεύσματα μετ' αποδοχών, του καραπάνου.

Οι πληροφορίες που μας έρχονται στο ταχυδρομείο μας για τη στήριξη καραπάνου από πρωτοκλασάτα στελέχη του Σύριζα και της ΝΔ είναι κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί κάποιος να το τοποθετήσει στο επίπεδο της κανονικότητας και του άδολου ενδιαφέροντος, του φίλου του συγγενή, του συναγωνιστή ή του ομοϊδεάτη.

Οι σημερινές αποκαλύψεις έχουν σκοπό να φέρουν στην επιφάνεια τις υπόγειες διαδρομές και συνεργασίες των στελεχών του Σύριζα και της ΝΔ, που έχουν σκοπό όχι απλά να βοηθήσουν τον καραπάνο ως πολιτικό ηγέτη, αλλά ως τον εκπρόσωπο, του μαύρου χρήματος, της διαπλοκής και του ξεπουλήματος των πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής μας, ώστε αυτοί οι κύριοι στο φως της ημέρας να δείχνουν ως εχθροί, αλλά όταν κλείνουν οι κάμερες και ο ήλιος δύει, να συνεργάζονται ως συνέταιροι, ώστε να αποκομίσουν χρήμα και εξουσία.

Πόση αλήθεια έκρυβαν τελικά τα λόγια του Κατσούλη σε δημόσια συγκέντρωση, όταν χαρακτήρισε τον καραπάνο εκπρόσωπο εγκληματικής οργάνωσης με επαφές ακόμη και με οργανωμένες ομάδες του ιδίου τύπου στο εξωτερικό, ώστε να διακινείτε το μαύρο χρήμα από την Ελλάδα των μνημονίων;

Σας είχαμε ενημερώσει ότι ο κουρουμπλής, φανερά πλέον και χωρίς ίχνος ντροπής στηρίζει την υποψηφιότητα καραπάνου, δίνοντας εντολή στο πελατειακό κοινό των ψηφοφόρων του, που έχει βολέψει, να υπερψηφίσουν τον καραπάνο, παρότι ο Σύριζα έχρισε τον ...Παπαγεωργίου ως υποψήφιο δήμαρχο.

Το γιατί ή μάλλον το πως, μεταφράζετε σε χρήμα θα το ανακοινώσουμε σε λίγες μέρες.

Σήμερα θα απαντήσουμε στα ερωτήματα, ποιοι είναι οι συνδετικοί κρίκοι μεταξύ Σύριζα και ΝΔ.
Τι σχέση έχουν μεταξύ τους όλοι αυτοί;
Πως φτάσαμε στην μεταγραφή δαουτίδη στο στρατόπεδο καραπάνου;
Πόσο υψηλά φτάνει το κύκλωμα αυτό ώστε να χαίρει της ασυλίας από την ηγεσία και των δύο κομμάτων;


Μάθαμε λοιπόν ότι, ο κουρουμπλής έχει ως ιδιαιτέρα του, στο πολιτικό του γραφείο, την σύζυγο του κ. Παπαθανάση της ΝΔ (βαρύ στέλεχος και υποψήφιος βολευτής της ΝΔ)
Καταρχάς μπορούμε να δικαιολογήσουμε αυτή την ενέργεια ως φιλανθρωπία αλλά και υπερκομματική κίνηση κατευνασμού των παθών.


Αλήθεια, του κ. Παπαθανάση του λείπει το μεροκάματο του κουρουμπλή, ώστε να μπορεί να δηλώνει παρόν στη ΝΔ; 


Πόσο υπερκομματική μπορεί να είναι αυτή η κίνηση, όπου ΝΔ και Σύριζα ερίζουν για την κατάκτηση των ίδιων θέσεων στο πολιτικό γίγνεσθαί της Ελλάδας;

Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα πολιτικό και ένα οικονομικό σκηνικό, όπου θα μπορούσαμε απλά να σκεφτούμε ότι το ένα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο.

Ας δούμε όμως τη διαδρομή των σχέσεων, που αρχίζουν από αυτό το αθώο μεροκάματο της κυρίας Παπαθανάση.

Ο κ. Παπαθανάσης είναι κουμπάρος του κ. Κωνσταντόπουλου ο οποίος κ. Κων/τοπουλος είναι συνεργάτης του δαουτίδη από το Νιχώρι στο εμπόριο της ελιάς καλαμών.

Ο δαουτίδης μέχρι χθες ήταν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και σφοδρός επικριτής του καραπάνου. Εντελώς ;;; ξαφνικά ο δαουτίδης δηλώνει υποψήφιος του καραπάνου και προτιμά να λερώσει το όνομά του, παρά να πάει κόντρα στις άνωθεν οδηγίες.

Ακούστηκε μάλιστα ότι ο καραπάνος λάδωσε τον δαουτίδη με 50.000 ευρώ, γεγονός που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, αλλά με σιγουριά σας λέμε ότι ο χειρότερος υποψήφιος του καραπάνου στο Αιτωλικό, για να μπει στο ψηφοδέλτιο έλαβε από τον καραπάνο 3.000 ευρώ.

Από που λοιπόν αυτό το χρήμα και γιατί;
Ο κουρουμπλής δια τρίτων προσώπων έχει δημιουργήσει εταιρείες οι οποίες αναλαμβάνουν όλα τα έργα του δήμου με ανάθεση και όχι με δημοπρασία, εκμεταλευόμενος την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που έχει κηρυχθεί για το Μεσολόγγι, επειδή έβρεξα πριν δύο χρόνια.
Πριν λίγες μέρες έληγε αυτή η κατάσταση, αλλά η παρέμβαση τριανταφύλλου του Σύριζα και του κουρουμπλή, παρέτειναν αυτή τη κατάσταση στο χρόνο.
Να υπενθυμίσουμε ότι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, το Μεσολόγγι βγήκε με παρέμβαση των ίδιων ατόμων δυο φορές τον ίδιο χρόνο, πράγμα πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα, αλλά και για την αιτιολογία που προέβαλαν οι δυο του Σύριζα.

Αλήθεια που ήταν τότε η αξιωματική αντιπολίτευση, να καταγγείλει την συναλλαγή και τη γελοιότητα των επιχειρημάτων;

Από την άλλη, το δεύτερο υπόγειο κύκλωμα της τριανταφύλλου του Σύριζα, αφού έφαγε στεγνά τον Παπαδόπουλο, που εκπροσωπούσε στο δήμο τον Σύριζα, επειδή κατήγγειλε το κύκλωμα που τροφοδοτεί τον καραπάνο με μαύρο χρήμα, από το υστέρημα του Ελληνικού λαού, προώθησε την υποψηφιότητα Παπαγεωργίου για το δήμο Μεσολογγίου.

Η αλήθεια είναι ότι και αυτή στηρίζει τον καραπάνο, διότι ο δημητρίου που ήταν πρώην επόπτης αλιείας, είναι συνεργάτης του καραπάνου, δίνοντάς του έργα εικονικά, ανύπαρκτα ή ανούσια για τη λιμνοθάλασσα, ώστε να αυξάνει το κέρδος για τον καραπάνο και τις εταιρείες του κουρουμπλή.

Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο δημητρίου έχει γραφείο μελετών μαζί με τον αναγνόπουλο του βαθέως Πασοκ, κάποτε και στυλοβάτη του Σύριζα σήμερα, αλλά και εταιρεία οικοτουρισμού στο όνομα των παιδιών του.
Όποιος συνεταιρισμός δεν υπογράφει την συνεργασία με τις εταιρείες δημητρίου, η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας ή καλύτερα, ο μηχανισμός που έχουν στήσει αυτοί οι κύριοι, βρίσκουν αιτία από οτιδήποτε και κάνουν έκπτωτους αυτούς τους απείθαρχους συνεταιρισμούς.

Αυτός ο κύριος, εντελώς τυχαία τυγχάνει να είναι και κουμπάρος της τριανταφύλλου του Σύριζα και του κούστα της ΛΑΕ, όπου με βοήθεια Σύριζα, σήμερα είναι σύμβουλος στη Περιφέρεια Δ. Ελλάδας και υπεύθυνος για θέματα, όπως αυτό της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού.

Το τελευταίο κατόρθωμα αυτού του κυρίου είναι να προωθήσει νομοσχέδιο στη βουλή των Ελλήνων, ως πρόταση της Περιφέρεια Δ. Ελλάδας, με σκοπό την κατάργηση της ελεύθερης αλιείας και την εξαγορά από ιδιώτες της λιμνοθάλασσας.

Και για να επιστρέψουμε στην αρχή κλείνοντας το κύκλο της χαμένης τιμής των κομμάτων, στα αβαθή βουρκόνερα της λιμνοθάλασσας, σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παπαθανάσης είναι κουμπάρος του Βαρβιτσιώτη της ΝΔ.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια του παρακράτους που έφερε ο καραπάνος στο Μεσολόγγι και το ξεγύμνωμα της πρώτης φορά Αριστεράς με την εθνοσωτήρια δεξιά ΝΔ και την τρία πουλάκια κάθονταν της ΛΑΕ.

Τα ρεμάλια και ο υπόκοσμος δεν διακρίνουν χρώμα ούτε ιδεολογία, διότι πολύ απλά ζουν και εργάζονται στο σκοτάδι.

Πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτόν τον υπόκοσμο και το παρακράτος, γιατί αν τους αφήσουμε ο επόμενος στόχος τους θα είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Καλούμε όσους δήλωσαν παρόν στο κάλεσμα καραπάνου να το ξανασκεφτούν.
Η αντιμετώπιση που θα έχουν από δω και πέρα, θα είναι ανάλογη αυτών των ιστορικών δοσίλογων που άφησαν το αρνητικό τους στίγμα από την αρχαιότητα ως τα σήμερα.

Ο τόπος μας δεν χρειάζεται τον Έρεβο για συντροφιά, είναι γέννημα του Θεού και δημιούργημα του φωτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: