Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Μυστικές Δημοσκοπήσεις αναγκάζουν τον πρωθυπουργό...να κρύβεται


Μυστικές Δημοσκοπήσεις αναγκάζουν τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Γιώργο Παπανδρέου να διακόψει τις δημόσιες εμφανίσεις του οι οποίες το πρώτο διάστημα της εκλογής του ήταν αρκετές και αυθόρμητες. Μάλιστα σχόλια στα πηγαδάκια της Βουλής κάνουν λόγο για τόσο μεγάλη οργή του λαού η οποία καταδεικνύετε από τις Μυστικές ....Δημοσκοπήσεις, που το σχόλιο που έκανε ο πρωθυπουργός λίγες μέρες πριν «...θα μας πάρουν με τις πέτρες» φαντάζει υπερβολικά ήπιο.
Συγκεκριμένα το σχόλιο αυτό έχει αντικατασταθεί από τον φόβο και το «Θα μας ΘΑΨΟΥΝ» κάτι που σίγουρα έχει βάλει σε συναγερμό την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Μάλιστα οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού του έχουν ζητήσει να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια και μάλιστα αυθόρμητα όπως συνήθιζε το πρώτο διάστημα μετά των εκλογών και της διακυβέρνησης της χώρας.
Είναι σαφές ότι η αναπόφευκτη έκρηξη του λαού δεν είναι μακριά, πολύ δε περισσότερο ενισχύετε αυτό το συναίσθημα (που σίγουρα δεν είναι μόνο συναίσθημα) ότι η οργή του Ελληνικού λαού κυρίως και μετά την κατάθεση του Ασφαλιστικού που θα κατατεθεί από τον κ. Λοβέρδο (και αυτές οι εκτιμήσεις είναι σύμφωνα με μυστικές δημοσκοπήσεις) είναι τέτοια που συνιστούν στον πρωθυπουργό να εμφανίζετε μόνο σε στημένες εκδηλώσεις και μάλιστα κάτω από δρακόντια μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Editor
ISTORIES.GR
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/blog-post_6154.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: