Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ θέλει ΤΑΛΕΝΤΟ

Πάλι βροχή, καινούρια πλημμύρα, λάσπη ξανά στις βρύσες. Άντε λοιπόν, είχαμε μάθει από το etoliko-news, ότι φταίει ο κακός αντιδήμαρχος (ασχέτως εάν εμείς δεν το πιστέψαμε και σχολιάσαμε). Πέρασε από τότε μία εβδομάδα, το νερό έχει πάλι λάσοη. Ρωτάμε τώρα εμείς οι αφελείς.
1. Γιατί ο κακός.........αντιδήμαρχος παραμένει στη θέση του.
2. Ποιές ενέργειες έκαναν οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, οι καλοί.
3. Γιατί δεν θωρακίστηκε η πηγή με κάποιο τρόπο αυτή την εβδομάδα που προηγήθηκε. Δεν θα έφτιαχναν το Σινικό τείχος, ένα μικρό, πολύ μικρό εργάκι είναι, που δεν χρειάζεται ούτε μελέτη ούτε τίποτα.
4. Γιατί αφού όλοι οι άλλοι είναι κακοί και αδιάφοροι, ο ικανότατος δήμαρχούλης δεν το πήρε απάνω του;
Τις απαντήσεις σε ΟΛΑ τα παραπάνω τις ξέρετε. Δυστυχώς τις έχουμε γράψει πολλές φορές.
Αυτή τη φορά όμως, έχουμε κάτι να προσθέσουμε. Άθλιε ψεύτη και αναξιόπιστε δήμαρχε, σου φταίμε εμείς που γράφουμε την αλήθεια ή ο ίδιος σου ο εαυτός και η έμφυτη ανικανότητά σου;
Συνεχίζεις να κάνεις μυστικές συναντήσεις με τους μυστικοσυμβούλους σου και να ψάχνεις, να ρωτάς, να ονοματίζεις συμπολίτες μας, για να μας αποκαλύψεις. Είναι και μόνο πράγμα που σε απασχολεί.
Ναι, αλλά εμείς δεν σε εκλέξαμε γι αυτό, ούτε σου ανεθέσαμε αυτή τη δουλειά. Δεν θα σου περάσει ποτέ.
Α! δήμαρχε και πού 'σαι να μην το ξεχάσω. Αν αναρωτιέσαι από που ξέρουμε για τις συναντήσεις σου και τις συζητήσεις σου, σε ενημερώνω ότι τα ξέρουμε από τους ίδιους με τους οποίους συναντιέσαι. Από αυτούς τους ίδιους, που όταν φεύγεις από τα γραφεία τους γελάνε μαζί σου.
ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟ.


Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: