Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

δεν θέλω να έχω κατσίκα, θέλω να ΜΗΝ έχει ο γείτονας

Μας ήρθε με ηλεκτρονικό μήνυμα η παρακάτω ανακοίνωση.
Το συμπέρασμα της ανακοίνωσης είναι το ίδιο με αυτό που ήδη γνωρίζεται.

Τα πράσινα σκυλιά, έχουν βγάλει μαχαίρια και χωρίς να κρατάνε ούτε καν τα προσχήματα, αλληλομαχαιρώνονται, στην άγρια μάχη να ελέγξουν την κατάσταση.
Είναι έτοιμοι να ξεσκίσουν τις σάρκες τους δημόσια, στο δρόμο, στις πλατείες και να πιουν το αίμα του αντίπαλου εκεί μπροστά μας, κι αν τους ζητήσουμε το λόγο, να απαντήσουν με απάθεια, ήταν "βερελικός" ή "βενιζελικός" ή "κουρουμπλικός" ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αναλόγως της "προστασίας" έχαιρε ο ξεσκισμένος.
Στον αγώνα για να είναι αυτοί "στα πράγματα" και όχι οι άλλοι, ας είναι και οι άλλοι΄"πράσινοι", δεν τους νοιάζει, ο αγώνας είναι προσωπικός, δεν πρόκειται για το κόμμα, πρόκειται για την πάρτη τους.
Το κόμμα απλά τους έστησε στις θέσεις μάχης και περιμένει αναποφάσιστο και ανήμπορο να πάρει τον νικητή από το χέρι και να δώσει την εμπιστοσύνη του. Να αναφωνήσει στο τέλος, μετρώντας τα πεσμένα κορμιά, "εμείς από την αρχή, αυτόν θέλαμε, γιατί εκτημούσαμε τις "αξίες" του και τις "αρχές" του.
Αυτό είναι το πα.σο.κ.
Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε (αν και θα σιχαθείτε, την παρακάτω ανακοίνωση)
Πρόκειται για μια ανακοίνωση του... Δημήτρη Κοτσόργιου ο οποίος είχε βγάλει και ένα διάγγελμα παλιότερα και σας είχαμε προτείνει να το διαβάσετε, αλλα τώρα, σα να μας τα λέει λίγο αλλιώτικα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
Αγαπητοί σύντροφοι (φυσικά σύντροφοι αφού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, είμαστε συν+τροφοι, αυτό εννοούν στο πασοκ, όταν λένε σύντροφοι) όλοι αυτό το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει θεατές σε ένα θέατρο παραλόγου σχετικά με τις δημοτικές εκλογές.....(μιλάει για θέατρο παραλόγου, ένας του πασοκ, του ορισμού του παραλογισμού, ήμαρτον)
Από την αρχή είχα εκφράσει την αντίθεση μου με τις επιτροπές που αναδεικνύουν υποψηφίους και τους υποψηφίους που αναζητούν δεκανίκια στήριξης τους από επιτροπές οι οποίες ευρίσκονται μακριά από την τοπική κοινωνία. (ναι, ΑΛΛΑ προσπάθησες να χωθείς, όταν είδες ότι έμεινες απ' έξω, αλήθεια η ψέμα;)
Από την αρχή είχα εκφράσει την άποψη ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες, να συγκεντρώσουν τους υποψηφίους και μέσα από μια δημοκρατική προκριματική διαδικασία να προχωρήσουμε στην ανάδειξη ενός υποψηφίου και μέσα από συναινετικές διαδικασίες και συνεργασίες και τη στήριξη όλων να προχωρούσαμε στην διεκδίκηση του δήμου. (πότε έγιναν αυτά στο πασοκ; μόνο όταν έθεσε για υποψηφιότητα ο γιωργάκης για αρχηγός του κόμματος, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και παρ' όλα αυτά προχωρήσατε στις εκλογές παρωδία και εσύ κύριε αντιστασιακέ πήγες και ψήφισες. αλήθεια ή ψέμα)
Δυστυχώς (βεεεέβαια δυστυχώς, καταστεναχωρεθήκατε, δεν ξέρω εγώ νομίζεις, τι κλάμα έριξες;) όμως μετά την παραίτηση του κ. Γιάννη Ψαράκη αντί η οργάνωση να καλέσει τους ενδιαφερόμενους ώστε να ετοιμαστεί συγκεκριμένη πρόταση με την επιλογή του καλύτερου υποψηφίου (αυτό δηλαδή, ΔΕΝ θα ήταν θέατρο του παραλόγου, ε;) άρχισαν απότομα να παλινδρομούν κάποιοι και από υποψήφιοι της περιφέρειας (εννοεί τον Κατσούλη, ο οποίος είχε εκφράσει μαζί με τους άλλους την θέληση του για την διεκδίκηση του Δήμου. Όμως, ζητούσε ΑΠΟ ΤΟΤΕ, αν και όχι καθαρά, γι αυτό και τον είχαμε τότε κράξει, να στηριχθεί από το πασοκ. αλλά ίσως και όχι και γενικώς εκείνη την εποχή ΔΕΝ ήξερε τι ήθελε, αλλά ψαχνόταν για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα) να επιστρέφουν ως υποψήφιοι του δήμου, και λειτουργώντας ως αρπακτικά και μακριά από τις οργανώσεις επιχειρούσαν να επιβάλλουν ως δεδομένη την συμμετοχή τους φτάνοντας στο σημείο να ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τους ψηφοφόρους του κόμματος αναφέροντας ότι έχουν την στήριξή του. (προσέξτε χαρακτηρισμοί, "αρπακτικά", "επιβάλλουν", "ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ", για κάποιον με τον οποίο υπήρξαν "σύντροφοι" όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται στο πασοκ για να θυμίζουν τάχα αριστερά κι αυτά γιατί; Γιατί ο Κατσούλης, είχε τα αντανακλαστικά να αντιδράσει πρώτος στην παραίτηση Ψαράκη και αυτοί να βρεθούν με το πουλί στο χέρι. Σε περίπτωση που είχαν αυτοί τα ταχύτερα αντανακλαστικά, τότε φυσικά, όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί θα ήταν "ανυπόστατοι" - "ψευδείς" - "άθλιοι" κλπ. Άκουσα σήμερα σε μια συζήτηση "τον Ψαράκη τον έφαγε ο Κατσούλης για να πάρει τη θέση του", μάλιστα, εγώ να συμφωνήσω με αυτό, είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο και θα το δείξει η ιστορία, θα δούμε αν θα βρεθούν κάπου μαζί Κατσούλης και Ψαράκης, θα δούμε αν θα συμβαδίσουν σε κάποια οδό, και τέλος πάντων κάποια μέρα ο Ψαράκης θα μιλήσει και εάν αυτό συνέβη, τότε θα έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Κατσούλη. όμως το ζητούμενο αυτή την στιγμή ΔΕΝ είναι αυτό, το ζητούμενο είναι πόσο γρήγορα αντέδρασε ο ένας, παίρνοντας την μπάλα από τον άλλον. Αν είχε αντιδράσει πρώτα κάποιος άλλος, οι όροι τώρα θα ήταν ανεστραμμένοι)
Επειδή είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ της οργάνωσης Μεσολογγίου θέλω να κάνω γνωστό προς κάθε κατεύθυνση αυτό που κάποιοι έπρεπε να έχουν κάνει νωρίτερα. (τον τρώει το σαράκι, σκάει, αν τον πιάσεις από την μύτη θα κάνει μπαμ, φαίνεται από τον τρόπο που γράφει, κι αυτό γιατί; Γιατί δεν παίζει μπάλα αυτός, αλλά ο άλλος, ας ήταν μέχρι χθες σύντροφος). Δηλαδή να γνωρίσω στην κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ ότι το κόμμα δεν στηρίζει καμία μέχρι υποψηφιότητα (μπαίνει στην θέση του κόμματος, κάνει ανακοίνωση για την μη στήριξη υποψηφίου, όταν το επίσημο πασοκ, ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, είναι σε απελπισία).
Οι καιροσκόποι, οι αριβίστες, οι υπερόπτες και οι αρχομανείς (έχει ανοίξει το λεξικό, και όποια λέξη του φαίνεται κακιά τη γράφει κι αυτό γιατί; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΟΣ, αλλά ο άλλος) αν θεωρούν ότι έχουν τη στήριξη του κόμματος να βγουν και να το δηλώσουν δημόσια και όχι με παπαγαλάκια να το μεταφέρουν στον απλό κόσμο επιχειρώντας να τον εξαπατήσουν και να κλέψουν την ψήφο του. (κοντεύει να πάθει ντουβρουτζά από τη λύσσα του, το λυσσασμένο πράσινο σκυλί) Όποιος αυτή τη στιγμή δηλώνει ο ίδιος ή συνεργάτες του ότι στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως κοινός απατεώνας και πολιτικός τυχοδιώκτης προκειμένω να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες. (λέει: απατεώνας- πολιτικός τυχοδιώκτης. Τολμάνε να μιλάνε για απατεωνιές και πολιτικό τυχοδιωκτισμό οι πρασινοφρουροί, οι πρασινορουφιάνοι που λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν την Ελλάδα, που της ξέσκισαν τις σάρκες και τις έκαναν κουστούμια, που τα φόρεσαν πάνω από τα λερωμένα τους και γινήκαν τάχα καθώς πρέπει. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ κ. κοτσόργιε και "ΚΑΘΕ" κύριε κοτσόργιε, σωπάστε επιτέλους, ΜΌΝΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ)
Οι πραγματικοί σοσιαλιστές, (οι πραγματικοί σοσιαλιστές που ψηφίσατε μας κατσίκωσαν στο σβέρκο τα συνεταιράκια του πρωθυπουργού σας, το ΔΝΤ) οι αγωνιστές της δημοκρατίας και της συμμετοχής (για ποια δημοκρατία και ποια συμμετοχή μιλάτε επιτέλους οι πασόκοι; μόνοι σας απαξιώσατε κάθε έννοια δημοκρατίας και μόνοι σας συμμετείχατε σ΄αυτό. Τέλος το παραμύθι της δημοκρατίας και συμμετοχής πρασινοσκώληκες, σας καταλάβανε όλοι, γι αυτό ΔΕΝ σας στηρίζει πια κανείς. Αυτό σας προκαλεί αρρυθμίες, περαστικά σας) είναι μόνο αυτοί που μέχρι και την τελευταία στιγμή αγωνίζονταν για να διασφαλιστεί μια κάθοδος στις δημοτικές εκλογές τη οποία θα την στήριζε η μεγάλη κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ (δεν υπάρχει καμία ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, σας έφτυσαν όλοι, μείνατε μόνο οι πρασινοφρουροί, γι αυτό τρώγεστε μεταξύ σας) και όχι οι άνθρωποι που χρόνια τώρα συμμετέχουν στο ίδιο παιχνίδι και οι οποίοι οδηγούν με τις πράξεις τους τον απλό κόσμο συνολικά στην αμφισβήτηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. (δεν φτεις τα τέτοιασ;;)
Ο «Καλλικράτης» δεν είναι παιχνίδι. (κάνεις λάθος, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, είναι το τελευταίο παιχνιδάκι του ανίκανου που ψηφίσατε για αναπληρωτή πρωθυπουργό, γιατί γι αυτόν όλα παιχνίδια είναι, επειδή αυτή είναι και η μοναδική ικανότητα που έχει ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ, τι να παίζει; ε! εντάξει τώρα) Έχει αυξημένες αρμοδιότητες και για αυτό θα έπρεπε η δική μας υπευθυνότητα και σοβαρότητα να είναι αυξημένη. (απλά λοιπόν σημαίνει αυτό, ότι η ιστορία αυτή ΔΕΝ κάνει για πασόκους, γιατί δεν έχετε ούτε την υπευθυνότητα, ούτε την σοβαρότητα που επικαλείσθε)
Με βάση αυτό και για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξαπάτηση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ εγώ ένα απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ παίρνω την ευθύνη και δηλώνω δημόσια ότι κανένας από τους υποψηφίους δεν τυγχάνει της στήριξης του ΠΑΣΟΚ. (επαναλαμβάνει την δήλωση που ΔΕΝ έκανε το κόμμα του, παίρνω την ευθύνη λέει και δηλώνω δημόσια,χωρίς να τον ρωτήσει κανείς, έτσι απλά από μόνος του, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΑΛΑ)
Επιπλέον καλώ τους φίλους, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές που κυριαρχούνται από αρχομανία και υπεροψία και να εκτιμήσουν τη βαρύτητα της ψήφου τους η οποία δεν πρέπει να χαραμιστεί σε τέτοιους συνδυασμούς. (ρωτήστε τον τώρα αν τον βρείτε το εξής: άσε τον πρώτο γύρο, γιατί θα σου πει τον άχριστο, το ΚΚΕ, κάτι θα σου πει, ΑΛΛΑ αν το ερώτημα είναι "υποθέτουμε ότι στον δεύτερο γύρο θα περάσουν ο Κατσούλης που προέρχεται από σύντροφος και ο πτέραρχος, που είναι ο "χρισμένος" υποψήφιος της ν.δ. τι να ψηφίσω,; η απάντηση θα είναι καταπέλτης, τον πτέραρχο. Αυτός ο "κύριος" τοποθετεί τον εαυτό του στο πασοκ. και πολύ καλά κάνει, εκεί ανήκει κι αυτός και η συνομοταξία του)
ΚΟΤΣΟΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πρόεδρος Συνομοσπονδίας Αλιέων Ελλάδας




δεν θέλω να έχω εγώ κατσίκα

θέλω να μην έχει ο γείτονας
Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: