Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Μεγάλη Πέμπτη πρωί (χθες) και ο αντιδήμαρχος προσωπικού νίκος σαμαντάς, διασχίζει την πλατεία περί τις 12.30 το μεσημέρι με κατεύθυνση το μεγάλο κτίριο της πλατείας (γιατί και δημαρχείο δεν το λες). Φτάνει στην εξώπορτα η οποία είναι κλειστή. Χτυπάει για να του ανοίξουν τίποτα, ξαναχτυπάει τίποτα πάλι, επαναλαμβάνει ακόμα κάνα δυό φορές καμία απάντηση, ψυχή ζώσα στο μεγάλο κτίριο της πλατείας.
Πλησιάζει το αριστερό τζάμι, βάζει τις παλάμες του γύρω από το πρόσωπο και κοιτάζει μέσα προσπαθώντας να διακρίνει αν υπάρχει μέσα κανείς, τίποτα πάλι και αποφασίζει να πάει στο άλλο τζάμι. Επαναλαμβάνει την κίνηση, πάλι τίποτα και αποφασίζει να ξαναχτυπήσει, μία φορά, δύο φορές, τρείς φορές, πάλι τίποτα.
Φεύγει απογοητευμένος.
Στο μεγάλο κτίριο της πλατείας (γιατί το ξαναείπαμε, δημαρχείο δεν το λες) δεν υπάρχει κανείς.
Το προσωπικό, είτε έφυγε νωρίτερα γιατί έτσι κάνει κάποιος στο καφενείο, πάει όποτε θέλει, φεύγει όποτε θέλει, είτε σήμερα είναι αργία και ο αντιδήμαρχος δεν το ήξερε.
Πάντως εκεί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ενώ ο αντιδήμαρχος προσωπικού ήταν πεπεισμένος για το αντίθετο.
Εάν ο αντιδήμαρχος προσωπικού δεν ξέρει αν δουλεύει το προσωπικού του ή εάν είναι αργία τότε τι σκ…. αντιδήμαρχος προσωπικού είναι κύριε (απογοητευμένε από τις επιδόσεις της παρέας σας ΚΑΙ από το έργο που προσφέρουν, όπως παντού φροντίζετε να λέτε) σαμαντά μας;
Εσύ πως θα χαρακτήριζες αυτόν τον αντιδήμαρχο κύριε νίκο μας ;;;
Δεν χωράει διάψευση, το έχω και σε φωτό και σε video
Τειρεσίας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

'Οταν λείπουν οι "γατούληδες" κάνουν χορό τα "ποντικάκια"!!!
'Ολο φοβέρα και Ε.Δ.Ε είναι ο κ. σαμαντάς μας,κι ανάθεμα αν ξέρει τι του γίνεται! Περπατά μόνος και προβληματισμένος τάχα για τη μοίρα αυτού του τόπου,μοστράρει το κύρος της πολυγνωσίας του αλλά και της απογοήτευσής του από τους μίζερους κατοίκους αυτής της πόλης που έμπλεξε,σωπαίνει σαν φίδι στα Δημοτικά συμβούλια μη τύχει και θίξει καταστάσεις και ζητήματα που θέλει η περιβόητη ομάδα της συμπολίτευσης να προωθήσει,και στο τέλος μας κάνει και τον δυσαρεστημένο περιμένοντας στωικά την 1η του μηνός.
Ο Φεύγας...

Ανώνυμος είπε...

Το διαγραμμένο σχόλιο που φαίνεται είναι αυτό ακριβώς που υπογράφει ο φίλος με το ψευδώνυμο "ο Φεύγας" και διαβάζετε, αλλά έχουμε διαγράψει την τελευταία πρόταση.
Ο λόγος είναι ότι θέλεουμε τα σχόλια σας και μας αρέσει να ακούμε την γνώμη σας ΑΛΛΑ θα πρέπει η κριτική ΌΛΩΝ μας να περιορίζεται στα πρόσωπα των διοικούντων και όχι στις οικογένειές τους και ιδιαίτερα στα παιδιά τους. (Στο κάτω κάτω εμείς διδάσκουμε τα παιδιά μας τα λάθη τους και τα σωστά τους). Επειδή γνωρίζουμε και γνωρίζετε ότι η επισκεψημότητα του ιστολογίου είναι αρκετή και θα μπορούσαν κάποιοι να είναι βαλτοί να ασκούν κριτική εκτός αυτών και στις οικογένειές τους, με σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα αναγκαστήκαμε να διαγράψουμε την πρόταση και θα τα ξανακάνουμε εάν χρειαστεί. Ο στόχος της κριτικής μας είναι οι αρχές του τόπου, και ΌΧΙ οι οικογένειές τους.
Συντακτική ομάδα Μ.Ε.Π.