Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Είμαστε πάλι εδώ

Γεια σας, γεια σας.
Ελπίζουμε να είχατε ένα καλό καλοκαίρι, αν και μάλλον είχατε, έτσι όπως σας έβλεπα στο Λούρο, να λιάζεστε, να παίζετε, να διασκεδάζετε. Και πολύ χαιρόμουν, γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας, σοσιαλιστικός. Σας είχαμε και εμείς απαλλάξει από την παρουσία μας, όλο μαυρίλα δημοσιεύαμε λίγο πριν κλείσουμε το μαγαζί για καλοκαίρι. Τώρα επιστρέφουμε με όρεξη στην ευχάριστη δραστηριότητά μας.
Δυστυχώς ο άχρηστος, μας απαλλάσσει οσονούπω από την παρουσία του και έτσι μας στερεί θέματα, αλλά που θα πάει, θα έρθει ο καινούργιος.
Νέα πολλά πολλά από το μέτωπο του μεγάλου κτηρίου της πλατείας δεν υπάρχουν, κι αυτό γιατί η αστεία, ανύπαρκτη, άχρηστη, ανίκανη (χρησιμοποιείστε όποιον... επιθετικό προσδιορισμό προτιμάτε, ή προσθέστε στις τελίτσες ένα δικό σας .............. ) δημοτική μας αρχή δεν έκανε το παραμικρό, την κοπάνισαν όλοι, αφήσανε τον Δήμο να ακούει τα κατά καιρούς μπινελίκια από τους διάφορους και οι άλλοι στις δουλειές τους. Αλλά θα τα πούμε αυτά εν καιρώ. Εν καιρώ θα πούμε και για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. που ήρθε να παίξει θέατρο στις 14 Αυγούστου, αλλά ο κ. πρόεδρος καραδήμας δεν φρόντισε να υπάρχει άνθρωπος να τους ανοίξει τον χώρο να μπούνε μέσα και σηκώθηκαν και φύγανε (βλαστημώντας λένε οι πληροφορίες μου). Μπράβο κ. πρόεδρε, πάντα τέτοια. (τι τα θες, οι άνθρωποι του Πολιτισμού σαν τον κ. πρόεδρο καραδήμα, έχουν άάάάλλη συνέπεια και οργανωτικότητα.
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ



καρακάξα

Δεν υπάρχουν σχόλια: