Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΟΧΙ ΡΕ

Τώρα που η νεοεκλεγμένη δημοκρατική και σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γιωργάκη, ξέρετε τώρα τι σοσιαλιστής είναι ο Γιωργάκης, αποφάσισε να μας κάνει όλους ρουφιάνους και άμισθους φοροεισπράχτορές της, χωρίς να αναρωτηθεί ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, τι έγιναν τα λεφτά, ποιος τα πήρε, ποιος φταίει, πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε. Πρέπει όλοι εμείς να κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για να συλλέξουμε αποδείξεις, ώστε να ξεμπροστιάσουμε τους κακούς κλέφτες και φοροφυγάδες. Και φυσικά το θέμα δεν είναι να μαζεύουμε αποδείξεις από τα πολυεθνικά super markets, που πουλάνε ανεξέλεγκτα, πανάκριβα προϊόντα, αλλά από τους επαγγελματίες που είναι επικίνδυνοι λέει για φοροδιαφυγή.
Διαπιστώνω λοιπόν με χαρά, ότι αυτοί οι επικίνδυνοι για το δημόσιο συμφέρον επαγγελματίες φοβήθηκαν και άρχισαν επιτέλους να κόβουν αποδείξεις. Γιατί το ζητούμενο ΔΕΝ είναι ΤΙ ΠΟΥΛΑΣ, ή ΠΌΣΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ, (όπως είπαμε για τα πολυεθνικά super markets, που καμιά υπηρεσία δεν κάνει τον κόπο να ελέγξει το γιατί μας πουλάνε τα ίδια προϊόντα 20 & 30% ακριβότερα από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη).
Ιδού λοιπόν οι πρώτες αποδείξεις που κυκλοφόρησαν στην αγορά. (από παπατζήδες).

ο Πακιστανός στα φανάρια της Αθήνας (συνήθως)


ο dealer........



ο Εκβιαστής - προστάτης



οι Εταιρείες οικονομικών εξυπηρετήσεων


μας λείπει του Νταβατζή, αλλά που θα πάει, θα υποκύψει και αυτός.
Διότι ο μεγαλύτερος κακοποιός από όλους αυτούς, αυτός που τον φοβούνται όλοι, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΟΣ από τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ.


Ο Δημοσιογράφος
όχι ρε αλητήριοι, δεν είμαστε εμείς οι φοροεισπράχτορές σας, να πάτε μόνοι σας να βρείτε τα λεφτά, ξεκινώντας από τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς.
όχι ρε, δεν θα μας κάνετε ρουφιάνους, κάντε τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες σας να δουλέψουν.
όχι ρε, να μας προσφέρετε Ευρωπαϊκές συνθήκες και τιμές στην αγορά, για να αποκτήσουμε και εμείς συνήθειες Ευρωπαίου φορολογούμενου
ΟΧΙ ΡΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: