Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ?

Απαίτησαν την έκδοση εικονικού τιμολογίου για να πληρωθεί έργο και μάλιστα που είχε κάνει δημοτικός σύμβουλος; Θα την διαβάσατε φαντάζομαι την είδηση σε άλλο ιστολόγιο. Γιατί τότε επανέρχομαι;
Γιατί ΚΑΙ εδώ υπάρχουν ποινικές ευθύνες.
Και εγώ ο αφελής ρωτάω.
Που είναι ο δικομανής και νομομαθής σαμαντάς; Γιατί δεν ζητάει και σε αυτή την περίπτωση την εφαρμογή του νόμου; Τι είδους νομοφύλακας είναι; Για τα μαγαζιά; μη τυχόν και πάρουν κάνα ... παραπάνω μέτρο πεζοδρόμιο; (εκτός του ξενοδοχείου φυσικά, μην ξεχνιόμαστε) και για τα λυκειόπαιδα; μην τυχόν ζητήσουνε βιβλία;
Μπράβο νίκο σαμαντά, έχεις αρχές, όλοι το ξέρουμε τώρα πια.
Εκτός όμως της νομικής πλευράς του θέματος, υπάρχει και η άλλη πλευρά, της βλακείας και της ηλιθιότητας.
Κάνουν ότι κάνουν, δηλαδή, παίρνει ένα έργο ένας δημοτικός σύμβουλος, (δεν με νοιάζει πόσο μικρό ή μεγάλο είναι) αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από το νόμο, ζητάνε μετά την έκδοση εικονικού τιμολογίου για να μπορέσουν να τον πληρώσουν, και στο τέλος το αφήνουν απλήρωτο με αποτέλεσμα, ο εκδότης του εικονικού τιμολογίου να τους κράζει δημόσια.
Ε!! αν αυτό δεν είναι κρετινισμός, ονομάστε το εσείς όπως αλλιώς θέλετε.
Και κλείνω με το εξής.
Μαθαίνω ότι ο νομομαθής και δικομανής σαμαντάς επιμένει στην ποινική διαδικασία που αφορούσε τα παιδιά του Λυκείου. Έχει ήδη κληθεί ο Λυκειάρχης να καταθέσει στον ανακριτή και να δώσει ονόματα. Αυτός αρνήθηκε και μπράβο του, ΑΛΛΑ ο σαμαντάς επιμένει να συνεχιστεί η διαδικασία και να αποδοθούν ευθύνες στα παιδιά.
Γιατί λέει, πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος. Ποιος νόμος ρε; Τι σχέση έχεις εσύ με το νόμο; Ούτε μακρινά ξαδέρφια δεν είστε.
Ορίστε κύριε εισαγγελέα, θέλετε στοιχεία, ορίστε στοιχεία, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;
Εκεί λοιπόν που θα δικάζεται τα κακοποιά στοιχεία του Λυκείου μας, τα παιδιά μας, για το ειδεχθές έγκλημα της απαίτησης καλύτερης παιδείας, ρίξτε και μια ματιά, ΑΝ ευκαιρήσετε και σε κανένα εικονικό τιμολόγιο. Η αρχική ανάρτηση είναι επώνυμη, μπορείτε πολύ εύκολα να τον καλέσετε για να καταθέσει, αφού υπογράφει στο ιστολόγιό του ο συντάκτης της .
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ




Τειρεσίας
Στο θέμα των ανακρίσεων και των εξελίξεων που αφορούν την κατάληψη του Λυκείου από τα παιδιά, θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες και γεγονότα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνθήματα στους τοίχους.

Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.
"λεωφόρος Αλεξάνδρας,Αθήνα"