Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Ακόμη 3 εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους κάλεσε ο εισαγγελέας για καλπονοθεία. Γεμάτα τα καταφύγια και τα Νοσοκομεία από δημογέροντες !!!



Πέραν των 6 εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων, η εισαγγελία κάλεσε σε απολογία, ακόμη 3 δημοτικούς συμβούλους από δημοτικό συνδυασμό που εκλέχτηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Λογικό είναι ότι, η αντίδραση των δημογερόντων, να είναι η φυγή ή η απόκρυψη-παραλλαγή όπως λένε στο στρατό, για να αποφύγουν ενδεχομένως την άμεση σύλληψή τους.

Σε χειρότερη θέση βρίσκονται αυτοί που έχουν άμεση επαγγελματική σχέση με το κρατικό μηχανισμό και η απένταξή τους φαντάζει να γίνετε, σε λίγο, πραγματικότητα.
...

 Παρότι κάποιοι απολογήθηκαν δια του δικηγόρου τους, παρότι κάποιοι άλλοι κατόρθωσαν να τρυπώσουν σε νοσοκομεία ή ζήτησαν νέα προθεσμία απολογίας, η διαδικασία δεν δείχνει να φρενάρει,  παρότι η απεργία των δικηγόρων βρίσκετε ακόμη σε εξέλιξη. 

Η χειρότερη εκδοχή της υπόθεσης, μάλλον δεν θα μπορέσει να την αποφύγει κανένας και αφορά την δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μιας και τα φιλαράκια, δούλεψαν μαζί και συντονισμένα ως οργάνωση, για την παραποίηση του εκλογικού αποτελέσματος. 

Στα δικά μας δημοτικά δρόμενα, παρατηρείται μια στροφή 180 μοιρών από τον Διαμαντόπουλο, σε ότι αφορά την ύδρευση του Αιτωλικού και για το ποιος θα πληρώσει το φαγοπότι που είχε στηθεί, από τους διοικούντες την ΔΕΥΑΜ.

Η εύκολη λύση ότι το μάρμαρο θα πρέπει να το πληρώσει ο καταναλωτής, τον αναγκάζει να συμπεριφέρεται ως δικτατορίσκος βάζοντας τη Ζιζή και κάθε Ζιζή να καθαρίζει τις αστοχίες του. 

Επίσης τεράστια ερωτηματικά προκαλεί η προσέγγιση Διαμαντόπουλου με τον Καραπάνο ή Μπανιέρα, στο θέμα της ύδρευσης, με αντάλλαγμα την αμέριστη προστασία της νέας δημοτικής αρχής, για ενδεχόμενες διώξεις που έχουν ασκηθεί ή θα ασκηθούν στο μέλλον, για την εγκληματική του δράση στο συγκεκριμένο θέμα και για την ενθυλάκωση των 2 εκατομμυρίων ευρώ (Σύριζα- Τριανταφύλλου)  για αγορά 3 μεταχειρισμένων φίλτρων στη πηγή του Κεφαλοβρύσου.

  Αυτά για την ώρα και μη χειρότερα.

Καλή ανάρρωση ευχόμαστε στους νοσούντες και καλή επάνοδο στους κρυπτόμενους δημογέροντες.

Είναι μια καλή ευκαιρία να γίνουν όλοι τους αντιεμβολιαστές, προτάσσοντας τους εαυτούς τους ως ζωντανό παράδειγμα ... παρενεργειών. 

Μη ξεχνάτε, ότι περιμένουμε την τσικνοπέμπτη, οπότε ας χαλαρώσουμε ακούγοντας το δημοτικό άσμα από τους λαούς της Λατινικής Αμερικής 



Μ.Ε.Π 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε παλληκαρια? Παλι δεν σας βγηκε η εκβιαση?

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Σε κόψαμε από το γλείψιμο ή από το μεροκάματο του καλοπληρωμένου ;

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον εσυ ζητουσες μεροκαματο και δε σου κανανε το χατιρι...

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Βλέπεις λοιπόν ότι εσένα τουλάχιστον δεν σου έκανε κανένας κακό ! Συνέχισε ανενόχλητος το γλείψιμο, τη ξέρεις καλά τη τέχνη από παλιά, οπότε μη φοβάσαι τους κακούς ΜΕΠ, δεν θα σου πάρουν τη θέση

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι κακοι απλως, συκοφαντες ειναι. Γιατι γνωριζουν οτι λενε ψεματα κι επιμενουν . Αληθεια, με τη δηθεν " δικη" στο Αγρινιο τι γινεται? Γιατι ο μονος που καταδικαστηκε στο Αγρινιο ηταν ο ιθυνων νους των ΜΕΠ...

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

«ὅπερ ἔδει δεῖξαι»