Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Όταν ο έρωτας είναι επί πληρωμής, η τερατογένεση, θα είναι αναπόφευκτη




Είναι λογικό όταν ο άνδρας ή η γυναίκα διαλέξει τον πληρωμένο έρωτα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ακόμη και η τερατογένεση.

Κάπως έτσι φαντάζει και η σχέση που έχει χτίσει ο καραπάνος με τους συνεργάτες του ή καλύτερα συνεταίρους του στο φαγοπότι που γίνεται στις πλάτες του δήμου Μεσολογγίου.

Όλα αυτά τα καλόπαιδα, από τη μια το καταευχαριστήθηκαν που διόρισαν στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, τα μέλη της οικογένειάς τους ή πήραν και οι ίδιοι μέρος στις αρπαχτές του καραπάνου, αλλά και από την άλλη, η αδράνεια του κράτους και της δικαιοσύνης, μετά από χοντροκομμένες παρεμβάσεις στελεχών του υποκόσμου των κομμάτων (κουρουμπλής, τριανταφύλλου, σαλμάς, καραγκούνης), βολεύτηκαν στην προσωρινή ασυλία που τους δόθηκε.

Τι θα γίνει όμως όταν τα πράγματα αλλάξουν και σίγουρα θα αλλάξουν;

Πιστεύει ο μπανιέρας ή κάθε καραπάνος ότι οι βολεμένοι στις απάτες σύμβουλοι θα σιωπήσουν ;

Πιστεύει αλήθεια κανείς ότι αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας μας θα καθίσουν να υπερασπιστούν τον καραπάνο, απέναντι στη δικαιοσύνη που θα διώκει πλέον για κακουργήματα όχι μόνο την τσατσά του ροζ δημαρχείου, αλλά και το σύνολο των εκδιδομένων τρανςσυμβούλων, που πήραν μέρος στα όργια;

Όλοι αυτοί είναι τα ίδια άτομα που καταδίκασαν ακόμη και τη μάνα τους ή τα παιδιά τους να ζουν μέσα στη βρόμα, την υποβάθμιση και μάλιστα τους ανάγκαζαν να πίνουν νερό με κόπρανα, με μόνο στόχο, μια θέση δίπλα στον αρχιμαφιόζο δήμαρχο, ώστε να έχουν χρήμα για το Σαββατοκύριακο ή να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο ή ακίνητο.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά καραπάνε... αυτά τα ρεμάλια της κοινωνίας μας, θα είναι τα πρώτα που θα ρίξουν το λίθο, θέλοντας να αποδείξουν ότι ουδεμία σχέση έχουν με το κοινωνικό έκτρωμα καραπάνος.

Βέβαια ο καραπάνος πιστεύει ότι τους έχει όλους στο χέρι ( και πράγματι τους έχει), εκείνες όμως τις δύσκολες στιγμές που θα αποδίδεται η δικαιοσύνη, οι κραυγές σου, καραπάνε, θα περισσεύουν.

Είναι η μοίρα της κάθε τσατσάς που ζει μέσα στη τρελή χαρά όσο έχει τη δύναμη να συντηρεί τον οίκο ανοχής της, όταν τη χάσει όμως, όλοι φτύνουν πάνω της.

Όσο ή όποιον και να πληρώσει ο καραπάνος, υποψήφιο ή ψηφοφόρο, όσο και να απειλήσει τους δημότες, τους καταστηματάρχες, τους επαγγελματίες, όσο και αν οι μπράβοι του θέλουν να σπείρουν τον πανικό ή την ανασφάλεια, αλλά ακόμη και  όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, ακόμη και το ποιο ευνοϊκό για τον καραπάνο, καμιά δύναμη δεν θα μπορέσει να σταματήσει το ποθούμενο για το σύνολο των δημοτών που οργίστηκαν, που υποβαθμίστηκαν, που τους έκλεψε την αξιοπρέπεια.

Ακόμη και τα ντουβάρια των πόλεων και των χωριών που διοίκησε ο καραπάνος, αν είχε τη τόλμη θα άκουγε την κραυγή τους.


ΕΚΔΙΚΗΣΗ



Η ΓΕΚΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: