Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ..... μέρος 2ο

Τεχνικά προβλήματα στη χώρα από την οποία κάνουμε τις αναρτήσεις, μας κράτησαν για λίγο μακριά σας. Όλα καλά όμως τώρα, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε.


Κύριε επί των έργων αντιδήμαρχε φραγκούλη, κύριε επί της εφαρμογής του νόμου αντιδήμαρχε σαμαντά, κύριε μειωμένης αντίληψης βάσει εισαγγελικής διαπίστωσης δήμαρχε γαλάνη, γιατί μετά από 6 ημέρες από την ενημέρωση που σας κάναμε σχετικά με την κλοπή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ρεύματος από τους τσιγγάνους του Ανατολικού οικισμού (φυσικά φαντάζομαι καταλάβατε ότι είχαμε κάνει λάθος όταν γράψαμε την ανάρτηση Δυτικός οικισμός τσιγγάνων μέρος 1ο έπρεπε να γράψουμε Ανατολικός), ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; Γιατί συνεχίζουν οι ...... τσιγγάνοι να κλέβουν το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ που πληρώνουμε εμείς;
Γιατί; Γιατί οι τσιγγάνοι είναι πελάτες σας, τους χρησιμοποιείτε γιατί νομίζετε ότι σας προσφέρουν δύναμη. Και γιατί είναι και οι μόνοι που πιστεύουν ακόμα στα ψέμματά σας. Είναι οι μόνοι που επιδέχονται παραμυθιάσματος.
Όμως αγαπητοί μου συμπολίτες, πρέπει να ξέρετε, ότι και αυτοί οι άνθρωποι (οι τσιγγάνοι εννοώ) έχουν κάπου το δίκιο τους. Με την ανοχή, για να μην πω με την παραίνεση, αυτής της ΑΘΛΙΑΣ δημοτικής αρχής, εκεί στην ανατολική άκρη της πόλης μας, έχουν φτιάξει μια άλλη πόλη, ένα μικρό οικισμό κατηγορίας γκέτο, όπου φυσικά η πρόσβαση είναι σχεδόν αδύνατη για εμάς. Είναι μια μικρή πόλη με τις αυλές της, με τα σπιτάκια της και φυσικά πρέπει και να ηλεκροδοτηθεί. Με την ανοχή τους, αυτοί αποκτούν δικαιώματα και φυσικά σε λίγο θα έχουν και απαιτήσεις. ΚΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, μαζί με την εξ΄ίσου επικίνδυνη και ανίκανη παρέα του τους ανέχονται, γιατί προσβλέπουν στις επόμενες εκλογές. Αλλά δεν έχουν υπολογίσει εμάς, την ντόπια κοινωνία.
Ιδού λοιπόν αυτός ο μικρός νεοιδρυθείς οικισμός


κάντε click πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση.
Οι τσιγγάνοι λοιπόν δημιουργούν ρίζες με τις ευλογίες των άθλιων. Αυτοί οι άθλιοι όμως ευτυχώς για εμάς είναι προσωρινοί, σε λίγους μήνες φεύγουν, ΌΜΩΣ τα αποτελέσματα της αλλοπρόσαλλης διαχείρησης τους και της τρομακτικής ανικανότητάς τους, φοβάμαι ότι θα είναι μόνιμα.

Και εάν κάποιο μαγαζί έχει χάσει τα λάστιχα που είχε αφήσει αφύλακτα στην αυλή του, μην ψάχνει, εδώ είναι.
Ιδού



Για να μην είναι μόνιμα τα αποτελέσματα της ανικανότητας και της αδιαφορίας τους,
καλούμε για μια ακόμη φορά, την αντιπολίτευση του δήμου μας, και την Τ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να πάρουν θέση και να ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ λύσεις.
Έλεος πια.



Τειρεσίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάθανε ότι τα παίρνουνε,πλακώσανε κι οι γύφτοι???

Ανώνυμος είπε...

Μάθανε ότι τα παίρνουνε,πλακώσανε κι οι γύφτοι???