Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Στενοχωριέμαι

όταν επαναλαμβάνομαι
Πτέραρχε, δυστυχώς δεν σου έχω καλά νέα, που μάλλον θα τα ξέρεις ήδη.

Δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε, για την πολιτική αθλιότητα και για το πως έχουν στήσει το παιχνίδι, οι μικρόψυχοι συμφεροντολόγοι βουλευτές που εμείς ψηφίσαμε.

Πετάξανε τον πρεβεζάνο στην αρένα με τα λιοντάρια και μετά πήγανε να φάνε και να πιουν στην υγειά του χαμένου, με τον ταιριαστό τους άχριστο.

Η συναλλαγή, η πολιτική διαπλοκή, το ψέμα και η πουστιά, ζουν τις καλύτερές τους ημέρες.
Κι αυτό, γιατί χάθηκαν τελείως τα... έστω και στοιχειώδη προσχήματα.
Αυτό δεν είναι εκλογές, είναι πόλεμος, για την αρπαγή των "καλλικρατικών φέουδων" που απλόχερα μοιράζουν τα άθλια κόμματα στους" εκλεκτούς" τους.
Όπου "εκλεκτοί", όπως πάντα οι χειρότεροι

H πρώτη, η μεγαλοκοπέλα, διδαγμένη τέλεια την αποστασία και την προδοσία από τον μπαμπάτης, πεισμωμένη και θιγμένη γιατί έχασε, θα κάνει τα πάντα, ΌΧΙ για να αποδείξει ότι είναι πιο ικανή και κακώς έχασε, (που θα ήταν το αυτονόητο) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΌΔΕΙΞΗ, ΌΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. (άρα όσοι τον ψήφισαν, είναι μαλάκες - που είναι αθλιότητα).

Ο δεύτερος, υπήρξε "χρισμένος" του κόμματος στις προηγούμενες εκλογές, (έτρεχε - παρακάλαγε, έγλειφε κόλους, για να πάρει το χρίσμα, κι έτρεμε, μην του ξεφυτρώσει κανένας αντέρτης - έτσι τους έλεγαν τότε τους άχριστους) και περίμενε να ανακοινώσει η ν.δ. ποιον θα "χρίσει", για να βγάλει ανακοίνωση, ότι θα στηρίξει τον άλλον, τον άχριστο.
Αυτός τον οποίο, είχε στηρίξει με "χρίσμα" το κόμμα του, διαγράφει τον πρεβεζάνο που είχε την ίδια τύχη με αυτόν και ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι αυτόν ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξει.
Και είναι δάσκαλος και διδάσκει στους μαθητές του. Τι άραγε;





Αυτό το κόμμα, η ν.δ. , άλλαξε λέει αρχηγό, για να φέρει νέα ήθη, αλλά μας έφερε, όγκο κακοήθη.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Τελικά πολύ τσαχπίνης μας βγήκε ο γιατρουδάκος

Κασσάνδρα
Έρχονται εκλογές,
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: