Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο απίθανος κ. αποστόλης 3.

Διακήρυξη είχαμε λίγες ημέρες νωρίτερα, του απίθανου κ.αποστόλη (στις ενδείξεις (1) & (2) είναι τα παλαιότερα αφιερώματα μου.
Διαβάστε τη, εάν έχετε όρεξη να συγχυστείτε
Στις παρενθέσεις με τα έντονα πράσινα γράμματα, είναι αυτό που εννοούσε, όταν έλεγε αυτά τα πασοκικά που έλεγε και με τα έντονα μαύρα, μερικά χαζά σχολιάκια μου.
“Ανταποκρίθηκα στην πρόταση – πρόκληση (με βάλανε με το ζόρι, αλλά επειδή είμαι γνωστός οσφυοκάμπτης ΔΕΝ μπορούσα να πω όχι – εγώ μια χαρά ήμουνα βολεμένος στο γραφείο του υφυπουργού) της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης (δημοκρατική παράταξη, εννοεί το πα.σο.κ του ΔΝΤ) να... διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών (να κοροϊδέψω με ένα μάτσο ψέματα τους πολίτες) για το νέο θεσμό (για τη νέα μαλακία του Jeffry) του αιρετού Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.
Έχοντας επίγνωση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, (δεν έχω καμία ιδέα των προβλημάτων της πατρίδας μας, γιατί εγώ ως κομματόσκυλο, μια χαρά είμαι βολεμένος) θα προχωρήσουμε με πίστη στις αναπτυξιακές δυνατότητες που ανοίγει (να κλείσουμε την πόρτα μόνο μετά, μην αρπάξουμε καμιά πούντα) η περιφερειακή αυτοδιοίκηση και ο νέος θεσμός του αιρετού περιφερειάρχη, με ευαισθησία στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. (με ευαισθησία σε εμάς και την τσέπη μας).
Είναι η ώρα να αλλάξουμε ριζικά τη λειτουργία του κράτους και της δημοκρατίας. (κοιτάξτε παιδιά ποιος θα αλλάξει την λειτουργία του κράτους και της δημοκρατίας, το κλασσικότερο παράδειγμα της αναξιοκρατίας, το καθρέφτισμα του κράτους που έφτιαξε το πα.σο.κ., της λαμογιάς και των ημετέρων, ο διευθυντής camping) .
Το δίλημμα για όλους είναι ένα και σαφές: (ναι; Για πέστο να δούμε, έχουμε το ίδιο δίλλημα και εμείς) Θα μείνουμε καθηλωμένοι στη μιζέρια, τη στασιμότητα, τη μοιρολατρία και τις διαπιστώσεις, στα αδιέξοδα της μικροπολιτικής, στη στεγνή ρητορεία και τις καταγραφές, στο συμβιβασμό με την τελευταία θέση ή θα τολμήσουμε να αλλάξουμε ότι μας πληγώνει, (εμάς μας πληγώνει η κυβέρνησή σου και η αναξιοκρατία που κυριαρχεί στη Ελλάδα, αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε;) ότι μας πνίγει, θα τολμήσουμε να υπερβούμε τον εαυτό μας, να κάνουμε τα άλματα που πρέπει και μπορούμε; (βεβαίως να υπερβείτε τον εαυτό σας – Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΊΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΣ)
Εγώ τολμώ (γαμώ την τρέλα μου γαμώ, τι το ήθελα να πάω στο γραφείο του Jeffry και με είδε μπροστά του και φώναξε, αυτόν να βάλετε) να μπω μπροστά στη μεγάλη προσπάθεια της αναγέννησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.(πάρτο αλλιώς θα βρεις σε καμιά γωνία)
Καλώ σε αυτή την προσπάθεια όλους τους πολίτες μαζί και καθένα ξεχωριστά, όλες τις παραγωγικές τάξεις, (που τις γνωρίζεις εσύ φίλε μου τις παραγωγικές δυνάμεις για να τις καλέσεις, εσύ ΔΕΝ υπήρξες ΠΟΤΕ παραγωγικός για τη χώρα, ΑΛΛΑ μόνο για το κόμμα σου) τις πνευματικές δυνάμεις, (κάάάλα, όσο για το πνεύμα, φαίνεται στο βλέμμα σου) τη νεολαία, (άστη τη νεολαία ήσυχη, δεν έχεις καμιά δουλειά εσύ με την νεολαία των 592 ευρώ, όπως την καταντήσατε εσείς και οι εταίροι σας) τους αγρότες, (και από αυτούς μακριά, αυτοί είναι πολύ πιο παραγωγικοί από εσένα) κάθε ανήσυχο και δημιουργικό πολίτη, (ναι, νομίζεις ότι οι ανήσυχοι και δημιουργικοί πολίτες, έχουν καμιά όρεξη να ασχοληθούν με τις μαλακίες σας) να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε πολιτικές για την ανάπτυξη (που ακριβώς έμαθες να σχεδιάζεις πολιτικές για την ανάπτυξη ρε φιλαράκι; Στο ΤΕΙ τουριστικών επαγγελμάτων της Πάτρας;) και την κοινωνική συνοχή. (πια κοινωνική συνοχή, θα μιλήσει το πα.σο.κ. για κοινωνική συνοχή;)
Να βγάλουμε τη Δυτική Ελλάδα από τη θέση του ουραγού της Ευρώπης. (σιγά μην σε πιάσει η μέση σου)
Είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα μας. (το πα.σο.κ πότε θα αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο κατάντημα και στο ξεπούλημα της χώρας;)
Ήμουν παρών (φυσικά και ήσουν, όλα τα λαμόγια ήταν) στην πρώτη επιτυχή (από επιτυχία ο καποδίστριας 1, τι λες τώρα, ρώτα και το νίκο – νίκο) εφαρμογή των εκλογών για αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Είμαι πάλι παρών (γαμώ την τρέλα μου γαμώ, τι το ήθελα να πάω στο γραφείο του Jeffry και με είδε μπροστά του και φώναξε, αυτόν να βάλετε) στην πρώτη μάχη για το νέο θεσμό του αιρετού Περιφερειάρχη.
Στις 7 Νοέμβρη, πιστοί στις διαχρονικές αξίες της διαφάνειας, (διαφάνεια; Γιαααα πες μας πως διορίστηκες στα 22 χρόνια σου διευθυντής στο camping;) της καθαρότητας (από καθαρότητα η πολιτική, τι λες τώρα) της αξιοπιστίας, (από αξιοπιστία το πα.σο.κ., αλλοίμονο, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – ΔΕΝ θα πάρουμε μέτρα - ΔΕΝ θα αυξήσουμε το ΦΠΑ - ΔΕΝ θα μειώσουμε τους μισθούς – ΔΕΝ πάμε στο ΔΝΤ, τι δεν ξέρουμε εμείς, ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ πα.σο.κ. σας;) που μας συνδέουν, (όπως καταλαβαίνεις, εσένα και μας, ΔΕΝ μας συνδέει ΤΙΠΟΤΑ) όλοι οι πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δίνουμε το παρόν για να φέρουμε νέα πνοή στην Περιφέρειά μας.
Άει ρε παρατήστε μας ήσυχους, ντενεκέδες ξεγάνωτοι,
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ





Τειρεσίας
Καταλάβατε για μια ακόμα φορά γιατί ο κ. αποστόλης είναι απίθανος; Γιατί βγάζει μιάμιση σελίδα διακήρυξη, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Κάντε το και εσείς αν μπορείτε, πλην όμως εσείς ΔΕΝ μπορείτε, γι αυτό ΔΕΝ είστε ΑΠΙΘΑΝΟΙ
Και γιατί το κάνει αυτό;
Γιατί ξέρει ότι είναι ΑΠΙΘΑΝΟ, κάποιος από τους δημοσιογράφους που είναι παρόντες, να του κάνει καμία δύσκολη ερώτηση, περί διαφάνειας, αξιοπιστίας κλπ.
Επιπλέον πιστεύει το εξής
Άραγε αυτός ο Τειρεσίας, πόσο πιθανό είναι να βρεθεί τόσο κοντά μου και να μου κάνει αυτός τις δύσκολες ερωτήσεις;
Εντελώς ΑΠΙΘΑΝΟ, οπότε; Άστον να κουρεύεται

ΤΙΜΩΡΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: