Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

ΚΟΎΛΗΣ - ΜΠΙΜΠΊΛΑΣ - ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ και κάθε λογής πριμαντόνα του Κοινοβουλίου, δηλώνουν πολέμιοι του Σεξισμού... ΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!




Το ζήσαμε και αυτό !!!

Αυτοί που εξαθλίωσαν ένα ολόκληρο κράτος
Αυτοί που εκπόρνευσαν τις ανθρώπινες σχέσεις 
Αυτοί που έκαναν αντικείμενο την γυναικεία μήτρα 
Αυτοί που ισοπέδωσαν τη γυναίκα μετατρέποντάς τη σε σκεύος και γονέα Α και Β 

Όλοι αυτοί ζητούσαν από το Κουτσούμπα να πάρει πίσω τις δηλώσεις του για σούγκαρ ντάντι, γιατί λέει ότι αυτές οι δηλώσεις είναι σεξιστικές, παρότι οι δηλώσεις αυτές ήταν η ανάγνωση δημοσιευμάτων και φανερών διαφημίσεων, σε όλη την Ευρώπη.
...

Ίσως τώρα να καταλάβουν και οι λεγόμενες προοδευτικές γυναίκες, οι οποίες ως οπαδοί ενός αρχηγού κόμματος... τον πλέον καθαρό εκπρόσωπο της ακραίας φασιστικής ιδεολογίας των τραπεζών, ότι όλα αυτά δεν είναι Αριστερά, είναι ιδεολογήματα, στο όνομα της Αριστεράς, ώστε να εξαλείψουν ακόμη και τα φυσικά δικαιώματα κάθε γυναίκας, άρα ολόκληρης της κοινωνίας.  



Είναι τραγικό ο Κούλης και η κάθε πριμαντόνα του κοινοβουλίου να απαιτεί συγνώμη από αυτόν που καταγγέλλει, αυτό που  διαφημίζουν οι χρηματοδότες τους. 

Την ίδια ώρα, το ελληνικό κοινοβούλιο έριχνε μαύρο δάκρυ με την αναφορά του Πιπίλα, για πόσους γκόμενους ξετίναξε, μέχρι σήμερα και πόσο οδυνηρός ήταν ο χωρισμός του από τον γκόμενο που είχε μεγάλα προσόντα. 

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ !!! 



Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: