Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Μια έξυπνη πρόταση, από το Αγρίνιο, στον καραπάνο για προσέλκυση ψήφων- «Ψηφίστε με για τσάμπα μπύρες» – Η απίστευτη «δέσμευση» υποψήφιου δημοτικού συμβούλου





Μια πανέξυπνη ιδέα έριξε στο τραπέζι ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος από το Αγρίνιο για κάθε ενδιαφερόμενο και προς πάσα κατεύθυνση.

Τσάμπα μπύρες δεσμεύτηκε να μοιράζει ο συγκεκριμένος κύριος στους δημότες του Αγρινίου, με τη προϋπόθεση ότι θα τον ψηφίσουν στη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Εμείς προτείνουμε στον καραπάνο, μιας και απέτυχε σε όλους τους τομείς και σε όλους τους χώρους να βρει κάτι ανάλογο να υποσχεθεί.
Εάν αρχίσει τα ταξίματα για καθαρό νερό, ασφαλτοστρώσεις, καθαριότητες και ηλιοβασιλέματα στη λιμνοθάλασσα, είναι σίγουρο ότι θα πέσει πολύ γιαουρτοντόματο και γιούχα, κυρίως στο Αιτωλικό.

Εάν λοιπόν διαθέτει ακόμη λογική και χιούμορ, ας εκμεταλλευτεί την έμφυτη τάση των Αιτωλικιωτών στο χιούμορ.

Η φωτογραφία με τον ανακουφισμένο καραπάνο, εντάσσεστε στις καλοπροαίρετες ιδέες από μεριά μας, ώστε από τη μια να μην εξευτελιστεί ο ίδιος και οι εν πληρωμή ακόλουθοι του και από την άλλη μιας και δεν μπόρεσε να παράξει έργο, ας προκαλέσει τουλάχιστον το γέλιο, τη χαρά την επευφημία στους δημότες, με τις απρόσμενες και αντισυστημικές του προτάσεις.

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί ο καραπάνος να μην συμφωνεί με εμάς, ας βρει όμως κάτι σε αυτό το στιλ, όπως τσάμπα είδει υγιεινής από το μαγαζί του, δημόσιο ψήσιμο γουρνουπούλας κάθε Σαββατοκύριακο, μαλλί της γριάς ή πασατέμπο για τα παιδιά ή τέλος πάντων δωρεάν παράσταση του θιάσου Ο Καραγκιόζης δήμαρχος.

Εεε ας βρει επιτέλους κάτι να πει, τόσους πληρωμένους υποψηφίους έχετε κυρ καραπάνε μας, ας αποδείξουν ότι αξίζουν τα χρήματα που τους δώσατε.


Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στο Αγρίνιο ...


Στην μάχη των εκλογών, ως ένας εκ των χιλιάδων «εκλεκτών» παρουσιάζεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου, Χρήστος Λαμάρας. Γνωστός και ως Λαμάρ. Με σύνθημα του «Για ένα νέο Αγρίνιο με τσάμπα μπύρες» γραμμένο με τη δική του προφορά, ο υποφαινόμενος υποψήφιος διεκδικεί την ψήφο των πολιτών του Αγρινίου.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος, σύμφωνα με το patrasevents.gr έχει μόνο μια επιθυμία και έναν σκοπό. Να γεμίσει τα σπίτια με καφάσια μπύρες, έτσι ώστε να προσφέρει στον κόσμο ζύθο εν αφθονία. Οι δημοτικές εκλογές με απλή αναλογική φαίνεται ότι άνοιξαν την όρεξη σε πολλούς πολίτες να διεκδικήσουν το …διαφορετικό για τους συνδημότες τους!

aftodioikisi.gr


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: