Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Διαβάζω στο chat το παρακάτω σχόλιο να το πω; "Η ΜΑΔΕΡ: Σας παρακαλώ mep καλέστε ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο παιδί μου διαβάζω συνέχεια τα ίδια παραμύθια του Δημάρχου και έχει χάσει το χαμόγελό του..."Παράκληση να το πω; Συγκαλώ άμεσα συγκέντρωση της συντακτικής ομάδας των Μ.Ε.Π. Ζητάω μια ιδέα να στηρίξουμε αυτή την απελπισμένη μάνα. Έχουμε πεί ότι αυτό εδώ το ιστολόγιο διέπεται από την ιδέα της κοινωνικής προσφοράς του γέλιου και του αστείου. Ψαχνόματε, μη τυχόν και έχει κανείς απάνω του καμιά τυρόπιτα (συγγνώμη το τηλέφωνο από "το χαμόγελο του παιδιού" ήθελα να πω), κανείς τίποτα. Πέφτει παγωμάρα στο τραπέζι, και το ερώτημα πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας. Πως θα βοηθήσουμε την ΜΑΔΕΡ, πως θα κάνουμε το παιδάκι της να ξαναχαμογελάσει. Αδιέξοδο. Και τότε και τότε λέω, πετιέται ο paparazzi και πετάει στο τραπέζι την παραπάνω φωτογραφία αρχείου και δηλώνει: Αφήστε το, πάνω μου.



Στην ωραία φωτό μας, διακρίνεται ένας κύριος, που νομίζει οτι είναι δήμαρχος μιας μικρής πόλης του Ουζμπεκιστάν και νομίζει αυτός ότι οι κάτοικοι αυτής της πόλης, είναι αγράμματοι, αμόρφωτοι και είναι έτοιμοι να καταπιούν κάθε ψέμα και λαμογιά που θα πει η θα κάνει, αυτός και οι παροικούντες τον.
Αν κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά, θα διακρίνεται μια ελαφριά ομοιότητα με τον δικό μας, ΑΛΛΑ βεβαίως ο δικός μας, δεν έχει τόσο αετίσιο και έξυπνο βλέμμα όπως αυτός, ούτε το ίδιο γοητευτικό χαμόγελο. Και έχει και λίγο μεγαλύτερα αυτιά.

Ελπίζω αγαπητή Μάδερ, να βοηθήσαμε το παιδάκι σου να βρει το χαμόγελό του.Πάντα στη διάθεση σου.
Και εις άλλα με υγεία
paparazzi

Όσον δε αφορά την πρώτη φωτογραφία, είναι εκείνος ο ανεκδιήγητος υπουργός παιδείας της προηγούμενης κυβέρνησης.




Κασσάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: