Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ο απίθανος κ. αποστόλης 5. (και έπεται συνέχεια)

Έχω εδώ ένα απόσπασμα, από την πρώτη, λέει, συνέντευξη,(που έφτασε ο απίθανος κ. αποστόλης, από διευθυντής camping, καταγόμενος εκ Καλετζίου, να δίνει συνεντεύξεις Έλα πράμα της στο τόπο σου) που έδωσε ως υποψήφιος περιφερειάρχης ο απίθανος κ. αποστόλης πριν λίγες ημέρες
Θα μου επιτρέψετε να σας την κάνω γνωστή και να την σχολιάσω (δηλαδή κι αν δεν μου επιτρέψετε, δε με ενδιαφέρει ποσώς, εγώ θα το κάνω)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΦΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

"Δεν πρέπει να μείνουμε καθηλωμένοι στη μιζέρια, (όχι, να μη μείνουμε, το κόμμα σας όμως κ. απίθανε και οι εταίροι του, πρεσβεύουν, το ακριβώς αντίθετο. Τώρα τι κάνουμε κ. απίθανε; ποιον πιστεύουμε; Εσάς η το κόμμα σας;) τη στασιμότητα, τη μοιρολατρία (είναι μοιρολατρία ή πραγματικότητα, ότι μειώσατε τις αποδοχές μας και αυτό έφερε στασιμότητα την οποία μετά βδελυγμίας αποτάσσεσθε; Είναι μοιρολατρία ή πραγματικότητα, τα ηλίθια αντιαναπτυξιακά μέτρα που εφαρμόσατε κ. απίθανε, που έφεραν στασιμότητα ή και οπισθοδρόμηση ακόμα της οικονομίας) και τις διαπιστώσεις, (να μην διαπιστώσουμε δηλαδή, ότι η αγοραστική δύναμη του μέσου Έλληνα μισθωτού έχει επιστρέψει στη δεκαετία του 80; Ή μήπως δεν πρέπει να διαπιστώσουμε ότι είστε ΑΠΙΘΑΝΟΣ κ. αποστόλη μας;)...στα αδιέξοδα της μικροπολιτικής, (ποιος κάνει μικροπολιτική; Εσείς και τα κόμματά σας, εμείς κάνουμε μικροπολιτική; Σε εσάς να τα πείτε αυτά κ. απίθανε αποστόλη, ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ) στη στεγνή ρητορεία (στεγνή ρητορεία; τα ίδια ερωτήματα και σχόλια όπως προηγουμένως) και τις καταγραφές, (να μην καταγράψουμε δηλαδή, την ανεργία, την ανέχεια, τη δυστυχία, το αδιέξοδο, στο οποίο φέρατε τη χώρα και τις ζωές μας;) στο συμβιβασμό με την τελευταία θέση (ε για αυτό, για την τελευταία θέση δηλαδή, σίγουρα κάτι ξέρει και μπορεί να πει από προσωπική εμπειρία, ο απίθανος κ. αποστόλης, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΟΥΜΕ κ. απίθανε αποστόλη μας) ή θα τολμήσουμε να αλλάξουμε ότι μας πληγώνει, ότι μας πνίγει, θα τολμήσουμε να υπερβούμε τον εαυτό μας; (αυτά δεν τα σχολιάζω γιατί για την ιστορία σας γράφω το εξής, τις ίδιες ακριβώς «ξύλινες λέξεις» είχε χρησιμοποιήσει και στη διακήρυξη που είχα σχολιάσει στην ανάρτησή μου, ο απίθανος κ. αποστόλης 3. – έγραψε ένα λόγο, του άρεσε, ε είπε να μη τα αλλάζει κάθε λίγο, μη του ξεφύγει και καμιά μπούρδα, αρκετά ασαφές και ανούσιο είναι αυτό, το καλύπτει σε κάθε περίπτωση)

Ο κ. Κατσιφάρας (εννοεί, ο απίθανος κ. αποστόλης) αναφέρθηκε επίσης στους 3 Νομάρχες Αχαΐας, Ηλείας, και Αιτωλοακαρνανίας με τους οποίους τον συνδέουν και φιλικοί δεσμοί. (βέεεεβαια, κολλητάρια είναι, αν δεν μιλήσουν 17 φορές την ημέρα στο facebook, δεν κοιμάται ο κ. απίθανος), «Τους σέβομαι, (πωωως δεν τους σέβεσαι, αλίμονο, δεν ξέρουμε τώρα εμείς τι σεβαστικός που είσαι;), τους εκτιμώ τώρα, (πωωως δεν τους εκτιμάς, δεν ξέρουμε τώρα εμείς, ότι ξέρεις να εκτιμήσεις το καλό το πράμα;) είναι άξια στελέχη (ναι, γι αυτό εκπαραθυρώθηκε εν μια νυκτί ο θύμιος, γιατί ήταν άξιο στέλεχος – αυτό το σχόλιο ΔΕΝ σημαίνει σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ότι είμαι οπαδός του σώκου, ή ότι πιστεύω ότι πρόσφερε ή θα μπορούσε να προσφέρει παραπάνω από τον κ. απίθανο ) θα τους σεβαστώ και αύριο το πρωί. (ποιος αμφιβάλει γι αυτό; Αλίμονο μας τώρα, να νομίζεις ότι πιστεύουμε εμείς το αντίθετο. Μωρέ κατσικώσου εσύ στη καρέκλα του περιφερειάρχη, και θα σου πω εγώ μετά σεβασμό, με το σεις και με το σας θα τους στείλεις στο διάολο) Είναι φίλοι μου και θέλω τη βοήθειά τους». (και αυτοί θα έρθουν τρέχοντας να σε βοηθήσουν, μ΄αυτό το πλευρό να κοιμάσαι, γύρνα από την άλλη να μην πιαστείς)




Ουστ από δω, κατσικοκλέφτες
Δώστε μας πίσω τις ζωές μας, και μετά άντε παρατήστε μας ήσυχους,
ντενεκέδες ξεγάνωτοι

Τειρεσίας

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Δεν πιστεύω να κάνετε καμιά μαλακία στις εκλογές και να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΔΝΤ, γιατί αυτοί, έτσι θα το πάρουν.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: