Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Ναι, ναι, είναι αλήθεια. Αυτή τη φορά τα ψέμματα τελείωσαν και ως υπεύθυνοι συντάκτες ενός σοβαρότατου ιστολογίου όπως το δικό μας, οφείλουμε να ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη από τους συντάκτες του etoliko-news που τους κράξαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας. (εδώ). Και φυσικά θα αναρωτιέστε, πως κάναμε τέτοιο λάθος, πως πέσαμε τόσο έξω στις πληροφορίες μας και τι μας έπεισε ότι κάνουμε λάθος. Ε! λοιπόν αυτό συνέβη διότι επιβεβαιώσαμε την ανάρτηση του etoliko-news από άλλη ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΗ ΠΗΓΗ και έτσι δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ μα ΚΑΝΕΝΑΝ σας λέω λόγο να αμφιβάλλουμε πιά.
Ιδού το σχετικό άρθρο...........




Εφόσον λοιπόν ο έγκριτος δημοσιογράφος συνηγορεί με του προηγούμενους, εμείς λοιπόν.................,τι; τι; για ένα λεπτό κάτι μου λέει εδώ δίπλα στριγγλίζοντας η Γλύνα. #$@@!@@()^&&%#$@@()+_(*&^%%$$#@@!$%%^&*(^&%^* ()0$$%$!@@*()*&&^^%$#@!+_)*&^$^%$ @@%^%$#@()()*&&^!@@#@
(διάλογος που δεν επιδέχεται δημοσίευσης).
Αααα!! Μάλιστα αυτό δεν το είχα προσέξει.
Για ξαναδείτε την φωτογραφία της εφημερίδας, με δυό........... σημειωσούλες που κάνουν την διαφορά.



Με κόκκινο χρώμα αυτή η στρίγγλα η Γλύνα, έχει σημειώσει την ημερομηνία έκδοσης του συγκεκριμένου φύλλου και με κίτρινο χρώμα τα θερμά συγχαρητήρια για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ που επιτελεί η δημοτική μας αρχή.

Στην ανάρτηση όμως του etoliko-news με τίτλο Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2009

Η ύδρευση του Αιτωλικού γράφει στην τρίτη παράγραφο, σαφέστατα για τους σωλήνες αυτούς.
Και εδώ, ας αφήσουμε τις τρίχες και ας δούμε τι σημαίνουν όλα αυτά. Το άρθρο στα Νέα του Ατωλικού" του μεγαλοεκδότου κυρ΄σπύρου γράφτηκε τον Δεκέμβριο του 2005, δηλαδή 9 μήνες πριν τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2006. Η ανάρτηση στο etoliko-news που εμείς κράξαμε και μιλήσαμε για προπαγανδα, γράφτηκε τον Οκτώβριο του 2009 δηλαδή 12 μήνες πριν τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2010.Αυτό λοιπόν εμένα αυθαίρετα τώρα, με κάνει εμένα να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι αυτός ο μικρούλης και αποτυχημένος δήμαρχος, χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο αγαθό του πλανήτη μας, το νερό, που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙς ΒΡΥΣΕΣ ΜΑΣ, προπαγανδιστικά, για να συλλάβει ομήρους τους αδαείς όπως νομίζει κατοίκους αυτής της πόλης, που έκανε την χοντρή μ..... να τον εκλέξει σε αυτή την θέση. Την διάδοση δε της προπαγάνδας και την αποστολή θερμών συγχαρητηρίων αναλαμβάνουν κάθε φορά οι περιστασιακά φίλοι και σύμμαχοι, οι οποίοι λέει η κοινή λογική, (όχι εγώ) ότι δεν ορμώνται από το μεγαλείο του έργου του, ούτε είναι κάποιοι αδαείς ανόητοι και αμόρφωτοι που πίαστηκαν κορόϊδα και πείστηκαν από τα ψέμματά του, αλλά όλο και κάποιο συμφέρουν αποκομίζουν από αυτή την μικρή εκδούλευση. Άλλος τσιμπάει καμιά ακριβή ασφάλεια, άλλος κάνα μηχανηματάκι να του φτιάξει αυλή και μάντρα του καινούριου του σπιτιού, ότι μπορεί ο καθένας. Αλλά είναι βέβαιο, ότ είναι μέχρι εκεί η ωφέλεια τους, μην πάει ο νους σας στο κακό και φανταστείτε τίποτα τρελά λεφτά να χορεύουν γύρω τους. Και γιατί αυτό; Γιατί είναι ψιλικατζήδες και γιατί ο άλλος, ό εργοδότης είναι κακοπληρωτής. Απλώς θέλουν να νομίζουν, ότι παίζουν παιχνίδια εξουσίας και ότι εμείς θα τα παίξουμε μαζί του, για να τους κάνουμε το χατιράκι τους

Ο Δημοσιογράφος
Το απόκομμα της εφημερίδας, μας το έστειλε φίλος, με ηλεκτρονικό μήνυμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρεμβαίνοντας στην ανάρτηση της 7ης Νοεμβρίου με τίτλο «Τελειώνει το έργο ύδρευσης» θέλησα να παρέμβω για να εκφράσω την ανησυχία μου αλλά και την προσοχή γύρω από το τόσο πολύτιμο αγαθό της ζωής μας που είναι το νερό. Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι: Η προπαγάνδα (στρεβλή πληροφορία με ιδιοτελείς στόχους) είναι η προσπάθεια ενός φοβισμένου ανθρώπου που κρύβεται πίσω από το ψέμα προκειμένου να ανέβει πάνω από τους άλλους για να νοιώσει δυνατός. Τα βαθύτερα κίνητρά του γι αυτή την κακοήθεια, είναι η σεξουαλική του ανεπάρκεια σαφώς, στην υπέρβαση της υπαρξιακής του ανασφάλειας. ‘Ένα θα ήθελα να τονίσω στον κάθε αδυσώπητο προπαγανδιστή. Να προσέχει γιατί φαίνεται και δεν το καταλαβαίνει στην προσπάθειά του να διαστρεβλώνει τα γεγονότα. Τα παραμύθια έχουν ξεπεραστεί. Τώρα διαβάζουμε και μελετάμε εξονυχιστικά την ιστορία αυτού του τόπου!
ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ