Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Καρτέρι θανάτου στον Σωκράτη


Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου στην Ηλιούπολη...

Ο δημοσιογράφος, πατέρας ενός παιδιού δύο ετών, εκτελέστηκε στις 05:25 το πρωί.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που .... έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, άγνωστος τον κάλεσε τηλεφωνικώς ή του χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος και του ζήτησε να βγει στην είσοδο. Μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Oι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.
Στον τόπο της δολοφονίας βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την υπόθεση, ενώ εξετάζονται τα κίνητρα της δολοφονίας.
Λίγο μετά τις 07:10 το πρωί η αστυνομία βρήκε μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας ένα καμένο ΙΧ.

"Ρε κοπρόσκυλα πόσο θέλετε να σκάσουν οι φωνές όλων αυτών που διαφωνούν
μαζί σας ? αν δεν είναι αυτό που ζούμε χούντα τότε τι είναι ? Ντροπή
δεν μπορώ κάτι... άλλο να πω !!!!! με πνίγει αυτό .........."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
"Πριν λιγο ηρθα στην δουλεια και ειμαι ηδη σοκαρισμενος και οργισμενος !
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ειναι ηρωας και μαρτυρας! ενος σαπιου συστηματος που δολοφονει και τρομοκρατει !
ΕΛΕΟΣ ειμαστε χειροτεροι και απο ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ !
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ !

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΑΣ !

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ! ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ !"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
"Αυτή τη φορά το τίμημα της ελευθερίας του λόγου είναι ακριβό...
Σωκράτη καλό ταξίδι.Μολις ειδα την ειδηση κ εχω σοκαριστει...αλλα αυτη ειναι η ελλαδα μας πλεον,γεματη βρωμια,αλητεια,κ ο καθε απλος πολιτης ερμαιο του καθε βρωμιαρη δολοφονου-κλεφτη!
αν δεν σηκωθουμε συντομα απο τους καναπεδες κ τις παραλιες που το μονο που κανουμε ειναι απλα ενας απλος πολλλες φορες δηθεν θυμος μεσω καποιου σχολιου,κ δεν αντιδρασουμε ενωμενοι ολοι μαζι,συντομα αυτα τα φαινομενα που συνεχως(τυχαια?) πολλαπλασιαζονται θα ειναι κ στην γειτονια μας,στο σπιτι μας...κ αν νομιζεται καποιοι επειδη προς το παρων η γειτονια σας ειναι <ησυχη> να ειστε σιγουροι οτι συντομα το προβλημα θα ερθει κ εκει...ΣΗΚΩΘΗΤΕ Κ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!!!!!!!!
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει ΣΩΚΡΑΤΗ...συλληπητηρια κ κουραγιο στην οικογενεια του που αφησε πισω..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
"Μα είναι δυνατόν?! Να δολοφονήσουν ένα παιδί επειδή απλά έλεγε την αλήθεια?! Κάποιοι νομίζουν ότι σημασία έχει μόνο ο πλούτος τους και τα συμφέροντά τους και ξεχνούν ότι ούτε κι αυτοί θα τα "πάρουν" μαζί τους ... και τα παιδιά τους, που νομίζουν ότι έχουν εξασφαλίσει, θα πααραλάβουν και θα παραληφθούν από μια ΣΑΠΙΑ και ΑΣΤΟΧΗ κοινωνία, επικίνδυνη για κάθε μέλος της!

Μέχρι τώρα μας λέγαν ότι μας χτύπησε "δηθεν" η οικονομική κρίση ... Τώρα μας λένε ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!

Θα ήθελα να δω την Ελλάδα να "καεί" από τον βρασμό των φοβισμένων - οργισμένων σκέψεών μας αλλά και τον θυμό της αδικοχαμένης ψυχής του... Μην τους αφήσσουμε και αυτή τη φορά να παίξουν τα "παιχνίδια" τους!!!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δολοφονία του Δημοσιογράφου Γκιόλια καταγράφει τη φίμωση της αλήθειας και την αισχρή πολιτική απαίτηση υποδούλωσης ενός περήφανου λαού. Τι άλλο περιμένουν οι Έλληνες ακόμα; Να σέρνονται ανάπηροι από μυαλό στις ορέξεις του κάθε διεστραμμένου αρχομανή; Έλληνες στα όπλα.Με το σταυρό στο χέρι δεν χτυπάς το κεφάλαιο που σε ξεζουμίζει! ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.