Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ο απίθανος κ. αποστόλης έχει και αντί...

Διάλεξε ο εκλεκτός διευθυντής camping του giorgakis, απίθανος κ. αποστόλης, (σε περίπτωση που δεν θυμάστε γιατί είναι απίθανος, κάντε ένα click εδώ) το δικό του εκλεκτό (όπου διάλεξε, σημαίνει του επέβαλλαν) για αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Είναι ο κύριος (από τέτοιους κυρίους φτάσαμε εδώ που φτάσαμε) βασίλης αντωνόπουλος, γιατρός στο επάγγελμα. (ρεεεε, θα μείνει κάνας γιατρός στα νοσοκομεία);
Είναι λογικό βεβαίως, ο κύριος τίποτας, ο κ. απίθανος να επιλέξει έναν άνθρωπο με αυτό τον χαρακτήρα. Είναι εύκολος να κουμανταριστεί, είναι εύκολος να υποκύψει στο κάθε τι, είναι εύκολο, με τον ίδιο τρόπο που κατακτάει κάτι (τον εκβιασμό δηλαδή), να απειληθεί.
Και είναι λογικό αυτό, γιατί ο κ. τίποτας, είναι η μόνη τακτική που γνωρίζει, (με την ίδια τακτική, βρέθηκε κι αυτός να ταλαιπωρείται με τα αυτοδιοικητικά) οτιδήποτε άλλο τον τρομάζει γιατί ξεπερνάει την χαμηλή ευφυΐα του.
Δεν τον ξέρω τον "κύριο" αυτόν, ούτε και θέλω να τον μάθω, ούτε και με ενδιαφέρει, ως άτομο και ως προσωπικότητα.
Εστιάζω όμως στην συμπεριφορά του, που παραπέμπει στον... τελευταίο αλητήριο μικροκακοποιό, στον αριβισμό του και στην χαμηλή του αυτοεκτίμησή, που την προκαλεί η ανάγκη του για εξουσία, για καρέκλα.
Γιατί λέω ή μάλλον γράφω για συμπεριφορά που παραπέμπει στον τελευταίο αλητήριο μικροκακοποιό;
Δείτε εδώ
Αυτός λοιπόν ο τύπος, έστησε μια ολόκληρη μηχανή δήθεν αντάρτικου, δήθεν ανεξάρτητου με ένα και μοναδικό σκοπό. Τον στυγνό εκβιασμό του μοσχολιού, που είναι "χρισμένος" από το πασοκ υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, για να τον αναγκάσει να ζητήσει "προστασία" από το κόμμα.
Το πασοκ ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι επικροτεί τέτοιου είδους αλήτες, αφού από τέτοιους είναι χτισμένο, αυτός το ήξερε, και χτύπησε διάνα
Η πολιτική του αλητεία λοιπόν επιβραβεύτηκε
Το πασοκ τον ενθάρρυνε στην αλήτικη συμπεριφορά του, και ανάγκασε τον αχυράνθρωπό του κ. απίθανο να τον ¨προσλάβει"
Να προσλάβει τον στυγνό αριβίστα αντωνόπουλο, που προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, έβαλε στην διαδικασία της εκλογικής μάχης, ανθρώπους σοβαρούς, ανθρώπους που πραγματικά θα μπορούσαν να δώσουν κάτι, τους υποσχέθηκε, τους έταξε, τους εξαπάτησε και στο τέλος τους πέταξε στα σκουπίδια. (δείτε εδώ, πως ανακοίνωσε στον συνδυασμό του, ότι αποχωρεί. Κάτι παπαριές περί ενότητας του κόμματος, προσπαθήσανε τάχα μου να τον μεταπείσουν αυτός τίποτα τα είχε στυλώσει και τους πέταξε κι απέξω - απέξω, ότι θα κατέβει στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο και όλα καλά, από δω παν' κι άλλοι)
Λένε λοιπόν οι ίδιοι του πασοκ για τον "κύριο" αυτόν:
"Η επιλογή έγινε μέσα από ίντριγκες, συναλλαγές, προσωπικές ψηφοθηρίες, επιβίωσης «ιθυνόντων» και εκπροσώπων του λαού", εδώ όλο το άρθρο αυτό, λέει
ίντριγκες, λέει συναλλαγές, λέει ψηφοθηρίες και αναφέρεται στον αντωνόπουλο.
Λέει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του και συναρχηγός ( αν έχω καταλάβει καλά) στον συνδυασμό "ετοιμάζεται να εισπράξει τα πολιτικά λύτρα της επιλογής του".
Και οι δύο αυτού τον ξέρουν, συνυπήρξαν στο πασοκ. αλληλοφωναζόντουσαν "σύντροφε" αναφέρονται λοιπόν αυτοί οι δυο στον αντωνόπουλο που δηλώνει "γιατρός" επιστήμων.
Ένας επιστήμων, με τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση, που οι μικροί του στόχοι, φτάνουν να είναι αντιπεριφεριάρχης,... όταν περιφερειάρχης (αν εκλεγεί - που δεν) θα είναι ένας απόφοιτος ΤΕΙ της παπάρας χωρίς καμία επαγγελματική δραστηριότητα πτυχιούχος του ΙΕΚ PASOK
Δέχεται να είναι υφιστάμενος του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ, γιατί η ανάγκη του για εξουσία, τον φέρνει στη δυσχερή θέση να υποτιμάει τόσο πολύ τον εαυτό του, να εκτοξεύει φτηνιάρικες δικαιολογίες και ψέματα και όποιον πάρει ο χάρος, που φτάνει να έρπει.
Να απαξιώνει τον ίδιο του τον εαυτό, την ίδια του την επιστήμη, γιατί -έχοντας χαμηλή αυτοεκτίμηση- πιστεύει ότι δεν είναι άξιος και αναγνωρισμένος γιατρός, ζητάει λοιπόν επιβεβαίωση μέσα από μια καρέκλα και ας κατούρησε στη καρέκλα αυτή ο κ. τίποτας, του φτάνει να κάθεται, κι ας τον κατουράνε, κι ας τον χέζουν, όταν κάθεται, αισθάνεται κάποιος, νομίζει πως φαίνεται σπουδαίος.

ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,
δυο παραδείγματα του χείριστου, του τελευταίου, του τίποτα,
προς συνετισμό του ανθρώπινου είδους

με την ευκαιρία αυτή να σας πω ότι ο πολιτικός αριβισμός αυτού του κυρίου, μου θύμισε πάρα πολύ τον νίκο τον άχριστο, σε μένα τουλάχιστον





οι λαοί εκλέγουν τους ηγέτες που τους αξίζουν
πιστεύετε αλήθεια, ότι αυτοί οι ηγέτες σας αξίζουν;

αντέχετε να δείτε αυτούς τους τίποτες να χαμογελούν και να αλληλοσυγχαίρονται το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου;
Δεν το νομίζω, το βρίσκω ΑΠΙΘΑΝΟ
τιμωρήστε τους

ο Δημοσιογράφος
η μόνη σχέση που έχει αυτός ο "κύριος"με την αυτοδιοίκηση, είναι η οκταετής του θητεία ως πρόεδρος της Μυρτιάς Αγρινίου (πσσσσσ - που λέει κι ο Τειρεσίας), όπως ο ίδιος γράφει στο βιογραφικό του.
Όπως αντιλαμβάνεστε, οι επιλογές του πασοκ είναι απολύτως στοχευμένες.
Μόνο που δεν έχουν στόχο την αυτοδιοίκηση, έχουν στόχο, τον απόλυτο έλεγχο των περιφερειών που θα κερδίσει και αυτό επιτυγχάνεται με αχυρανθρώπους, με ανθρώπους χωρίς φωνή, χωρίς όραμα, με yesmen οσφυοκάμπτες, που θα ανεχθούν και θα υπακούσουν τα πάντα, γιατί είναι υποχείρια του συστήματος ΤΟΥΣ, και γι αυτό εύκολοι στόχοι νέων εκβιασμών, και ο κύκλος πασοκ, καλά κρατεί.
ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΌ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατοι σάτιροι (και όχι σάτυροι) Μη Ενεργοί Πολίτες, μάλλον (σίγουρα) έχετε δίκιο.
Δεν είναι το πλέον κολακευτικό χαρακτηριστικό, να είσαι αντί..., ενός ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ, διότι αυτομάτως, αυτοχρήζεις εαυτόν ΑΝΤΙΜΗΔΕΝΙΚΟ πράγμα νομίζω που δεν μπορεί να το ανεχτεί ΚΑΝΕΙΣ, που σέβεται έστω και στοιχειωδώς τον εαυτό του
Λυπούμαι γιατί σε αυτό το ΑΝΤΙΜΗΔΕΝΙΚΟ, (δεν κατάφερε να επιβιώσει πολιτικά έστω ως ΜΗΔΕΝΙΚΟ, αναζήτησε, εκβίασε, παρακάλεσε, εξέθεσε, έγλειψε, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙ…) εμπιστεύτηκα κάποτε τα παιδιά μου.
Πραγματικά λυπούμαι

Αναγνώστης σας, από Αγρίνιο
Εξηκονταπεντούτης πλέον, αλλά με εντρυφώ με παιδική λαχτάρα και διαύγεια στα νέα μέσα