Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Πως μπορεί κάποιος να αλλάξει χρήση γης με την ευλογία της πολιτείας;





Από τις 2 Δεκεμβρίου υπάρχει δημόσια καταγγελία για την εγκληματική ενέργεια της δημοτικής αρχής να μετατρέψει ένα χώρο που βρίσκεται κάτω από την προστασία διεθνών συνθηκών, ( Ramsar και Natura 2000) σε μπάζα και σκουπιδότοπο.
Ο χώρος του Αγ. Ιωάννη στο Αιτωλικό έχει πλέον εξελιχθεί σε σκουπιδότοπο, γιατί κάποιοι επιμένουν να μην επεμβαίνουν ώστε να σταματήσουν τα κακώς κείμενα στο δήμο Αιτωλικού. Προσπαθούν να δώσουν άλλοθι στο δήμαρχο Αιτωλικού νίκο γαλάνη, ώστε να μπορέσει να φέρει εις πέρας το τιτάνιο όραμά του.
Το όραμά του που δεν είναι τίποτε άλλο από την αλλαγή χρήσης γης, στην αρχή υποβαθμίζοντάς τη, σε πολύ συγκεκριμένα σημεία γύρο από το Αιτωλικό και μετά η παράδοσή της σε ημετέρους ώστε να χτίσουν σπίτια.
Κύριε εισαγγελέα ξέρουμε ότι διαβάζετε τον τοπικό τύπο γραπτό και ηλεκτρονικό, εμείς απλώς θέτουμε το ερώτημα, τι περιμένετε και δεν έχετε επέμβει ακόμη; Θέλετε αποδείξεις, σας τις δώσαμε, με τις φωτογραφίες που έχουμε αναρτήσει εδώ. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να αρχίσετε την προανάκριση και να αποδώσετε ευθύνες σε αυτούς που κατάντησαν ένα χώρο προστατευμένο από διεθνείς συνθήκες σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ
Αν οι φωτογραφίες είναι ψευδείς τότε κινηθείτε εναντίον μας, κάντε όμως επιτέλους κάτι, το Αιτωλικό βρίσκετε στο τέλος της αντοχής και της ανοχής του.

Συντακτική ομάδα
Μ.Ε.Π.





















Δεν υπάρχουν σχόλια: