Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Περάστε κόσμε ... γεμίσανε φελλούς και κουράδες τα ψηφοδέλτια


Έγινε πλέον καθημερινό φαινόμενο η ανακοίνωση ή ας το πούμε καλύτερα το ξεφώνημα στον ηλεκτρονικό τύπο, προσώπων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο κυρίως του καραπάνου.

Ότι έχει απομείνει στο πάτο της κοινωνικής ζωής του τόπου μας, ο καραπάνος το αρπάζει και δημοσιοποιεί φωτογραφίες του νέου αποκτήματος, λες και θέλει να πείσει, μάλλον τον εαυτό του, ότι ακόμη μπορεί, ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν ντρέπονται να δηλώσουν παρόν στον αγώνα του για ενθυλάκωση του δημοτικού και κατ' επέκταση δημοσίου χρήματος.

Η άλλη άποψη βέβαια λέει, ότι κάθε άνθρωπος έχει ανάγκες διότι πρέπει να συντηρήσει την εικόνα της βιτρίνας που έχει πλασάρει στην κοινωνία, ως επιτυχημένου επιχειρηματία, επαγγελματία ή οικογενειάρχη.

Ο καραπάνος, προσφέρει αυτή την ευκαιρία, σε όλους αυτούς που θα σταθούν δίπλα του, έστω και για τις λίγες βδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, πληρώνοντας σε πολλές περιπτώσεις αδρά, τον κάθε ελαφρόμυαλο τυχοδιώκτη.

Το δυστύχημα στην υπόθεση "εκλογές" είναι ότι και ο Λύρος υπέπεσε σε αυτή τη λογική, στο βωμό των εντυπώσεων που μπορεί να κερδηθούν στον ηλεκτρονικό τύπο.
Είναι πολλές οι περιπτώσεις και οι καταγγελίες που μας έρχονται, με τελευταίο την αποπληρωμή χρέους στη ΔΕΗ για ρευματοκλοπή, ώστε να δηλώσει η κυρία τάδε παρούσα στο ψηφοδέλτιο.

Εμείς βέβαια στηρίζουμε κάθε υποψήφιο που θα είναι απέναντι από τον καραπάνο και το παρακράτος που δημιούργησε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καυτηριάσουμε μεθόδους και πρακτικές από οποιονδήποτε, που γυρνά την πορεία προς τα πίσω, ασκώντας πολιτική με μεθόδους υποκόσμου, τις οποίες έχει ασπαστεί ο καραπάνος και γεύονται οι ακόλουθοι του.

Καλούμε σε επανασχεδιασμό και συμμόρφωση, τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια.

 Τον μαφιόζο δεν τον πολεμάς με νόμους μαφίας.




Η ΓΕΚΙΑ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα.τον μαφιοζο δεν τον αντιγραφεις κυριε Λυρο.Να δουμε τι θα κανεις αν θα βγεις.Θα βάλεις εισαγγελέα στο Δήμο?