Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΘΕΣΗ polis ΞΑΝΑ ή ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

Για την έκθεση "polis" έχουμε γράψει ξανά (εδώ), με αφορμή ένα άρθρο του etoliko-news (εδώ. Τώρα σας έχουμε και την αφίσα της έκθεσης για να δείτε περί τίνος ακριβώς πρόκειται.
Αριστερά λοιπόν είναι η αφίσα της έκθεσης.
όμως για δείτε καλύτερα.
Στις παράλληλες εκδηλώσεις υπάρχει...........









ΑΥΤΟ!!!



Ειδική ημερίδα για ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΟΛΕΩΝ που έχουν ΣΧΕΣΗ με το ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

Αλλά οι δικοί μας, αγνόησαν εντελώς τα πάντα.
Και τώρα το quiz γνώσεων.
Γιατί το έκαναν αυτό.
1. Επειδή μένουν αλλού, ξέχασαν ότι το Αιτωλικό, είναι μέσα στην λιμνοθάλασσα και άρα έχει ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ με το θέμα. Νόμιζαν ότι μίλαγαν για την δική τους πόλη, το Αγρίνιο, άρα σκέφτηκαν "δεν μας αφορά εμάς".
2. Επειδή δεν έχουν αφήσει ούτε ευρώ στο ταμείο, και επειδή είναι τσιφούτηδες δεν θέλανε να βάλουνε από τα δικά τους.
3. Επειδή είναι εντελώς μηδενιστές, ανίκανοι και αδιάφοροι.
4. Επειδή δεν ξέρουν σε πιά ακριβώς πολή έχουν εκλεγεί.
5. Επειδή είναι απολύτως ευχαριστημένοι με το έργο τους και την ανάπτυξη του Αιτωλικού επί των ημερών τους, οπότε σκέφτηκαν "καλά, αυτά εμείς τα ξέρουμε, τι να πάμε να κάνουμε εκεί. Θα μας πούνε τώρα αυτοί, οι δευτεράτζες. Θα πάω εγώ κουτζάμ Νικολέων Γαλανάρτης ο Αλαζών, να μου πούνε εμένα αυτοί οι τρίχες πως θα αναπτύξω την πόλη ΜΟΥ; Αυτοί να έρθουν εδώ να δούν τι έχουμε πετύχει. Να δούνε τι σημαίνει τίποτα, τι σημαίνει μηδενισμός. Άιντε από κεί πιά".
6. Επειδή είναι κακά παιδιά οι Μ.Ε.Π. και θέλανε να μας την σπάσουνε.
Μπορείτε να επιλέξετε από μια έως έξι απαντήσεις. Έτσι κι αλλιώς, το ίδιο νόημα θα βγεί.
Δείτε (εδώ), ποιοί άλλοι Δήμοι του Νομού μας συμμετέχουν στην έκθεση.


O Δημοσιογράφος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι πραγματικά ποιός είναι είναι ο λόγος που δεν πήγαν στο polis αυτοί οι άνθρωποι? Δεν μπορώ να πιστέψω τα όσα μου λέτε κι αυτό,γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω ότι υπάρχουν άνθρωποι βλέπε δήμαρχος, που να μου κοκορεύεται στη TV και να νοιάζεται για το χαμόγελο των παιδιού, αλλά για μια πόλη που γελάει εις βάρος του,΄στ' αλήθεια τι έχει να μας πει; Βρε σα δε ντρέποντε! 'Ολα τα ντοκτορά των καθαρμάτων στο Δημαρχείο μαζεύτηκαν; Μα, κανένας καλός ύστερα από τόσα καλά παιδιά ???????? Τζένη