Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ κύριε ΠΑΝΟ ΜΑΣ

Ποιος είναι κύριε πάνο μας ο "o ψηφοφόρος σας που "αδειάσατε" και θα σας τιμωρήσει!!!"; εεε; ποιος είναι; Και τι είναι αυτά που λέει κύριε πάνο μας;
συμβαίνουν τέτοια πράγματα και σε μας δεν τα λέτε;
Δεν μας τα λέτε καλά κύριε πάνο μας, δεν μας τα λέτε καλά, ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
Αναδημοσιεύω από sfyraki

Αναφέραμε μάλλον πρώτοι το ζήτημα για την προεκλογική ηλεκτρονική προβολή του κ. Κατσούλη σε χθεσινή μας ανάρτηση. (σημ Καρακάξας: εννοεί την ανάρτηση που βρίσκεται εδώ)
Αναδημοσιεύουμε σήμερα κείμενο που εμφανίζει που έχει να πει πολλά για την λειτουργία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Μεσολόγγι. Διαβάστε το, αξίζει την προσοχή μας!
Η επικίνδυνη κοροϊδία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Μεσολόγγι
Τελικά όταν κανείς είναι φιλόδοξος και βιάζεται, είναι θέμα χρόνου πότε θα κάνει το λάθος και θα ξεσκεπαστεί η όποια ανομία του. Όλοι θυμούνται τον Γ. Ψαράκη σαν κατέχοντα το πράσινο χρίσμα για τη διεκδίκηση του Δήμου Μεσολογγίου. Είδαμε τι διαδραματίστηκε εκείνη την εποχή σχετικά με αυτή την υποψηφιότητα. Ξαφνικά μάθαμε ότι ο κ. Ψαράκης παραιτήθηκε (και μάλιστα δίνοντας ηλίθιες εξηγήσεις) ενώ ο κ. Κατσούλης διέδιδε μετ' επιτάσεως μάλιστα, ότι... ο Ψαράκης θα λακίσει γρήγορα. Μέχρι εδώ όλα καλά, αφού αυτές οι τεχνικές είναι γνωστές σε υποψηφίους. Εδώ αρχίζει το κουβάρι να ξετυλίγεται όπως θα δείτε και θα μείνετε το ίδιο κάγκελο όπως και εμείς όταν πέσαμε πάνω σε διάφορα στοιχεία.

Λίγο πριν αποχωρήσει από την κούρσα των εκλογών ο κ. Ψαράκης είχε φροντίσει να ενοικιάσει (και να πληρώσει προκαταβολικά λίγο πάνω από τα 5000 ευρώ) για 2 μήνες το γνωστό εκλογικό κέντρο που σήμερα βρίσκεται ο κ. Κατσούλης. Η αλήθεια είναι ότι το παζάρευε και ο Αναγνωστόπουλος το συγκεκριμένο αφού το είχε πάλι την προηγούμενη τετραετία που εξελέγη δήμαρχος. Μετά την αποχώρηση Ψαράκη βρέθηκε ξαφνικά να έχει το εκλογικό κέντρο ο Π. Κατσούλης και μάλιστα όλα να φαίνονται φυσιολογικά σαν να μην τρέχει τίποτε σαν να μην άλλαξε κάτι. Εντάξει όμως από ένα γεγονός δεν μπορείς να πιαστείς και να λες οτιδήποτε.

Τον τελευταίο καιρό όμως σκάνε κάτι e-mail περίεργα σε διάφορους. Που φαίνονται να υποστηρίζουν τον κ. Κατσούλη είτε προβάλλοντας τις θέσεις του είτε χτυπώντας τους αντιπάλους.
Τα συγκεκριμένα email έρχονται από διευθύνσεις αμερικάνικης εταιρίας η οποία κάνει και φιλοξενία και ιστοσελίδων domain και mail (hosting) (Για την ακρίβεια υπάρχει μία ελληνική εταιρεία ICOP που είναι reseller της αμερικάνικης SOUTHWEBVENTURES.COM όπου και βρίσκονται οι servers). Χαρακτηριστικό τους είναι ότι έρχονται από κάποιον που φαίνεται ή υποκρίνεται τον systems administrator της εταιρίας (root@localhost.ns.icop-8.net.gr) πράγμα που είναι απίθανο εκτός και η εταιρεία δημιουργήθηκε για αυτό το λόγο ή υπάρχει κάποιος άλλος που στέλνει αυτλη την αλληλογραφία υποκρινόμενος όπως είπα. Το ωραίο εδώ είναι ότι δεν στέλνονται e-mail στις κανονικές διευθύνσεις των blogs ή των ΜΜΕ αλλα σε πολλές περιπτώσεις στις προσωπικές διευθύνσεις των ιδιοκτητών-διαχειριστών τους ή σε άλλες προσωπικές διευθύνσεις απλών πολιτών (σας θυμίζει κάτι αυτό με τις πρακτικές Κατσούλη όταν εκμεταλλεύτηκε το αρχείο της νομαρχίας με ονόματα διευθύνσεις και τηλ., καθώς και αυτό του συλλόγου των εν Αθήναις Μεσολογγιτών). (σημ Καρακάξας: τι να εννοεί εδώ κ. πάνο μας, θα μας εξηγήσητε άραγες;)
Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η ίδια εταιρεία φιλοξενεί-διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του Π. Κατσούλη (http://www.panoskatsoulis.gr/). (σημ Καρακάξας, το site είναι σε άθλια κατάσταση ανημέρωτο, γενικώς θυμίζει το site του Δήμου Αιτωλικού, όμως έχει αναρτημένο το βιογραφικό του αρχηγού, όπου φροντίζει να μας ενημερώσει, από πόσο μικρός είναι πασοκ. Και αυτό μας το λέτε για καλό κ. πάνο μας;)

Αν πάτε στην συγκεκριμένη διεύθυνση και ζητείστε να δείτε τον κώδικα της πρώτης σελίδας (προβολή->προέλευση, ή προβολή->κώδικας σελίδας) τότε θα δείτε κάτι όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία που αποτελεί τμήμα του όλου αρχείου.

(σημ Καρακάξας: κάντε δεξί click στην απο πάνω εικόνα - άνοιγμα σε νέα καρτέλα και έτσι θα μπορείτε να παρακολουθήσετε καλύτερα τα από εδώ και κάτω, τεχνικά, τα οποία και εγώ δεν τα καλοκατέχω, αλλά η περιγραφή είναι πολύ κατατοπιστική)

Παρατηρήστε τι γράφει το σημείο που ορίζονται τα meta keywords:
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
http://www.panoskatsoulis.gr/">
Καλά είδατε που γράφει Ψαράκης ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ή και PSARAKIS και παρακάτω τα ίδια και τέλος αναφέρει τον Π. Κατσούλη σαν όνομα μαζί με κάποιον Τριαντόπουλο Ιωάννη.

Τι σημαίνουν όλα αυτά τα τεχνικά που σας αραδιάσαμε; Σημαίνουν ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παραγγέλθηκε από τον Ψαράκη και την συνέχισε ο Κατσούλης.
Στην πραγματικότητα όμως η αλλαγή δεν έγινε ειδικά για την ιστοσελίδα γιατί αυτό προϋπέθετε κατάργηση και επαναδημιουργία για να αποφευχθούν όλα τα παραπάνω (κάτι αντίστοιχο με τις πιστωτικές). Είδαμε τρία στοιχεία που δείχνουν την κατά τα άλλα επεισοδιακή μετάβαση από Ψαράκη σε Κατσούλη.
Η στάση του Γ.Ψαράκη μετά την παραίτηση του μας βάζει σε υποψίες για το τι ή καλύτερα ποιος (ποιοι) τον ακύρωσαν την τελευταία στιγμή και άφησαν ανοιχτό το έδαφος να φυτρώσει ο Κατσούλης.

Μετά από αυτά τα στοιχεία οφείλουμε να ρωτήσουμε:
Είναι αλήθεια κ. Κατσούλη ότι προκειμένου να αποχωρήσει ο κ. Ψαράκης απαίτησε να υπογράψτε μνημόνιο (αντίστοιχο με αυτό που υπέγραψαν οι Ναυπακτιώτες παλιότερα) παρουσία ενός βουλευτή και ενός οικονομικού μεγαλοπαράγοντα;;;
Είναι αλήθεια κ. Ψαράκη ότι η δουλειά έγινε με το αζημίωτο; και αν ναι μήπως μπορείς να μας πληροφορήσεις για το ποσό;
Γιατί κ.Κατσούλη γυρνάτε δεξιά και αριστερά και λέτε ότι σας τηλεφώνησε μέχρι και ο Νίκος Παπανδρέου και σας είπε να κατεβείτε για δήμαρχος για να σωθεί η τιμή και η υπόληψη του ΠΑΣΟΚ;
Τα γνωρίζουν αυτά οι υποψήφιοι που έχετε στο συνδυασμό σας κ. Κατσούλη ή θα τους παραμυθιάσετε άλλη μία φορά....


Ο ψηφοφόρος σας που "αδειάσατε" και θα σας τιμωρήσει!!!
ΥΓ: Πριν προσπαθήστε να τα διορθώσετε για να καλυφθούν όλα, σας λέμε ότι θα τα κάνετε χειρότερα!!!





για την αντιγραφή, τις σημειώσεις και τις επισημάνσεις
Καρακάξα

επειδή η ίδια ανάρτηση υπάρχει και στο ιστολόγιο sarakaimara εσείς διαβάστε την από όπου σας αρέσει για να μην αδικήσω κανέναν απο τους δυο.
Η φωτό έρχεται από το δεύτερο ιστολόγιο
σημ Καρακάξας: πολύ πασοκ δεν ειναι αυτό το site του κ. Πάνου,
δεν είναι αηδιαστικά πράσινο;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti egine magkes?? ti kanoume me elafria phdhmatakia h einai h idea moy???
kovoyme lasph h moy fainetai? den maw vgike to glyko?? gia ayta ta gidia grafate x8es sto facebook?????

Ανώνυμος είπε...

μάλλον δεν έχετε σωστές πληροφορίες όσον αφορά την κατασκευή της ιστοσελίδας και της εταιρίας που αναφέρετε. μήπως πρέπει να ρωτήσετε κάποιον που γνωρίζει καλύτερα για το τι πραγματικά έχει συμβεί;

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

πολύ ευχαρίστως να ακούσουμε αυτό που δεν ξέρουμε, θα είμαστε σε αναμονή

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ NEWSLETTER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΩΣΤΑ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ
ΤΟΥ SITE. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ