Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ο "κύριος" γραμματέας

Διαβάζω στην Αιχμή το παρακάτω άρθρο που αφορά στην επιμονή που δείχνει το πασοκ, στην εκλογή γιάννη άχριστου, για δήμαρχο του νέου ενιαίου δήμου.
Ποιο πασοκ όμως; Η νομαρχιακή επιτροπή
Και συγκεκριμένα ο γραμματέας της, αυτός που βλέπετε αριστερά, με το ωραίο καπελάκι και το πασοκικό χαμόγελο σιγουριάς που το δίνει, η επί χρόνια λεηλασίας της Ελλάδας από την ίδια σπάνια ράτσα των πράσινων σκυλιών.
Αυτός ο κύριος, ονόματι σπύρος τορουνίδης, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, θέλει όμως να έχει άποψη και να επιβάλλει, δήμαρχο στο δήμο Μεσολογγίου.
Αυτός ο κύριος, είναι αυτός που κατάφερε να "βγάλει από τη μέση" τον Ψαράκη και είναι αυτός, στον οποίο απευθυνόταν η ανακοίνωση με την οποία παραιτήθηκε
Διαβάστε το άρθρο της Αιχμή (με τα σχολιάκια μου στις παρενθέσεις και με έντονα πράσινα γράμματα) και συνεχίζω
Ο περίφημος γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Σπ. Τορουνίδης χτύπησε και πάλι! Αυτή την φορά προσπαθεί έμμεσα να πατρονάρει τον εκλεκτό του Γ. Αναγνωστόπουλο και φαίνεται ότι δεν μπορεί να χωνέψει το... άδειασμα που έφαγε από το ΠΑΣΟΚ.
Έτσι λοιπόν εξέδωσε χτες ανακοίνωση «για την αποφυγή τυχόν παρερμηνειών» τάχα μου – τάχα μου αναφέροντας πως κανένας υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Μεσολογγίου δεν έχει την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ αλλά στην αγωνία του να υποστηρίξει τον Αναγνωστόπουλο ξέχασε να πει ότι ισχύει και το ίδιο για το δήμο Ναυπάκτου… παρότι προηγουμένως ανέφερε ότι αποχώρησαν οι Ψαράκης και Νταουσάνης από την διεκδίκηση των δύο δήμων αντίστοιχα.
Ο πονηρός γραμματέας όμως δεν έμεινε εκεί. (ναι, δεν έμεινε εκεί, γιατί έχει θράσος - το θράσος που έχουν ΟΛΟΙ οι πρασινοσκώληκες )
Στο τέλος θέλησε να… «υπενθυμίσει» την πρόταση της Ν.Ε. και του ιδίου να είναι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Αναγνωστόπουλος (καταλάβατε τι έκανε; κυκλοφόρησε ένα χαρτί, με σφραγίδες και υπογραφές,του κόμματος - θα το δημοσιεύσω πολύ σύντομα- που γράφει ότι ναι μεν το κόμμα δεν στηρίζει κανέναν, ΑΛΛΑ εμείς εδώ η νομαρχιακή επιτροπή, είχαμε στηρίξει - προτείνει τον γιάννη τον άχριστο- λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς, ότι το πασοκ, στηρίζει αναγνωστόπουλο. ΆΡΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕ ΚΑΤΑ ΚΕΙ - ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ-) αλλά δεν υπενθύμισε και την σθεναρή στάση και αντίδραση του γραμματέα της τοπικής Γ. Βισβίκη που ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στη στήριξη του νυν δημάρχου καταθέτοντας την άποψη πως είναι αποτυχημένος.
Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται φίλτατε γραμματέα.
Αν θέλεις να επιβάλεις τον αρεστό σου, πρότεινέ τον για υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου.
Εκεί δεν σε παίρνει όμως…

Με αφορμή λοιπόν αυτό το παραπάνω άρθρο, έψαξα στο αρχείο μου για άλλα σχετικά με τον εν λόγω "κύριο" και βρήκα στο "ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ" εδώ με τίτλο ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!! , όπου εκτός των άλλων θα διαβάσετε, ότι αυτός ο "κύριος" που ζει και καίγεται, για τα συμφέροντα του νομού, πρότεινε τότε για περιφερειάρχη τον πατρινό και καταδικασμένο κατσικόπουλο, αντί του Αιτωλοακαρνανά Σώκου.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ "κύριέ μου"


Στη συνέχεια και συνεχίζων το ψάξιμο, πέφτω πάνω σ' αυτό, που είναι ένα σχόλιο του "IeraPolis" σε μια ανάρτηση του saramara το οποίο sarakaimara έχει την καλή διάθεση να μας ενημερώσει για το ότι το ΟΛΟN πασοκ πιά, χωρίς καμία ντροπή, προωθεί γιάννη άχριστο.
το σχόλιο λέει τα παρακάτω (και αυτό ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι καλό)
"Το ανωτέρω κείμενο άντλησα από το ιστολόγιο saramara και είναι ενδεικτικό του απύθμενου θράσους ορισμένων που θέλουν να μας επιβάλουν (αυτή ακριβώς είναι η σωστή λέξη ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, να μας φορέσουν καπέλο, τον χειρότερο από υπάρξεως Μεσολογγίου) τον Αναγνωστόπουλο ξανά ως δήμαρχο Μεσολογγίου. Ενας Τουρουνίδης (ο "κύριος" περί ου συζητούμε) λέγεται, πως διέταξε για το χρίσμα στο Μεσολόγγι. Αντί να κοιτάξει να βγάλει κανά προσκυνημένο στο λατρευτό του Βραχώρι προσπαθεί να επιβάλει τον υποψήφιο της αρεσκείας του. Να φταίνε οι καλές του σχέσεις με τον Ιωαννίδη ή το γεγονός ότι ο Αναγνωστόπουλος πούλησε όλα τα θέματα του Μεσολογγίου στο Αγρίνιο? Πιθανόν να συμβαίνουν και τα δύο αλλά η στάση του Αναγνωστόπουλου στις διεκδικήσεις του Μεσολογγίου γνωστή. Πούλησε την έδρα του πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, έπαιξε παιχνίδια με την Διοίκηση του Κτελ εις βάρος της πόλης μας, εξαιτίας του χάθηκε στον Καλλικράτη η μισή επαρχία του Μεσολογγίου (είναι προφανές ότι ήξερε ο άχριστος, ότι ΔΕΝ τον παίρνει παραπέρα - τώρα μαθαίνει ότι ΔΕΝ τον παίρνει ούτε σε αυτό που νόμιζε . Μήπως λέω ΜΗΠΩΣ, συνέβη και στο Αιτωλικό κάτι αντίστοιχο στην εποχή του Καποδίστρια 1. - μήπως με προσωπική απόφαση των τότε διοικούντων κρατήθηκε ο Δήμου Αιτωλικού γι αυτό, μήπως για αυτό έχασαν τότε τις εκλογές, όπως θα τις χάσει και ο άχριστος σήμερα;) και στο εφετείο κάνει μόνο δηλώσεις , καταδικάζει ανακοινώσεις χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση. Πως ο Τουρουνίδης και οι άλλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να μην τον θέλουν.
Στην θητεία του το Μεσολόγγι έχασε σε όλα και πήγε 40 χρόνια πίσω. (ναι αλλά κέρδισε ένα φίλο, τον γαλάνη)
Για πόσο ακόμη θα τους ανεχόμαστε?"

ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!

Στη συνέχεια μου μπήκε ο διάολος να κοιτάξω λίγο να μάθω για αυτόν τον τουρουνίδη
Ψάχνω για το βιογραφικό του στο πασοκ
ΑΦΑΝΤΟ
πάω στην σελίδα της νομαρχιακής επιτροπής του πασοκ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ λευκή σελίδα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ λευκή σελίδα
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ τελευταίο στις 20 Μαΐου 2009 , με θέμα το νοσοκομείο του Αγρινίου και την κακή ν.δ.
ΓΕΩΡΓΙΑ τελευταία μια προεκλογική συνέντευξη του δικού μας παιδιού του θανασάκη για τις τιμές των λιπασμάτων και την κακή ν.δ.
και στα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ προεκλογικός λόγος του jeffrey με θέμα "Η ΝΔ όμηρος του κυκλώματος της διαφθοράς
λειτουργεί όμως ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ η σελίδα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ (γνωστό και αναμενόμενο, αφού ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ)

Για αυτόν λοιπόν τον "κύριο", ΔΕΝ καταγράφεται κανένα στοιχείο

είναι απλά άλλος ένας απόφοιτος του ΙΕΚ pasok
είναι άλλο ένα τίποτα, στην ατελείωτη λίστα των πρασινορουφιάνων
είναι ένας συνάδελφος του κ. τίποτα και του κ. μηδέν
είναι αυτός που καθορίζει την πολιτική τύχη του κ. αντιμηδενικού και αυτός, αντί να τον φτύσει του το επιτρέπει

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ

λοιπόν "κύριε γραμματέα" επειδή εμάς, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ, μάζεψε τα σκουπίδια σου, και πήγαινε να τα πετάξεις σε άλλη χωματερή.
Εμείς έχουμε δικά μας σκουπίδια να καθαρίσουμε


ακούστε κάτι πράσινα πασοκόσκυλα της νομαρχιακής επιτροπής του άθλιου και προδοτικού πα.σο.κ , εάν θέλετε να παίζεται "παιχνίδια εξουσίας" παίξτε τα στο Αγρίνιο ή όπου αλλού γουστάρετε, μακριά από εμάς.
Αρκετά δεινά έχουν οι πόλεις μας από τους «εκλεκτούς φίλους σας», αρκετή οπισθοδρόμηση έζησαν από τους μηδενιστές αχυρανθρώπους σας, γιάννη άχρηστο, (ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση το άχριστος γράφεται με Η άχρηστος) και νίκο – νίκο εντελώς άχρηστο.
Παίξτε το παιχνίδι σας με τον εκλεκτό σας κ. απίθανο, τον διευθυντή camping, που είναι του χεριού σας, γιατί αυτό ψάχνετε, ευκολοδιαχειρίσιμους, σα τον άχριστο γιάννη, για να κάνετε εσείς κουμάντο, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΙΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
Δεν θα αφήσουμε τους εκλεκτούς σας να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.
Δεν θα κερδίσετε ΤΙΠΟΤΑ αυτή τη φορά, "κύριε" γραμματέα
Θα υποστείτε τεράστια ήττα και δεν θα ξέρετε από που σας ήρθε.
Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να σας θυμίσω αυτό μαζί με ένα δημοσίευμα της Αιχμής αυτό





Τειρεσίας
ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ,
ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ,
ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: