Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

κίνηση ματ ο πτέραρχος

party για τη νεολαία έκανε ο συνδυασμός κατσαίλουρου ή αλλεώς πως, "αλλαγή πορείας" με το "αλλαγή" να σας θυμίσω, να παραπέμπει συνειρμικά, απευθείας στον αντρέα παπανδρέου και στο βαθύ - απεχθές πασοκ.
Διάλεξε ένα μαγαζί στο Μεσολόγγι (μιας και το Μεσολόγγι κρίθηκε από τον ίδιο και το επιτελείο του, με το οποίο να θυμόσαστε ότι θα διοικήσει αύριο τον Δήμο), ότι ήταν η καταλληλότερη πόλη για να γίνει αυτή η δουλειά, και να σου νεολαίοι, από όλες τις γωνιές του καλλικρατικού πλέον δήμου μας, να καταφθάνουν με... κάθε μέσο, για να συμμετάσχουν στη μεγάλη βραδιά.
Και το χρήμα κινήθηκε στο μαγαζί, και δυο μεροκάματα παραπάνω κυκλοφόρησαν και ο επιχειρηματίας, έβγαλε το κάτιτίς του, οι νεολαίοι συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν και τα ποτάκια τους τσάμπα ήπιανε, και όλα ωραία και καλά!!!
Και στο καπάκι, κάνει άλλο party, πάλι για τη νεολαία, ο πτέραρχος αυτή τη φορά.
Και ώ του θαύματος, ο σκληροπυρηνικός πτέραρχος, ο στρατιωτικός, ο μονοδιάστατος, αντιλαμβάνεται το αυτονόητο.
ότι η μέση του Δήμου, είναι το Αιτωλικό, και ως εκ τούτου, το πλέον κατάλληλο μέρος για να συγκεντρώσεις κόσμο από όλο το Δήμο, είναι το νησί!!!
Και ειδικότερα, όταν πρόκειται για νεολαία, που δεν έχουν όλοι μεταφορικά μέσα, και αρκετά παιδιά θα μετακινηθούν με τα δημόσια μέσα.
Η μέση του δήμου κύριε πάνο μας, είναι το Αιτωλικό και είναι το Αιτωλικό, όχι μόνο στο χάρτη που κάνετε τους σχεδιασμούς σας,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Δεν αρκεί να το λέτε, πρέπει και να το δείχνετε
καληνύχτα σας, σε εσάς και στο "επιτελείο" σας, τα ξαναλέμε στην επόμενη τετραετία




κίνηση ματ ο πτέραρχος
Χαιρόμαστε, όταν κάποιος μας εκπλήσσει ευχάριστα!!! ότι χρώμα κι αν είναι

Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: