Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ο απίθανος κ. αποστόλης 2.

Θέλω να σας ζητήσω να μου κάνετε μια χάρη.
Παρακάτω σας έχω την σταδιοδρομία του απίθανου κ. αποστόλη, υποψήφιου πασοκοπεριφερειάρχη όπως υπάρχει στην επίσημη σελίδα του πα.σο.κ. και η χάρη που θέλω, είναι να κάνετε ένα κόπο να την διαβάσετε.
Λέει ότι είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται στον Ε.Ο.Τ.
Μπράβο, το μεροκάματο να βγαίνει.
Το ενδιαφέρον όμως είναι το αποκάτω, στις "Πολιτικές-κοινωνικές δραστηριότητες", όπου εάν δεν είμαι γκαβός, ΔΕΝ υπάρχει καμία αναφορά στην δουλειά του, στις προαγωγές του, στην συμβολή του για πιο αποτελεσματική υπηρεσία κλπ. αντιθέτως δείχνει πόσο πολυπράγμων υπήρξε ο κ. αποστόλης, σε σχέση με τα του πα.σο.κ. θέματα.
Αλλά αφού ασχολιόταν με τόσα πολλά πράγματα, πότε διάολο πήγαινε σε εκείνη τη ρημάδα τη δουλειά του;
Απάντηση, ... ΠΟΤΕ, είναι συνδικαλιστής, είναι κομματικό στέλεχος, αυτό που παλιά λέγαμε ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, που έγλυφε ότι κόκκαλο του πέταγε το κόμμα, περιμένοντας πότε θα ανταμειφθεί, που απλά εξαργύρωσε την πίστη του στο κόμμα και τώρα ξεπληρώνει την επιταγή, για την οσφυοκαμψία του στον εκάστοτε πρόεδρο του κόμματος.
Είναι ένας επαγγελματίας κομματικό στέλεχος (δεν με νοιάζει το κόμμα, γιατί όλα έχουν τέτοιους επαγγελματίες).
Γι αυτό είναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ.
Γιατί χωρίς να δουλέψει, απλώς πουλώντας εκδουλεύσεις, γιατί χωρίς προσόντα, απλώς στελεχώνοντας το κόμμα, γιατί έμαθε να λέει ΝΑΙ ακόμα και στον καμπινέ, τον προτείνει το κόμμα του, ΩΣ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΊ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, τις δικές μας δηλαδή.
Αυτή είναι η Ελλάδα, που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΆΞΑΜΕ, αυτό είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ που το 40% ψήφισε, τοις κείνων ψεύδη πειθόμενοι.
Είναι απίθανος, γιατί στήριξε την τροϊκή κυβέρνηση και ψήφισε ΝΑΙ στην διάλυση των ζωών μας, γιατί ο ίδιος ΗΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΙΑ.

Επαγγελματική δραστηριότητα:
Είναι στέλεχος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) στην Περιφερειακή Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος. Διατέλεσε διευθυντής στο ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΕΟΤ στο διάστημα 1982-1989

Πολιτικές-κοινωνικές δραστηριότητες:
Ακολουθώντας την δημοκρατική οικογενειακή παράδοση, συμμετείχε από μικρή ηλικία σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά του χρόνια και παραμένει ενεργό και δραστήριο μέλος του Κινήματος μέχρι και σήμερα: Διετέλεσε μέλος του Γραφείου Πόλης της Σπουδάζουσας Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ. (1977-1978) Σε ηλικία μόλις 19 ετών εκλέγεται για πρώτη φορά μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, με ευθύνη στα θέματα νεολαίας του Νομού. (1978-1979) Από το 1983 έως το 2003 ήταν μέλος της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε μέλος της Ν.Ε. Τουρισμού Νομού Αχαΐας. (1983 - 1986) Διετέλεσε Α Γραμματέας του Τομεακού Γραφείου Πάτρας. (1984-1988) Υπήρξε επίσης για πολλά χρόνια μέλος της Γραμματείας της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ. Ανάλογη είναι η παρουσία του στους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς χώρους : Υπήρξε ενεργό μέλος του μαθητικού και φοιτητικού κινήματος. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Πατρών (1977-1978) Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ Πατρών. Αντιπρόσωπος των εργαζομένων ΕΟΤ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας (Π.Ο.Σ.ΥΠ.ΕΘ.Ο.). Αντιπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΟΤ στο παράρτημα της ΑΔΕΔΥ Πάτρας. Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Καλετζίου. Όμως μεγάλή είναι η προσφορά του Αποστόλη Κατσιφάρα και από το βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρετεί ανελλιπώς από το 1994: Από τις πρώτες Νομαρχιακές εκλογές του 1994, εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος. Διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού. (1995 - 1996) Το 1997 αναλαμβάνει Αντινομάρχης Οικονομικής Ανάπτυξης και χειρίζεται θέματα Βιομηχανίας, Τουρισμού, Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας, Εμπορίου, Απασχόλησης, Υγείας και Πρόνοιας Στις Νομαρχιακές εκλογές του 1998 επανεκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος. Αναλαμβάνει και πάλι Αντινομάρχης Οικονομικής Ανάπτυξης έως το 2000, συνεχίζοντας έτσι το επιτυχημένο έργο του για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Αχαΐας. Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 επανεκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος, και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς προτίμησης. Από τις αρχές του 2003 αναλαμβάνει Αναπληρωτής Νομάρχης Αχαΐας με αρμοδιότητες την Ανάπτυξη, τον Τουρισμό, την Γεωργία, την Κτηνοτροφία, το Εμπόριο, την Απασχόληση και τον Προγραμματισμό. Την θέση διατηρεί με έντονη δραστηριότητα και σημαντικές παρεμβάσεις ως τα τέλη του 2003, οποότε παραιτείται, εντασσόμενος στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την Αχαΐα.

Θα τον ψηφίσετε;
ΑΠΙΘΑΝΟ

Τιμωρήστε τους ΈΓΧΡΩΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ




Τειρεσίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

sex πότε έκανε;