Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Το τέλος της παρακρατικής οργάνωσης καραπάνου είναι κοντά. Η δικαστική νίκη του Μπότα είναι η αρχή




Να υπενθυμίσουμε ότι ο τιτανοτεράστιος δήμαρχος Μεσολογγίου, είχε καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του προέδρου των ψαράδων του Αιτωλικού κ. Θεοδώρου Μπότα, επειδή ο δεύτερος είχε καταγγείλει δημόσια και μάλιστα σε on line σύνδεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, την εγκληματική αμέλεια του καραπάνου και όσων τον εκπροσωπούσαν σχετικά με την ποιότητα του νερού ύδρευσης από την πηγή του Κεφαλοβρύσου.

Ήταν εκείνες οι μέρες που οι βρύσες μας έτρεχαν όχι απλά βρόμικο νερό, αλλά και δύσοσμο. Μια δυσοσμία που θύμιζε αποχέτευση ... αν όχι κόπρανα.

Ο καραπάνος και οι υποτακτικοί του, που δυστυχώς θέλουν να λένε ότι είναι και Αιτωλικιώτες, συμφώνησαν να καταθέσουν αγωγή εναντίον του Μπότα ώστε να προλάβουν τις αντιδράσεις του κόσμου, οι οποίες φιλικές μάλλον δεν τις έλεγες.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο καραπάνος ανάφερε στο δημοτικό συμβούλιο, όταν του ζητήθηκε να αποσύρει τις αγωγές εναντίον του Μπότα και του Μπρούμα από το Μεσολόγγι, αυτός προέβει στην αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο, διότι οι σύμβουλοι από το Αιτωλικό του έθεσαν θέμα βέτο, όπου στη περίπτωση που απέσυρε την αγωγή του, αυτοί θα αποχωρούσαν από το συνδυασμό ... του "δήμος για τα παιδιά μας" .



Ο Μπότας με τη σειρά του είχε προβεί νωρίτερα, σε καταγγελία για την ποιότητα του νερού που φτάνει στις βρύσες των δημοτών, κίνηση η οποία είχε αποφέρει την έκδοση προσωρινής διαταγής από το δικαστήριο,  για παροχή πόσιμου νερού σε όλους τους Αιτωλικιώτες.

 Ο καραπάνος προτίμησε να μην εφαρμόσει την διαταγή, πράγμα έφερε την ποινική του δίωξη για παράβαση καθήκοντος του ίδιου, αλλά και όλων των συμβούλων του.

Πριν λίγες μέρες,μάθαμε ότι ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης, όπου όμως δεν είχε παραβρεθεί κανείς από τους κατηγορούμενους.  Ο δε δικηγόρος τους παρακαλούσε ή μάλλον εκλιπαρούσε για αναβολή, η οποία και τους δόθηκε, όχι χάριν του καραπάνου, αλλά εξαιτίας μιας δημοτικής συμβούλου, που είχε διαχωρίσει τη θέση της από τους υπόλοιπους.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο βίντεο που στηρίχθηκε η αγωγή του καραπάνου, μετά τον Μπότα μιλά μια γυναίκα η οποία λέει επί λέξη, μα ένας άντρας να φοράει παντελόνια  σε αυτό το δημαρχείο δεν υπάρχει; ένας άνδρας να αναλάβει την ευθύνη του;
Απ' ότι φάνηκε, μάλλον η κυρία αυτή είχε τόσο μεγάλο δίκιο, όσο και η έλλειψη παντελονιού στην ενδυμασία τόσο του καραπάνου, αλλά και όλων των συνεργατών του  Αιτωλικιωτών, που πλαισίωναν ή πλαισιώνουν τον καραπάνο στις λαμογιές του, ακόμη και ενάντια στην υγεία και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς τους.

Και αν αυτή η περίπτωση του Μπότα επιδέχεται έστω και λίγο νερό στο κρασί των ατιμασμένων συμβούλων του Αιτωλικού, τι έχουν να πουν άραγε αυτοί οι κύριοι για το συμβάν όταν ο σύμβουλος του καραπάνου και συνεργάτης τους, ο κ. τόλης γεώργιος  ενώπιον όλων στο δημοτικό συμβούλιο είπε το ανεπανάληπτο... αν δεν σας αρέσει το νερό να φύγετε από τα σπίτια σας και το Αιτωλικό ώστε να βρούμε εμείς την ησυχία μας και εσείς την υγειά σας;

Τι θα μπορούσαν να πούνε άλλωστε όλα αυτά τα ανδρείκελα, τα οποία  ο καραπάνος, την ίδια ώρα εξαγόραζε την σιωπή τους με διορισμούς, αναθέσεις εικονικών έργων και εξόφληση πλαστών τιμολογίων;
Ο ίδιος αυτός κύριος τους επέβαλε να ψηφίσουν δαπάνες εκατομμυρίων για το νερό της πηγής του Κεφαλοβρύσου, παρότι ξέρανε ότι όλα αυτά είναι φούμαρα για να κάνει την αρπαχτή του ο καραπάνος και να τους δώσει και σε αυτούς το κάτι τις τους και να μην τους εξευτελίσει δημόσια.

Ακόμη και σήμερα όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν το Αιτωλικό και τους Αιτωλικιώτες, επιτρέπουν  στο παρακράτος που δημιούργησε ο καραπάνος, να βγάζει ανακοινώσεις παραφράζοντας άδειες και έγγραφα της Δ. Υγείας για την αποσφράγιση της πηγής του Κεφαλοβρύσου, θέτοντας για ακόμη μια φορά σε κίνδυνο όχι μόνο την δημόσια υγεία, αλλά και την αξιοπρέπεια που οι πρόγονοί τους κέρδισαν με το σπαθί τους.

Και αν αυτά τα αντρίκελα του Αιτωλικού θα πρέπει να κρύβονται από εδώ και πέρα, ρωτάμε ευθέως τους φιλοκυβερνητικούς συμπολίτες μας του ΣΥΡΙΖΑ, πως φτάσαμε από τις δηλώσεις Σκουρλέτη στο Αγρίνιο, που από το, θέτουμε σε επιτήρηση το δήμαρχο Μεσολογγίου για το νερό του Αιτωλικού, στη χρηματοδότηση  των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ για ένα έργο που δεν θα πάρει ποτέ άδεια λειτουργίας γιατί βρίσκετε εντός του οικισμού;


Τι έχουν να πουν για την τελευταία χρηματοδότηση  των 150.000 ευρώ επειδή λέει ότι έπαθε ζημιές το δίκτυο ύδρευσης του Αιτωλικού από νεροποντές;


Πόσο συνυπεύθυνοι είναι και αυτοί με τη σιωπή τους, στο στήσιμο της εγκληματικής οργάνωσης του καραπάνου στη περιοχή μας; 


Η Κολομβία της Αιτωλοακαρνανίας έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο δήμο μας και βρυχάται ώστε να σκορπίσει το φόβο και την υποταγή.

Καλούμε τους δημότες του Αιτωλικού, του Μεσολογγίου και των Οινιαδών, να ξεσηκωθούν , να τους εξευτελίζουν δημόσια, να αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια επιβολής του παρακράτους που δημιούργησαν οι κύριοι αυτοί, με την ανοχή αν όχι την συμμετοχή των ίδιων τους των πολιτικών κομμάτων.

Πρέπει να βάλουμε τέλος στα σχέδια καραπάνου - κουρουμπλή - τριανταφύλλου

Καταψηφίστε τους  Καταγγείλετε τους  Ξεμπροστιάστε τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: