Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Που πας πτέραρχεεεεεέ; Θα σε φάνε λάχανο

Λέει η είδηση
Στον πρώην δήμαρχο Γ. Πρεβεζάνο έκατσε τελικά η μπίλια της ΝΔ (έτσι μπράβο, αυτό είναι κόμμα, ρουλέτα, κι ότι κάτσει, έτσι θα γίνουν κυβέρνηση όταν έρθει άραγες η ώρα τους; Ναι έτσι) αφού ο Πτέραρχος εξασφάλισε το χρίσμα 45 μέρες προ των εκλογών και τώρα πρέπει να γίνει… αεριωθούμενο για να προλάβει να οργανωθεί και να ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιό του. (καλά κρασά. Γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι ο πτέραρχος θα ακολουθήσει την πορεία Ψαράκη;)
Η πληροφορία, λέει η είδηση, ήταν ότι θα πάρει το χρίσμα ο μουρκούσης, λέει, γιατί αυτό έλεγε λέει ο ίδιος στους γνωστούς του. Όχι ρε μάστορα, ΔΕΝ γίνεται έτσι, με εκβιασμούς, θα γίνει επειδή έτσι το θέλω εγώ. ΔΕΝ γίνεται μα κερδίσεις έτσι, γιατί ΔΕΝ θα σε ψηφίσουμε και αυτό, γιατί εάν είσαι τώρα που είσαι ακόμα υποψήφιος τόσο υπερφίαλος, μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει ένα γινόσουν δήμαρχος.
Όμως λέει, ΔΕΝ το έλεγε μόνο ο ίδιος, υπήρχαν και... διαρροές από τη Ρηγίλλης και τα βουλευτικά γραφεία.
(τι σας είπα για παράλληλη πορεία του πρεβεζάνου με του Ψαράκη; Αυτό ακριβώς. Δώσανε «χρίσμα» στον πρεβεζάνο, ΑΛΛΑ στηρίζουν μουρκούση).
Που πας πτέραρχεεεεεέ; Θα σε φάνε λάχανο.
Συνεχίζει η είδηση για την δημοσκόπηση (gallop στα Ελληνικά), ότι πήρε λέει o πτέραρχος, 10,9% έναντι 10,5% του άχριστου και εδώ εμένα και συγγνώμη κιόλας, αλλά μου γεννήθηκε μια απορία – 10,9% ο ένας, άντε σου λέω εγώ 11%, 10,5% ο άλλος, και αυτοί είχαν το περισσότερο, ήταν 4 οι υποψήφιοι άρα οι άλλοι πήραν κάτω από 10% ας πούμε ότι και και οι δύο μαζί υπόλοιποι, πήραν 15%. Αυτό μας κάνει σούμα 11+10+15=36%, οι υπόλοιποι τι πήγαν και ψήφισαν στη δημοσκόπηση, ΔΕΝ ΞΕΡΩ – ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ;
Είναι τρελοί αυτοί οι νεοδημοκράτες, σαν τους γαλάτες
Και συνεχίζει η είδηση
«Η προσεκτική και «νομοταγής» στάση του μέχρι σήμερα. «Δεν απείλησε με αντάρτικο, δεν προέβη σε παρασκηνιακές συμφωνίες και μαχαιρώματα, αλλά ήταν ξεκάθαρος και αφοπλιστικά ειλικρινής», (αυτή η ειλικρίνεια θα τον φάει, δεν θέλει ειλικρίνεια πτέραρχέ μου η πολιτική, βρωμιά και αλητεία θέλει, αλλά τέλος πάντων εμείς συμφωνούμε, γιατί σε εμάς ΔΕΝ αρέσει η πολιτική, έτσι όπως την κατάντησαν, οι αλήτες) ήταν τα λόγια στελέχους της ΝΔ.
Επιπρόσθετα κρίθηκε θετικά η συνεχής παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα καθ’ όλη την διάρκεια της τετραετίας και η καλόπιστη αντιπολιτευτική του τακτική. (καλά τώρα και εσύ πτέραρχε, καλόπιστη κριτική στην καταστροφή – ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, και ο γιάννης ο άχριστος, είναι ο κύριος εκπρόσωπος της καταστροφής, εάν ξεχάσουμε για λίγο τον δικό μας τον λεβέντη, τον άχρηστο) Μάλιστα από τη ΝΔ έδειχναν και ενημερωμένοι για την προσπάθεια που ξεκίνησε ο συνδυασμός Πρεβεζάνου να αναδείξει πτυχές της θητείας Αναγνωστόπουλου (σε αυτό πτέραρχε, ότι γουστάρεις, να βοηθήσουμε και εμείς, σε συμβουλεύω να διαβάζεις περισσότερο το ιστολόγιό μας) που οδήγησαν την Εισαγγελέα Πρωτοδικών να διατάξει περαιτέρω έρευνα, αλλά και διαχειριστικό έλεγχο. (άντε βρε γιάννη, καλώς τα δέχτηκες)
Όλα τα παραπάνω έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του πρώην δημάρχου, αν και δεν πρέπει να παρακαμφθεί το γεγονός πως και τώρα υπάρχουν αντιδράσεις και απειλές για στήριξη άλλων υποψηφίων. (δυστυχώς επαναλαμβάνομαι, έδωσαν το χρίσμα στον πρεβεζάνο, ΑΛΛΑ στηρίζουν ΑΑΑΛΛΟΝ ΥΠΟΨΉΦΙΟ, λέγε νίκο άχριστο) «Σε αυτή την άσχημη χρονική συγκυρία κρίναμε ότι ήταν η επιλογή που θα είχε τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις (ωραία τοποθέτηση κόμματος εξουσίας – οι λιγότερες αντιδράσεις, όχι ο πιο ικανός – όχι ο καλύτερος, μπράβο παιδιά της ν.δ. είστε έτοιμοι να κυβερνήσετε, έτσι ακριβώς κυβερνάει και ο ΓΑΠ, μετράει τις λιγότερο δυνατές αντιδράσεις των συνεταίρων του στο ΔΝΤ) και θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν πλεονεκτήματα όπως το ήθος, η εργατικότητά του και το ότι εκπλήρωσε το καθήκον του ακόμη και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης όλα αυτά τα χρόνια αντί να είναι ρίψασπις, όπως άλλοι συνυποψήφιοί του που ήταν απόντες από τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούσαν την τοπική κοινωνία», δήλωνε χτες στην ΑΙΧΜΗ γνωστός κοινοβουλευτικός της ΝΔ.» (αυτά τα τελευταία, μπήκαν απλώς για να στολίσουν τη τούρτα)
Και μετά ο πτέραρχος, έκανε δηλώσεις και είπε
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η ευθύνη που μου ανατίθεται να υπηρετήσω για άλλη μια φορά τον τόπο μου, (ε καλά τώρα πτέραρχε, και την προηγούμενη φορά ΔΕΝ μπορείς να πεις ότι πέταγε το Μεσολόγγι) τον διευρυμένο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Υπόσχομαι να πορευτώ τόσο στον προεκλογικό αγώνα όσο και στην μετέπειτα πορεία μου με την σοβαρότητα, ήθος, ειλικρίνεια και εντιμότητα που απαιτείται. (εάν πορευτείς στον προεκλογικό αγώνα έτσι, άστο, μην τον ξεκινήσεις καθόλου, τα είδες τα χαΐρια του Ψαράκη. Μετά βλέπεουμε)
Καλώ τους συνδημότες και από τους 3 υπό συνένωση δήμους να με βοηθήσουν (τώρα εδώ πτέραρχε, θέλω να μου πεις ένα καλό λόγο για να βοηθήσουν οι συνδημότες από τους τρεις Δήμους, ειδικότερα δε από το Αιτωλικό και τις Οινιάδες, πως τους καλείς, εσύ ούτε που ξέρεις που βρίσκονται, ΔΕΝ σε έχουμε δει και πολλές φορές στα μέρη μας) στην προσπάθειά μου προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.(επιθυμητό αποτέλεσμα για ποιόν; Είσαι σίγουρος ότι για όλους μας το αποτέλεσμα που εσύ θεωρείς επιθυμητό είναι το ίδιο και για εμάς; Πτέραρχε surprise, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)
Θέλω να ευχαριστήσω τη ΝΔ (μωρέ ΜΗΝ τους ευχαριστείς σου λέω, κράτα πισινή, σε λίγο θα τους βλαστημάς) για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει (δεν σου δείχνει ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη, απλώς είσαι, «οι λιγότερο δυνατές αντιδράσεις») για άλλη μια φορά και πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος της επιλογής της».





ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ,
Ο ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ;
ο Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: